Бащата на Съвестин: Ставам камикадзе за Гоце и Станишев

Първанов и Станишев имат охрана, но след 1 година те ще са пак такива плюнки, каквито са си по рождение, заяви Тодор Деянов
25 сеп 2008 17:45, Красимир Ангелов
96
Бащата на Съвестин: Ставам камикадзе за Гоце и Станишев
Преди година Тодор Деянов запали портретите на първите държавни мъже. Снимка: Булфото

"Давам на Гоце и Сергей окончателен публичен шанс за вразумяване и облагородяване.

Тия двамата или си подписват смъртните присъди сами, или ще предприемат бързи действия за приемане на качествено нов, работещ закон за детето, за създаване на оперативен орган за издирване на деца, както и закон за частната детективска практика", обяви Тодор Деянов, баща на изчезналия през 1997 година Съвестин.

"След като държавата 12 години не създаде ефективен начин за издирване на жертвите на трафика на деца, съм принуден сам да търся правосъдие.

Първанов и Станишев тъпо си мислят, че са недосегаеми и вечни, но няма охрана, която може да ги спаси от баща камикадзе", добави Деянов.

Той обяви за пореден път, че високопоставени лица начело с президента Георги Първанов стоят зад канал за трафик на деца.

"В момента Първанов и Станишев имат охрана, но след 1 година те ще са пак такива плюнки, каквито са си по рождение – нищожества като мъже и хора", добави бащата на Съвестин.

"Виновните за Съвестин и за канала на трафик на деца са още Богомил Бонев, Георги Петканов, Румен Петков, Славчо Босилков, Бойко Борисов, Васил Василев и други, които прикриват ставащото", обяви Деянов.

Той заяви, че не се страхува от опити за разправа с него или арест, защото дори и в затвора може да осъди България в Страсбург.

Dnes.bg припомня, че през февруари Деянов осъди държавата за 10 000 лева за нанесени неимуществени щети. В момента той води ново дело срещу държавата.

Преди година, на рождения ден на Съвестин - 22 септември, отчаяният баща подпали портретите на първите държавни мъже.

Съвестин Деянов бе отвлечен на 6 май 1997 година по време на игра, когато бе на 8 години. През всичките тези години той се превърна в символ на изчезналите деца за цяла Югоизточна Европа.

Въпреки многото версии по изчезването на детето за 11 години никой не се нае с официална позиция къде се намира Съвестин и дали е жив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
KILL 'M ALL...
14
0
 
1
 
! Отговори
anonimna преди 15 години
Разбирам прекрасно този човик, но не разбирам как са оставили тогава 8-годишно дете без надзор. През 1997г. и Първанов и Станишен са били далече от властта. Защо не се сърди на Костов, койно дойде на власт през 1998г. и отвори българската кутия на Пандора, наречена корупция.
13
0
 
1
 
! Отговори
lisygera преди 15 години
Срам за България са гореспоменатите, браво на бащата за смелите му думи, жалко за детето, а още колко такива като него има безсилни и озлобени заради мизерните ни политици...
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
#3 ти си *** олиго-френ, който дай боже да има деца някой ден и ще разбереш за какво става въпрос ! не се изказвай неподготвен преди това !!! никога ! ходи да лижеш политически другаде !А иначе това звучи наистина силно и вярно..."те ще са пак такива плюнки, каквито са си по рождение *** като мъже и хора" Солидарен съм с човека и му съчувствам !Ако бях на неговото място бих направил същото...
11
0
 
1
 
! Отговори
az sum преди 15 години
Децата на управниците у4ат в Горна баня и минават за вундеркинди...Носят униформи,имат охрана и транспорт и може би в зелените им глави се набива нон-стоп идеята,4е те са бъдещите държавни лидери...
10
0
 
1
 
! Отговори
Т като "Тупан&q преди 15 години
Ти *** ли си??? Колко пъти си се борил с болката от загубата на дете, че си седнал да ми психотерапевстваш??? Изобщо не ти е остър тона, а е ***. Много ***!! Даебаиразбирачите големи!!!! Съвети дава! ...
9
0
 
1
 
! Отговори
stiskam palci преди 15 години
ami ne ostana i edna institucia che da se borim s neina pomosh. nishto drugo ne ostana oswen da se wuoruzhawame i da pochwame koi kolkoto mozhe da wyeme sus sebe si po pytia nadolu
8
0
 
1
 
! Отговори
mam преди 15 години
За отвличането, изнасилването и убиването на деца няма достойно по сила наказание. Но не си струва този баща да умира, заради тези *** нищонеправещи. Ако някое от техните деца бъде отвлечено - за органи или заради откуп - веднага ще бъде намерено. Не знам как става така... Горкото дете... Горките родители... 11 ГОДИНИ!!!!!!!!!!!! Браво на всички заслужили! Браво на всички, които са превърнали живота на този баща в нещо, което го отвращава. И тук ми се иска да псувам, ама мощно - както изредените горе корави държавни пичове, така и тези, които посягат на най-милото ни - децата. Но за съжаление не мога да намеря достатъчно отвратителни думи в, иначе безкрайно богатия ми на такива, речник...Г-н Деянов, ако намерите начин за решаване на проблема чрез публичност, много хора ще застанат зад Вас!Прекланям се пред Вашата воля, търпение и мъката Ви!....С уважение:една Майка
7
0
 
1
 
! Отговори
kyky преди 15 години
интересно, защо ще пали първанов, като 1997 президент е стоянов а министър-председател е иван костов и стефан софиянски.....писна ми когато се прави политика от болката на хората
6
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ei kato kazva6 triabva da se prebori s bolkata ve4e kakvo ima6 predvid!????Kak se predorva s bolkata 4ovek koito znae, 4e deteto mu ne e martvo, a niakade tam dale4 ot nego????? A za zaplahite e prav 4oveka! Iavno v BG lipsva to4no tova! Lipsva straha vav VLAST ima6tite, 4e niakoi moje da im napravi ne6to! A iavno tiabva da ima raztreliani i ubiti VLAST ima6ti za6toto ina4e ne6tata 6te prodaljat kakto dosega!!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
3 явно е от хората, които безоблачно карат "прехода"..знаеш ли ти,юроде,колко хора са на хала на бащата на Съвестин?!
4
0
 
1
 
! Отговори
тати преди 15 години
прав е човека,никой нищо не прави само шум
3
0
 
1
 
! Отговори
Т преди 15 години
Този човек явно съвсем е изкукуригал. Съжалявам за загубата на синът му, но той трябваше да се пребори с болката вече. Според мен той търси само медийна изява. По отношение на тези заплахи, считам, че ДАНС трябва да вземат отношение. Съжалявам за острия тон и пак изразявам съчуствие към загубата му.
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
20 години национална катастрофа!!!KILL THEM ALL!!!ДА ЗАПОЧНЕМ НА ЧИСТО
1
0
 
1
 
! Отговори
абв преди 15 години
Чукни ги тия *** да слезнат и те на(под) земята!