Бащата на Съвестин: Ставам камикадзе за Гоце и Станишев

Първанов и Станишев имат охрана, но след 1 година те ще са пак такива плюнки, каквито са си по рождение, заяви Тодор Деянов
25 сеп 2008 17:45, Красимир Ангелов
96
Бащата на Съвестин: Ставам камикадзе за Гоце и Станишев
Преди година Тодор Деянов запали портретите на първите държавни мъже. Снимка: Булфото

"Давам на Гоце и Сергей окончателен публичен шанс за вразумяване и облагородяване.

Тия двамата или си подписват смъртните присъди сами, или ще предприемат бързи действия за приемане на качествено нов, работещ закон за детето, за създаване на оперативен орган за издирване на деца, както и закон за частната детективска практика", обяви Тодор Деянов, баща на изчезналия през 1997 година Съвестин.

"След като държавата 12 години не създаде ефективен начин за издирване на жертвите на трафика на деца, съм принуден сам да търся правосъдие.

Първанов и Станишев тъпо си мислят, че са недосегаеми и вечни, но няма охрана, която може да ги спаси от баща камикадзе", добави Деянов.

Той обяви за пореден път, че високопоставени лица начело с президента Георги Първанов стоят зад канал за трафик на деца.

"В момента Първанов и Станишев имат охрана, но след 1 година те ще са пак такива плюнки, каквито са си по рождение – нищожества като мъже и хора", добави бащата на Съвестин.

"Виновните за Съвестин и за канала на трафик на деца са още Богомил Бонев, Георги Петканов, Румен Петков, Славчо Босилков, Бойко Борисов, Васил Василев и други, които прикриват ставащото", обяви Деянов.

Той заяви, че не се страхува от опити за разправа с него или арест, защото дори и в затвора може да осъди България в Страсбург.

Dnes.bg припомня, че през февруари Деянов осъди държавата за 10 000 лева за нанесени неимуществени щети. В момента той води ново дело срещу държавата.

Преди година, на рождения ден на Съвестин - 22 септември, отчаяният баща подпали портретите на първите държавни мъже.

Съвестин Деянов бе отвлечен на 6 май 1997 година по време на игра, когато бе на 8 години. През всичките тези години той се превърна в символ на изчезналите деца за цяла Югоизточна Европа.

Въпреки многото версии по изчезването на детето за 11 години никой не се нае с официална позиция къде се намира Съвестин и дали е жив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Makaveli преди 15 години
...nqma opravanka
34
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
изтриха ми че думите, че БОЙКО БОРИСОВ e любимецът на ПР.ЗНОГЛАВОТО ИБРИ.ИЙСКО СТАДО
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ЦЯЛАТА ДЪРЖВА Е МАФИЯ - ЛЮБИМЕЦЪТ НА БОЙКО БОРИСОВ, СЪЩО Е ЧАСТ ОТ ТАЗИ ДОБРЕ СМАЗАНА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИОТСКА МАШИНА - КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВДИГНЕМ, НО ЛОШОТО Е, ЧЕ АКО ИЗЛЕЗЕМ ЩЕ СМЕ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 200 ДУШИ, УМНИТЕ И БУДНИТЕ НАПУСНАХА ОЩЕ ПРЕДИ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ - ТУК ОСТАНА МЪРШАТА ОТ ДЕГЕНЕРИРАЛИ ТИНЕЙДЖЪРИ, СТРАХЛИВИ ДА НЕ ЗАГУБЯТ РАБОТАТА СИ НЕКАДЪРНИЦИ, ЩОТО АКО Я ЗАГУБЯТ НЕ БИХА МОГЛИ ДА СИ НАМЕРЯТ ДРУГА И СЛАБОУМНИ УПЛАШЕНИ ПЕНСИОНЕРИ. ТАКА ЧЕ СПАСЕНИЕ НЯМА - И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА пародията на държава, именуваща се БЪЛГАРИЯ
32
0
 
1
 
! Отговори
fitilcho преди 15 години
*** THEM ALL
31
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Не ти се случи такова нещо Николай!Тогава може би,би разбрал този баща!При това безхаберие в България???Тежко ни!!
30
0
 
