Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик

Направил му няколко пъти забележка
Обновена: 24 яну 2024 10:56 | 24 яну 2024 10:09, Петър Бойчев
206
Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик
Снимка Пиксабей

Учител е бил уволнен, след като е издърпал ухото на четвъртокласник в час по физическо в столичното 131 училище, става ясно от зрителски сигнал до БНТ.

"В петък, когато си взех сина, детето сподели, че в час по физическо го е заболял корема и е поискал да седне в страни. Отивайки към пейките, на някаква боксова круша се е хванал и се е залюлял, това е дете. При което минава покрай него г-н Десподов, който не е неговия преподавател по физическо, хваща го за ухото и го кара да чете табелка, че не трябвало да се люлеят на крушата.

Детето не е било предупредено за забраната от своя учител и е нямало как да знае. Детето се разплаква, учителят го бута и главата му се удря в стената. Детето сяда на пейката с червено ухо и това става пред три класа, които карат час по физическо едновременно. Никой от учителите не ме е уведомил за инцидента", разказа Десислав Краев, баща на Деян.

Детето има наранявания на ушната мида, кръвоизлив, одрасквания и ужулвания. В понеделник отидохме в съдебна медицина.

"Въпросният учител беше отстранен вчера. Има неточности, за които моля да ги изясним. В час по спортни дейности се случва инцидентът. Многократно е направена забележка на ученика. Учителят вижда, че той се е провесил на боксовата круша, действал е под стрес, не оправдавам спонтанната му реакция. От вчера са прекратени трудовите правоотношения с него", каза Таня Монева - директор на 131 СУ "Климент Аркадиевич Тимирязев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Навремето с един шамар ни изчистваха негативната енергия , наместваха ни чакрите и ни изкарваха от депресия
10
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хем го заболява корема, хем скача на боксовата круша......
9
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Грамота трябва да му връчат !
8
1
 
63
 
! Отговори
Пешо преди 3 месеца
Ужас! Трудните времена раждат силни мъже, силните мъже правят времената лесни, лесните времена раждат слаби мъже, слабите мъже докарват трудни времена. Оцеляхме в едни от най-трудните времена за България - говоря за комунизма, после 90-те мутренски години, после последващия бесен крадлив "капитализъм", защото като малки ни дърпаха ушите, шамареха ни, биехме се помежду си след часовете, ходехме в казарма и т.н. Сегашните лигльовци за нищо не стават, затова чакайте все по-трудни времена.
7
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Че защо? Някои днешни деца не разбират от дума, растат нагли и с чувство за недосегаемост.
6
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А как да усмири самозабравил се лигльо, който не възприема нищо от забележки??? Някога ни дърпаха ушите редовно, и за това станахме хора
5
0
 
67
 
! Отговори
Ццццц преди 3 месеца
Така е, учителят не трябва да е пъдар, но и родителите не трябва да позволяват собственото им дете да ги върти на малкия си пръст.
4
3
 
72
 
! Отговори
На кой преди 3 месеца
Е това дете?А ако крушата се откъсне и го затисне, тогава кой ще е виновен?Родителите са за санкциониране!
3
4
 
74
 
! Отговори
Истината преди 3 месеца
Навремето колко шамари ядох от учителите, ако беше сега щяха да уволнят цялото училище. Но ето станах голям човек и от времето оценям тези "златни" за моето развитие шамари
2
2
 
106
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И защо са уволнили учителя? Защото един лигльо не знае как да се държи, защото е невъзпитан и вероятно и родителите му са невъзпитани.
1
2
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И после защо от кел.шчетата нищо не става.