Медиите се гаврят и спекулират с мен и Максим

Никой не ни е подарявал имоти в Царево, кълне се Албена Денкова
127
Медиите се гаврят и спекулират с мен и Максим
Снимка: БГНЕС

"Медиите за пореден път се гаврят и спекулират с моето име и с Максим", обяви световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова.

Повод за думите й са публикациите в някои медии, че двамата с Максим Стависки са получили като подарък парцел и го продават за 280 хил. евро.

“Има само един верен факт в тези публикации и той е, че ние сме почетни граждани на Царево”, отбеляза Албена Денкова.

Адвокатът на Максим Стависки – Росен Кожухаров, отрече неговият клиент да притежава парцели по морето.

"Това е една гнусна лъжа", коментира адвокат Кожухаров.

От община Царево обявиха, че на Максим Стависки и Албена Денкова никога и по никакъв повод не са дарявали парцели или неднижими имоти.

Dnes.bg припомня, че Върховният касационен съд  насрочи за 15 април  делото за катастрофата, предизвикана от Максим Стависки, при която загина 24-годишният Петър Петров, а тежко пострада 18-годишната Мануела Горсова.

Делото е образувано по жалба на подсъдимия фигурист, с която иска отмяна на ефективното си наказание от 2,6 години лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 78.Волен никога не е катострофирал, това беше опит за атентант срещу него. Ти си доста неосведомен за някои неща, като дойдем на власт ще те осведомим много добре.
85
0
 
0
 
! Отговори
nqma преди 15 години
Непълнолетния,който направи катастрофата преди няколко дни ще плати ли по 150 хиляди на човек? Той по малко виновен ли е от Максим ? А Калоянчев,Маричков и още доста величия нямат ли убийства на пътя,те по колко лежаха в затвора ?
84
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
всичко е ясно - любимецът на Гоце и СтаниШЕФ ГейСЕР трябва да бъде оневинен, дори за това ако е нужно да се донесе вода от 9 кладенци
83
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
медиите му виновни.....а за убииство кво..бах и тъпака.....тея къдет го закрилят де
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сега тъкмо ще освободят места в затвора с амнистията, като гледам доста бързо ще ги запълнят пак. Дано поне бъде с такива *** като тоя Максим, които го заслужават.
81
0
 
0
 
! Отговори
.......... преди 15 години
Бат Бойко , не се крий бе ! Познахме те - за теб "мат`ряла е виновен - не става " :-)
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
солидаризирам се с мнението изказано от 73, относно 59. Наистина няма нищо случайно. И този скалъпен репортаж бе излъчен в точно подбрания момент с една едничка цел. Да манипулира общественото мнение в посока, удобна на тези които ще плащат поръчаната музика. Наистина ми е било чудно винаги, това че управляващите и близки до тях хора и протежета, постоянно подценяват способността на българина да мисли с мозъка си, а не единствено с очите и ушите си.
79
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
вие сте болни хора. Как изобщо може да ви хрумне в болния мозък, че престъплението на единия, може да оправдае престъплението на другия. Единия си е катастрофирал и е убил човек и осакатил друг. И си го съдят за това. Другия е откраднал парите, дарени за здравето на дъщеря му. И ТРЯБВА да го съдят за това. Но това, че единия е крадец, съвсем ама по никакъв начин, не намалява тежеста на престъплението на другия.И какво според вас трябва да се направи в един такъв случай ... Виждате, че някой краде, ама си мълчите, защото някой болен като вас може да си помисли, че по този начин ще оправдае другия ... Леллееее толкова е тъпо това ваше твърдение, че направо не мога да проумея как някой може да си го помисли даже. Много изперкал народ има из тези форуми ...
78
0
 
0
 
! Отговори
Caleb преди 15 години
Не беше ли точно Волен човекът, който катастрофира на магистрала "Тракия" и после заплаши пенсионер и младеж с пистолет?Каква благородна и патриотична постъпка! Хайл!
77
0
 
0
 
! Отговори
.......... преди 15 години
" Не разбирам хорат ,които толкова грозно твърдят, че за убийството трябва затвор задължително...." Какво ще кажеш да дойдеш на лов с мен ? И да те гръмна по погрешка .Хем ще участваш в случайна трагедия .
76
0
 
