Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик

Направил му няколко пъти забележка
Обновена: 24 яну 2024 10:56 | 24 яну 2024 10:09, Петър Бойчев
206
Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик
Снимка Пиксабей

Учител е бил уволнен, след като е издърпал ухото на четвъртокласник в час по физическо в столичното 131 училище, става ясно от зрителски сигнал до БНТ.

"В петък, когато си взех сина, детето сподели, че в час по физическо го е заболял корема и е поискал да седне в страни. Отивайки към пейките, на някаква боксова круша се е хванал и се е залюлял, това е дете. При което минава покрай него г-н Десподов, който не е неговия преподавател по физическо, хваща го за ухото и го кара да чете табелка, че не трябвало да се люлеят на крушата.

Детето не е било предупредено за забраната от своя учител и е нямало как да знае. Детето се разплаква, учителят го бута и главата му се удря в стената. Детето сяда на пейката с червено ухо и това става пред три класа, които карат час по физическо едновременно. Никой от учителите не ме е уведомил за инцидента", разказа Десислав Краев, баща на Деян.

Детето има наранявания на ушната мида, кръвоизлив, одрасквания и ужулвания. В понеделник отидохме в съдебна медицина.

"Въпросният учител беше отстранен вчера. Има неточности, за които моля да ги изясним. В час по спортни дейности се случва инцидентът. Многократно е направена забележка на ученика. Учителят вижда, че той се е провесил на боксовата круша, действал е под стрес, не оправдавам спонтанната му реакция. От вчера са прекратени трудовите правоотношения с него", каза Таня Монева - директор на 131 СУ "Климент Аркадиевич Тимирязев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хаха леле имахме една по химия преди кат те хване за ухото и го издърпва до тована а кат някой шумеше в час как го правеше незнам ама като пишеше на дъската без да се обръща мяташе тебешира и как баааси уцелваше без да гледа та така навремето де!милото джендърче жив да го оплачеш че му дръпнали ушленцето
30
3
 
22
 
! Отговори
Е сега всички преди 3 месеца
учители в 131-во са навели глави и трият срама от челата. А родители и деца тържествуват за справедливото наказание над насилника. А някой е посмял да напрвави забележка, не дай Боже да плесне детенце, а сме го уволнили! Да се благодари, че не го съдим за насилие над дете!
29
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да махат *** делегирани бюджети на училищата, за да престанат учителите да слугуват на всякакви лигльовци. Дръпнали му ухото, сакън! Ами да е слушал какво му се казва или да прочете табелата, едва ли в четвърти клас не може да чете или не е влизал до сега във физкултурния салон! Не разбирам склонността на някои родители да драматизират всяка ситуация и да се месят в работата на учителите. Направил е простотия, дръпнали му ухото, край.Не е като системно някой учител да му дърпа ушите...
28
0
 
28
 
! Отговори
Стария Джо преди 3 месеца
Дайте му балонче с райски газ да му мине.
27
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Lигави деца не е обида - за пореден път триете думи, които са общоупотребими и не са обидни. Прекалявате.
26
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е отличителната черта на българите при възпитанието на децата - силовите методи. Не се зсблуждавайте , че те дават резултат. Шамарите само временно подчиняват някой по-слаб, но не го убеждават в правотата на по-силния. Не разбирам как някои дори благодарят на родителите си, че са ги били като малки, това е мега-мазохизъм!
25
42
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пфф, тоя да го направи това на моето дете, го смазвам! Типичен комплексар. Не съм му виновен аз, че бачка за има-няма 2-3к месечно и рине дъното. АЗ му ги плащам тия пари и АЗ определям правилата. Направи ли беля дете- 10 лицеви наказание или 20 коремни. Така се възпитава, а не с бой! Ей ви всичките бачкери аутсайдери до живот до един сте възпитавани с бой и затова нищо не става от вас. Нямате самосъзнание, дисциплина, морал. Псевдопатриоти неграмотни и некадърни. Описах 70% от населението.
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Истината обикновено е нейде по средата - *** деца и учители, които си изтърват нервите.
23
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дали се е оправила ушната мида на момчето и майка му спи ли спокойно?
22
34
 
9
 
! Отговори
Истината преди 3 месеца
Да удариш дете и то пред три класа е всичко друго но не и мъжко поведение. Всеки си избива комплексите като удра беззащитни. На тези на които децата им пречат и изпитват носталгия по рибството - ами отидете в Северна Корея или Русия. Там ще бъдете бити, насилвани. Робът си е роб.
21
2
 
38
 
! Отговори
Василев преди 3 месеца
Сега улицата , училището и семейството не дават това,което ние преди години получавахме.На улицата играехме на свобода,в училището имаше ред ,дисциплина,уважение към учителя и най- вече получавахме знания.А в семейството възпитание.А сега? Разглезени деца,полуграмотни ,наркомани и с обратни наклонности.
20
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 15 - Защото според майката, то е изпаднало в някакъв абсолютен шок, не е знаел къде се намира и в опит, да си спаси живота, се е хванало за крушата, защото кракта не го ръжели и щяло да падне и да се нарани, иначе ... Освен ако детето няма история с получване на пристъпи и прочие, подобни състояния не са нормални и или майката е неглежирала детето си или се прави на улава.
19
1
 
33
 
! Отговори
Хаха преди 3 месеца
Тия възпитават един биологичен ***. Като порасне тоя *** мислите ли, че ще спазва законите. Докъде се докараме...
18
2
 
5
 
! Отговори
Тежки Диктатура преди 3 месеца
Полицаите (МВР) започнаха да убиват хора за развлечение--Перник, Бобов дол, Дупница!Никой не реагира!
17
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И защо са уволнили учителя? Защото един наш човек има нужда от неговата работа! А лигавото отроче няма да се промени. Мама така го е възпитала.
16
1
 
36
 
! Отговори
Кико преди 3 месеца
Ама днешните лапищаци са много нахални и нагли......Ушната му мида била наранена, ама иначе опъва електронни цигари без проблем!!!!!!!
15
0
 
35
 
! Отговори
(-_-) преди 3 месеца
И аз така правех - като ме заболи корема и увисвам на крушата..
14
3
 
51
 
! Отговори
Като го боли преди 3 месеца
коремчето, защо е отишло да се люлее на крушата детенцето? И как тъй за 4 години не е разбрало какви са правилата във физкултурния салон? Може би още не се е научило да чете, щом не знае какво пише на табелката? А за Ужулванията Пепи да провери речника на българския език.
13
0
 
47
 
! Отговори
ББ преди 3 месеца
Ако едно време уволняваха учители за издърпано ухонямаше да има учител в нашето училище (съвсем нормално средностатистическо училише в София).
12
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В клас сме- някога в миналото- в час по математика- за първи път чуваме за дробни числа и започваме тихо с усмивка да разменяме определения за "дробчета" а по средата получих звънък шамар от учителя си, прибрах се в къщи и се оплаках на покойният ми вече баща- получих още един шамар- никога няма да ги забравя- те ме научиха да внимавам какво говоря и кога мога да говоря....по късно не спестих получените уроци на моите деца.