Нинова отсече: Не на джендър идеологията в училище!

"Семейните ценности са ни по-скъпи от третия пол"
Обновена: 21 юли 2018 16:36 | 21 юли 2018 14:31, Анисия Иванова
249
Нинова отсече: Не на джендър идеологията в училище!
Снимка: БТА

Не на джендър идеологията в българските училища – нека развиваме традиционно и електронно обучение.Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на Националното съвещание на партията.

"Семейните ценности са ни по-скъпи от третия пол. България и българското общество не приема тази идеология. Не я вкарвайте в училищата. Губим децата си. Промиват им главичките с псевдоценности. Трябва да дадем отпор на това с истинските ни ценности“, коментира Нинова, цитирана от "Фокус".

Още по темата

Тя призова за образователна система, адаптирана и обърната към дигиталното поколение.

"Това е бъдещето на младите хора. Трябва да се подготвим за това, даже сме закъснели. Нека да развиваме традиционно и електронно смесено обучение“, заяви лидерът на БСП.

По отношение на образованието и науката, Нинова смята, че държавата се е оттеглила.

"Държавата да си поеме ролята и да гарантира качество и съдържание в образованието. Ето защо предлагаме – безплатни детски градини, един учебник за един клас в цялата страна. Общественият ресурс да отива за държавните и общински училища“, каза тя и допълни, че целта е развиване на аналитични способности и възпитание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С какво право ни казват какво да приемаме и какво да не приемаме от Запада туй искаме да узнаеме суверенна държава ли сме или не сме. САЩ не смятат ли да си плащат за базите или тука са на хранилка и Рижавия идва и казва дайте още пари, че ви пазим от кой ни пазят да ни дадат една ядрена бомба и ще се пазим сами не искаме НАТО искаме мир.
20
13
 
6
 
! Отговори
гневна преди 5 години
Как пък да не е права! ВСИЧКО НИ Е НАРЕД И СЕ ЧУДЯТ С КАКВО ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ ВАЖНИТЕ НЕЩА.ЕДНО ВАЖНО НЕЩО НЕ СВЪРШИХА ЗА КЛЕТИЯ НАРОД.
19
28
 
6
 
! Отговори
РРРРР преди 5 години
Други държави които залагат само и абсолютно на традиционните семейни ценности без никаква гъвкавост и толератност към различните - Саудитска Арабия, Нигерия, Оман, Йемен, Иран, Пакистан, Афганистан, Русия, Индонезия, Северна Корея, Турция. Интересен факт за тези държави е, че хората там са репресирани, има олигархия, няма зачитане на личността и живота като цяло е тегав, а обикновенния човек е беден (може би Саудитстка арабия е леко изключение, заради големите залежи), и корупцията е навсякъде.
18
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера защо проблеми от западна европа и САЩ каквито реално са... защо там тези движения са реално силни ни ги натрапват на нас на балканите като се има предвид, колко сме консервативни и тези неща общо взето не ни касаят.....
17
18
 
5
 
! Отговори
AZ22 преди 5 години
България ще се оправи, когато тая и съпартийците й изчезнат от новините
16
4
 
15
 
! Отговори
пижо, пенда и дженда преди 5 години
Дженда иска привилегии, а не права!
15
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много са ми смешни разни тролчета които си прекарват живота в коментарите като почнат да ми се правят на големи расисти и хомофоби :))) смешни сте другари смешни :)
14
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овце загубени! Време е за ефтаназия!
13
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червените *** са се мобилизирали яко пак :)
12
26
 
7
 
! Отговори
... преди 5 години
Толкова са го закъсали от мафията БСП, че се хващат за неща които дори не разбират, насъскват хората едни срещу други и като цяло цялата им кампания се позовават на хейт! А милиардите които тяхната партия окраде и изнесе на запад никой нищо не казва, сосбено пък Корнелия, с нейния син който така добре се е асимилирал в "***" бизнес средите в Ню Йорк... За нея може, за другите - НЕ!
11
6
 
32
 
! Отговори
Права е Нинова преди 5 години
Браво на Нинова, права е в случая.Защо децата трябва да мислят, че да си *** е нормално? Бойко искам и той да си каже мнението.Защо той мълчи по въпроса? Нали говореше за образование преди 2 дни.Да го чуем какво мисли.
10
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обратно е имало преди хиляда години ще има и след още хиляда. Питайте древните гърци. Така, че с и без конвенция абсолютно все тая.
9
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Тоест си склонен да гласуваш за партия чиято явно политика се крепи на страха на някой хора на които им пука за тези глупости по някаква причина?
8
38
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Конвемцията няма нищо общо с третия пол. Една лъжа повторена сто пъти става истина.
7
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 60Защото в жалките си опити да се направи на опозиция няма за какво да се хване освен за джендърите като знае, че има една част от населението което евентуално ще я подкрепи. Това не е опозиция. Това е кризисен ПР.
6
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хомосексуализмът е заболяване и трябва да се лекува, а тези, които го демонстрират публично трябва да се наказват!
5
46
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По дяволите тези семейни ценности, които ни държат в третия свят!
4
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм за БСП, но в случая ги подкрепям! Съгласявам се съм с Нинова
3
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно!Малките деца имат крехка психика,не е нужно да им се налагат някакви неща които меко казано ги объркват.Повечето ако не всички *** са нестабилни личности изваждащи на показ нищо друго освен би-сексизъм (индивид с брада,мустаци,мъжки полов орган но със силиконови гърди,червило,къса поличка,високо токчета и оскъдна впита фланелка демонстрираща фантазията от силикон в пазвата.И такова създание обяснява колко е хубаво малки дечица да се целуват уста в уста или да се опипват.УЖАС!
2
6
 
58
 
! Отговори
60 преди 5 години
Защо да е отчаяна? Нинова предлага нещо добро за деца и родители. Бъдете пристрастни, но бъдете и обективни. Не може да се заклеймяват добри предложения независимо, от кого са предложени.