Момичето си отива

Финансовата служителка на ВСС напуска работа, след като подхвърли намачкани банкноти на полицай, за да се почерпи
26 сеп 2008 16:14,
83
Момичето си отива
Илияна Накова. Снимка: bszone.info

Шефката на Дирекция "Финанси и бюджет" в администрацията на Висшия съдебен съвет Илияна Накова е депозирала  молба за напускане.

Срещу дамата има повдигнато обвинение от прокуратурата за подкуп на полицай.

В края на август Накова едва не сгази германка в курорта Слънчев бряг и се опита да даде пари на полицай, като подхвърли в колата му три намачкани двейсетолевки.

Веднага след инцидента била помолена от полицая да бъде изпробвана с дрегер за алкохол. Тя обаче отказала, като представила служебна карта на служител от администрацията на ВСС.

След повторна подкана за доброволна проба за алкохол жената хвърлила в полицейския автомобил сгънати банкноти от по 20 лева, предлагайки на служителя да се почерпи.

Полицаят помолил жената да си прибере парите, но тя отказала и след като поизгладила намачканите банкноти, отново ги поставила в служебния автомобил.

"Когато й поисках документите, тя размахваше служебна карта на ВСС и каза да не се занимавам с нея. Заплаши ме с уволнение", сподели сержант от Пътна полиция - Несебър.

В молбата за начало на освобождаването на Илияна Накова от работа е посочена датата 8 октомври - датата, до която тя е в болнични
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
оле оле оле искам я таз кака кви ли работи е научила
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Погледнато от друг ъгъл .... абе има хубави цици.