0
 
! Отговори
Caleb преди 15 години
Браво на всички вас, за пореден път доказахте доколто сте неспособни да коментирате сериозни теми. Просто не го умеете...Хора, има едно златно правило при писането на коментари - помисли преди да го напишеш. Спри се за 10 секунди, замисли се има ли някакъв смисъл това мнение, допринася ли то към темата, спазва ли добрия тон, и най-важното: обективно ли е.Лесно е да се изпишат страници в подкрепа и на двете крайности - от Максим като национален герой, до Максим като човек, който всяка нощ убива и яде деца.В крайна сметка си оставате неспособни да коментирате сериозни теми... сори :)
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Единствено Атака може да разреши този проблем. Ако не искате близките ви да загиват по пътищата , гласувайте за Волен и Атака.
74
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Максим е убил човек, и това че е световен шампион или това че и други са убили хора НЕ ГО ОНЕВИНЯВА. Не го оневинява и това, че бащата на Мануела е проиграл част от парите (аз лично се съмнявам в това и мисля че над този човек бе извършен абсолютен журналистически и духовен геноцид). Има убийство, има убиец - следва убиецът да бъде съден за убийството, което е извършил (а не защото е руснак или какъвто там било).
73
0
 
0
 
! Отговори
........... преди 15 години
Ти май смяташ хората за *** и наивни :-) Нямало значение че репортажа бил точно в навечерието на делото на Ставийски ? Айде бе , не на нас тия ;-) Нямало значение че бил платен репортаж щом като показвал истината ? Даа бе , как да не ......платен репортаж който не защитава интересите на тия които са го платили нали ? Хи , хи ..........ще ни умориш от смях , ще излезе че някой е платил да бъде разкрита истината ......и то при положение че тя ще бъде разкрита и без да се плаща :-) Всеки истински журналист надушил за харченето на парите щеше да вдигне врява веднага и то без никой да му плаща .
72
0
 
0
 
! Отговори
sadba преди 15 години
abe,*** 4akam s netatpenie 15 april za da te vkarat v zatvora,ti ne se qdosvai po rano 6te vleze6,po barzo 6te izleze6....ama mom4eto ot onq svqt nqma da se varne,a za parcelite vse tq!!
71
0
 
0
 
! Отговори
Nerealen преди 15 години
А тези, които са му направили забележка, те къде са??? НАли те са тези,които трябва да спират пияните шофьори?? Къде е тяхната вина и защо не се чува уволнени ли са или не?
70
0
 
0
 
! Отговори
до 60 преди 15 години
60 - сигурен ли си че се чувстваш добре. Ако имаш проблем със здравето и по специално умствено разтройство, моля лекувай се.1 - убийство на млад човек2 - осакатяване на втори, което си е почти убийство в конкретния случай.и вината да бъде изкупена само с пари - НЯМА НАЧИН. На братушката му правят забележка няколко минути преди катастрофата, но той горкия ги почерпил със 50 - 100 лева и се чувства недосегаем. Подръжката на живота струва пари, но те могат да се изкарат и след 2.6 годинки на топло и после да за работи усилено за голямата сума. А с работа в панделата ще намали дните на секса вътре.60 - моля прегледай се, помогни си...
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
54 защо в това число включваш и Албена? Нима тя да е убил анякой в нетрезво състояние? По твойта логика ако комшията ти е престъпник това означавали автоматично, че и ти си престъпник? И да започнем да те кръщаваме ПОЧЕТНИ ПАНДИЗЧИИ? Но то си е тъй, мога да изкарам 20 души от село, но селянията от масовия форумец посмъртно не момога да разкарам!
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Vinoven bilo...HAH ! Samo Kostov e vinoven.
67
0
 
0
 
! Отговори
maqgeorgieva преди 15 години
това наистина си е чиста проба спекулация.......медиите доскоро възхваляваха двамата шампиони, но след трагедията ръсят хули против тях за щяло и нещяло. Търсят каквото и до е под дърво и камък, само и само да плюят върху името им.....Не разбирам хорат ,които толкова грозно твърдят, че за убийството трябва затвор задължително....Не се сещат, че на всеки може да се случи да сгреши и по погрешка да стане участник в трагедия. Тогава надали така надъхано ще съдят другите......