1
 
! Отговори
. преди 15 години
Нито един властимащ, нито една институция в БЪЛГАРИЯ не е направила абсолютно нищо за търсенето на изчезналото дете. Нито П.Стоянов, нито И.Костов, нито и сега Г.Първанов и С.Станишев. Единствените откликнали са хора НЕбългари извън БЪЛГАРИЯ, включително и хора иракчани - добронамерени и разбиращи, а не както ги представят по bTV и CNN. Между другото някой питал ли се е защо "b"-то на bTV e малко и защо е на английски?
29
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
БРАВО, Г-Н ДЕЯНОВ - ПРИВЕСТВАМ ВИ - ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ КАТО ВАС, А НЕ ПОСЛУШНО И СМИРЕНО ИБРИКЧИЙСКО СТАДО
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
нека запалим пламъка на революцията
27
0
 
1
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
по добре се хвърли да не се мъчиш. А на Г-н Тодор Деянов му свалям шапка, 11 год. човека не се е отказал да се бори срещу цялата тая *** което според мен е много МЪЖКА постъпка, човека иска да покаже че никой не може да се еб.ава с него и неговото семейство всеки трябва да търси правата си защото толкова са ни натикали в кутийките ни че вече си мислим че е съвсем нормално да ни бият полицаи, да ни вдигат сметките и цените когато си искат, недоволни сме искаме да направим нещо но си казваме еми какво да направим 1 птичка пролет не прави и айде пак. Затова си заслужаваме всичко това.Ако всеки си отваря устата малко повече нещата ще се променят.ВЗЕМАЙТЕ ПРИМЕР!!!
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Поклон пред борбеността ти. Надявам се някой ден да разбереш истината.Колкото до избиването на античовеците - ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ!
25
0
 
1
 
! Отговори
Stelsson преди 15 години
Хайде още няколко кандидат камикадзета за Доган!!! :D
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Да не дава Господ, но моят син ако стане жертва я на смотаните ни пътища, я на търговията с деца, я на нещо друго, за което е виновно безхаберието и корупцията на правителството, то аз хващам гората. Ще им се видят партизани в мирно време на милите ни управници. В казармата бях снайперист. Ще ги почна един по един, докато не се светнат защо измират.
23
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Докъде ни докараха... И аз ако се стигне да се самоубия ще ги взема с мен тези носители на нещастието на българският народ!
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Забравих-и папа Бенедикт 16-ти,Коза Ностра,БКП,Хитлер,Сталин,Горбачов,Рейгън,ислямизма ,екстремизма,фундаментализма, и най-вече дядо Пешо от Каспичан.
21
0
 
1
 
! Отговори
@#$%& преди 15 години
Номер трети ти си изкукуригал. Отивай при ДАНС да им ДАНСиш на ууййооввееттее
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"Първанов и Станишев имат охрана, но след 1 година те ще са пак такива плюнки, каквито са си по рождение *** като мъже и хора".Аз по-точно описание на гореспоменатите "държавници" не бях срещал досега!
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"Виновните за Съвестин и за канала на трафик на деца са още Богомил Бонев, Георги Петканов, Румен Петков, Славчо Босилков, Бойко Борисов, Васил Василев и други, които прикриват ставащото", обяви Деянов....Абе г-н Деянов,пропуснали сте БенЛаден,Фидел Кастро,Уго Чавес,Владимир Путин,ДънСяоПин,Ким Чен Ир,Джордж Буш,Никола Саркози и А.Меркел.
18
0
 
1
 
! Отговори
kajaja преди 15 години
kostov e vinoven, haha
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Всеки народ си заслужава управниците! на следващите избори - ходете берете гъби в деретата, пийте си кафета и мързелувайте, плацикайте се в морето! И гордо обявавайте, че няма за кого да гласувате! Всеки, който не гласува всъчщност подкрепя партиите с твърд електорат! Така е направена избирателната система в БГ! затова е пропорционлана: пропорционално се разделят местата спрямо броя на гласувалите за дадена партия към общия брой гласували! за неграмотните математически: БСП/ДПС винаги влизат в парламента, защото избирателната активност е под 40%, което означава, че ако червените бабички вкупом, заедно с мюсолманите отидта да гласуват, печлят над 50% от местата в НС! така стоят нещата! Политиците ни са ***, но те са там, защото някой си е направил труда да отиде и да гласува за тях!
16
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
14, ти си непоправимо ***. Добре значи, че дойде Костов та докара корупцията по тези земи... а допреди това хич я нямаше, от '89 та до Костов...тц-тц-тц, пък после искаме да живеем в нормална държава. Е как да стане с тея промити мозъци.