Роко Спасителя: Не допуснах България да се превърне в Косово

Бизнесменът с 14 присъди обяви, че е обединител на турци и българи, а представлява и Барозу у нас
30 окт 2008 09:00,
47
Роко Спасителя: Не допуснах България да се превърне в Косово
А само преди три дни Роко получи 4 години затвор. Снимка: БГНЕС

Скандалноизвестният Ерджан Рашид - Роко обяви тази сутрин, че е представител на Европейския парламент в България.

"Аз съм техният човек тук. Представлявам и Барозо (председател на Европейската комисия - бел.ред.), каза още скандалноизвестният бизнесмен пред бТВ.

"Аз не допуснах България да се превърне във второ Косово. Аз обединих турци и българи. Аз не се страхувам нито от мафията, нито от затвора. Единствено от Аллах се страхувам. Аз съм политическа жертва. Срещу мен е незаконната политическа партия ДПС", повтори на няколко пъти Роко и призова да "бъдат арестувани и сменени всички тези прокурори, които изпълняват поръчки".

Според него „всички трябва да бъдат изчистени и да дойдат напълно нови хора“.

На свой ред наблюдаващият прокурор Дарина Славова каза, че до момента срещу Роко има 14 присъди.

Преди три дни той получи четири години затвор за продажба на „Мерцедес“ на кюрдския бизнесмен Шахмуз Кютен, въпреки че знаел, че е краден.

Рашид ще остане общо 5 и половина години в затвора, тъй като към 4-годишната присъда се прибавят и година и 6 месеца условно от кърджалийския районен съд.

Роко трябва да плати и 10 000 лв. глоба, а автомобилът ще бъде отнет в полза на държавата.

Това ще стане, ако присъдата бъде потвърдена на по-горна инстанция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Boss преди 15 години
kak 6e kajite na Roko 4e e nedobre ve vijte sebesi davi a4ovete prosite za 1 stotinka elate da mi napraite 4ikii da vi dam
45
0
 
0
 
! Отговори
bb преди 15 години
*** ти и трън.
44
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя и Митьо ПищоФа,да праят партия и готово.много си мязат.
43
0
 
0
 
! Отговори
Drug преди 15 години
Kato cheta takiva, DPS mi stava simpatichno!?
42
0
 
0
 
! Отговори
medo преди 15 години
pro4etoh vsi4ki komentari ,naistina nqkoi ot tqh mnoo mi haresaha .no pove4eto sa dumi navqtara v interes na istinata za6to kato btv e TELEVIZIQTA NA DOGAN q gledate,az si go obesnqvam 4e vi haresva ,drugoto koeto e 4e naistina,taka nare4eniqt ROKO si e tapi4ak tova go vidq cqla bulgariq ,no ne tova e problema ,problema e 4e vsi4ko e politika .kvo si mislite 4e bate boiko 6e ni opravi,da be vseki gleda da grabne kokala a boi4eto o6te ne go e hapnal taka da se kaje i v momenta e gladen supermen ,daite mu vlasta i sled tova pak 6e si govorim
41
0
 
0
 
! Отговори
yanki преди 15 години
Този май е .Като иде у затвора ке му скъсат халката
40
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 15 години
Аз ли не разбрах нещо....... за 14 присъди - 5.5 г затвор ???
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кво се правите всичките на разсеяни-нима не се знае че в *** за милиони няма закони и за кокошка няма прошка.Праводъдието е в услуга на тия които кихат money,колко от обикновенните български граждани са получили справедливост в съда???? И в какъв срок???Докато се занимавате с 1 дребна риба-съдиите и прокурорите си лапакат-ли лапкат в момента,да ва....в стадото посткомунистическо.Само като ви опре ножа в кокала -тогава вдигате врява.Пфуууу..."*** народ-слаба държава"
38
0
 
0
 
! Отговори
uti преди 15 години
Вие всички май нищо не сте разбрали. Бареков остави този *** да се изцепи дакрая като прочете въпросите и отговорите които му бяха написали. Съжалявам,че слушах в движение разговора, но това успях да разбера, "журналистите питат", аз да кажа (чете написан отговор) .........в общи линии това беше най-интересното.......иначе бяхме свидетели на глупоста и самозабравянето на един необразован човек на когото не му стигна акъла да прочете само неговите подготвени реплики.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** е тоя потурнак, ама дваж по смешни са *** и агент Алберт че го поканиха да занимават цялата страна с един .
36
0
 
0
 
! Отговори
Изтрещел преди 15 години
Този е политик? , представител на барозуто? , пази етническия мир?Айде вече някой да го гръмва че с такива обединители няма да стигнем до добро. Държавата спи и се прави че не вижда че я !@# отзад.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Специализираният отряд на МВР го наложи здраво с палките, ковна му белезниците и го откара в ареста. Тогава Доган беше зад Роко и заклиняваше "Костово ще стане Косово". Е, не стана, ама и премиера беше друг. А сега ем го вкарват в затвора, ем дава интервюта по телевизора. То и с братята Галеви беше същото, и със Златко Баретата...
34
0
 
0
 
! Отговори
Н. преди 15 години
скарал се е с ДПС човека и хоп държавата го подгони... така става като не си плащаш
33
0
 
0
 
! Отговори
Онзи преди 15 години
От всичко казано до тук, трябва да се разбере едно - недосегаеми хора няма.Дори и султана на Бруней да си...
32
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 15 години
аз лично не виждам разлика в поведението на Роко и шефовете на ДПС. И той и те ни прекарват всеки път с един и същи трик. Трика на изнудването. Трика гласи следното " Няма да ни барате, щото ще нарушите етническия мир". Разликата между Роко и шефовете на ДПС е единствено, че последните са по-образовани и си прилагат циркаджийския трик с намеци, заовалирано и по културно. Ефекта обаче е същия. В крайна сметка всички сме жертви на така наречения "етнически модел".
31
1
 
0
 
! Отговори
Фют преди 15 години
Проверете му имотното състояние. Този не е "престъпник". Държавата го е определила като такъв. Догодина може да го видим и в парламента. Този е "Спасителя" в тютюна.
30
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ако и този ни спасява - тежко ни и горко ни.
29
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя (роко) е кръгъл , и бая пара трябва да е бройл за да излезе при Бареков, защото за да се изтъпанчиш пред толкова нарад, за да ти слуша глупостите си има цена.
28
0
 
0
 
! Отговори
Чукундур преди 15 години
Два титана на плитката мисъл са се събрали сутринта по бТВ да обяснят .... не, да покажат на цял свят как човек с 14 присъди и влязла в дейтствие едиколко си години присъда (т.е. в момента требе да търка койките в панделата) може да си дава спокойно интервюта по национална телевизия :-))) Ке умрем за него- за тоя ***. Що не иде до Брюксел да се срещне с Барозо? Само да не стане като с Коце- Маца, а? Че то само заради физиономията му няма да го допусне охранат в сградата на Европейския парламент, камо ли да се запознае с "цял свят". Закъсня, ако беше преди 10 години, щеше да го дават за пример във всички световни медии заедно с г-н "Господ да благослови Българската православна църква".
27
0
 
0
 
! Отговори
Oshte edin kolega.. преди 15 години
HXHAHAHHAXHAX mnogo dobre!!!

Спонсорирани публикации