Момичето си отива

Финансовата служителка на ВСС напуска работа, след като подхвърли намачкани банкноти на полицай, за да се почерпи
26 сеп 2008 16:14,
83
Момичето си отива
Илияна Накова. Снимка: bszone.info

Шефката на Дирекция "Финанси и бюджет" в администрацията на Висшия съдебен съвет Илияна Накова е депозирала  молба за напускане.

Срещу дамата има повдигнато обвинение от прокуратурата за подкуп на полицай.

В края на август Накова едва не сгази германка в курорта Слънчев бряг и се опита да даде пари на полицай, като подхвърли в колата му три намачкани двейсетолевки.

Веднага след инцидента била помолена от полицая да бъде изпробвана с дрегер за алкохол. Тя обаче отказала, като представила служебна карта на служител от администрацията на ВСС.

След повторна подкана за доброволна проба за алкохол жената хвърлила в полицейския автомобил сгънати банкноти от по 20 лева, предлагайки на служителя да се почерпи.

Полицаят помолил жената да си прибере парите, но тя отказала и след като поизгладила намачканите банкноти, отново ги поставила в служебния автомобил.

"Когато й поисках документите, тя размахваше служебна карта на ВСС и каза да не се занимавам с нея. Заплаши ме с уволнение", сподели сержант от Пътна полиция - Несебър.

В молбата за начало на освобождаването на Илияна Накова от работа е посочена датата 8 октомври - датата, до която тя е в болнични
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Mitko USA преди 15 години
Wow, ama naistina si ya biva tazi yaka kaka:))Az se chudia kak li sa ya naeli na rabota vav VVS v Bulgaria a ??Ili kakto niakoi spomena vica po-gore ??:)Inache bih ya uvajil edna vecher pone :) ili dve ... a ?? :)Super cici :) wow :)
61
0
 
0
 
! Отговори
58 преди 15 години
Виц:Конкурс за секретарки, шефа пита блондика с минижуп и дълбоко деколте на копринената блузка:-Английски?-Не.-Компютър?-Не.-Сте нография?-Не.-Машинопис?-Не.-Все пак , с каво ще превъзхождате останалите кандидатки?-Две висши образОвания/сочи гърдите си/,дълъг стаж/сочи бедрата си/,тясна специализация......-Все пак , каква заплата очаквате?-2000 Лева!!!-Но толкова не получава и главния счетоводител, а той е с 25 години стаж???-Чукайте си главния счетоводител тогава!!!-Казала блондинката, напускайки конкурса...
60
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
Държава няма, Вие какви искате да бъдат "държавните служители"???
59
0
 
0
 
! Отговори
МАН преди 15 години
ДО58. - 21:07 - От: АнонименС тия две висши /силиконови/ образования, сдългия /като бедро/ стаж, и с тая тясна п...пардон специализация,бас ловя няма да е дълго без работа!Току виж се окаже ценен и незаменим кадър в друга държавна структура....................Хей, ЖРЕБЕЦО,пише се образУвания, а не образОвания.Образованието е нещото от което се нуждаеш!
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С тия две висши /силиконови/ образования, сдългия /като бедро/ стаж, и с тая тясна п...пардон специализация,бас ловя няма да е дълго без работа!Току виж се окаже ценен и незаменим кадър в друга държавна структура...
57
0
 
0
 
! Отговори
напушеният журналист преди 15 години
аз залагам на истински, момичето работи в администрацията все пак, за какво са и фалшиви цици?макар с тоя товар да има потенциал за шоубизнеса!
56
0
 
0
 
! Отговори
Cicolyub преди 15 години
шъ съ прекръстя на Цицомраз ако са истински
55
0
 
0
 
! Отговори
xraa преди 15 години
НЮЗА да направим анкета за циците и -Истински ли са нейните или не???
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е това ако не е наглост????
53
0
 
0
 
! Отговори
flipz преди 15 години
se setite
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Големи ги вади!
51
0
 
0
 
! Отговори
Cicolyub преди 15 години
На мен ми мязат на Фотошоп бъзик, едната по-голяма от другата.
50
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
Ви казвам там е падало големо финансиране с тия цици !!!тва на силикон мяза!!!пиинало *** некой АМА НЕКОЙ ДЕ е черпил и хайде на джипа и праз през краката германката ама карай тя е принцесата с големите цици!!!ДАД АМА НЕ!!!ТАКИВА *** СА ЗАТВОРА!!!ДА СЕ ОЖЕНАТ В СЛИВЕНСКИЯТ:)
49
0
 
0
 
! Отговори
mene mene tekel uphr преди 15 години
poredniya primer na samozabravil se proletariat...ey,mnogo im pusnahme kraya na svinete.durjavata speshno tryabva da se zakrie.obyavavm moratorium i obyavavame nova durjava s novo ime Sus ISUS Hristos nachelo na durjavata.
48
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Аз съм удовлетворен от това което тя може да прави, а за другите неща си мълча.
47
0
 
0
 
! Отговори
bez преди 15 години
проверихте ли и болничния бе ей от ввс.здрава циица ей пък болна няма оправия в тая държава
46
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 15 години
Diva selianka !!! Da se maha i da ne srami dyrjavata i bylgarskia narod.
45
0
 
0
 
! Отговори
stoqn преди 15 години
tazi strashni gurdi ima be mn qk sex shte pravi
44
0
 
0
 
! Отговори
masturbator преди 15 години
kotiooo
43
0
 
0
 
! Отговори
напушеният журналист преди 15 години
бе нека е сгафила, аз ще я взема на стаж!