Медиите се гаврят и спекулират с мен и Максим

Никой не ни е подарявал имоти в Царево, кълне се Албена Денкова
127
Медиите се гаврят и спекулират с мен и Максим
Снимка: БГНЕС

"Медиите за пореден път се гаврят и спекулират с моето име и с Максим", обяви световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова.

Повод за думите й са публикациите в някои медии, че двамата с Максим Стависки са получили като подарък парцел и го продават за 280 хил. евро.

“Има само един верен факт в тези публикации и той е, че ние сме почетни граждани на Царево”, отбеляза Албена Денкова.

Адвокатът на Максим Стависки – Росен Кожухаров, отрече неговият клиент да притежава парцели по морето.

"Това е една гнусна лъжа", коментира адвокат Кожухаров.

От община Царево обявиха, че на Максим Стависки и Албена Денкова никога и по никакъв повод не са дарявали парцели или неднижими имоти.

Dnes.bg припомня, че Върховният касационен съд  насрочи за 15 април  делото за катастрофата, предизвикана от Максим Стависки, при която загина 24-годишният Петър Петров, а тежко пострада 18-годишната Мануела Горсова.

Делото е образувано по жалба на подсъдимия фигурист, с която иска отмяна на ефективното си наказание от 2,6 години лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Nerealen преди 15 години
Брей големи моралисти има в този форум. Защо не ревете така всеки път, когато някой утрепе друг/и на пътя и е осъден да плати 5000-10000 лв максимум??? Че е виновен Максим, виновен е, трябва да лежи в затвора повече от 2-3 години, но щом като бг съдилищата пускат всякакви дрисльовци със смешни глоби, а понякога и без, защо точно човек, направил толкова много трябва да обира пешкира. Само да ви дам пример-миналото лято в центъра на Бургас- едно с 160км/ч уби двама в челна катастрофа и сега ще го пуснат най-вероятно, защото той нищо не помнел, видиш ли!!! А ревете сега!!!!
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абсолютно непочтено и тенденциозно беше показването на Горсов (не си спомням малкото му име) в репортажа на Миролюба Бенатова (интересно че нейното име съм запомнил). Просто така нарченото разследване беше съшито с бели конци и целеше да заигра на първосигналната струна на не особено умните българи (извинявам се на тези, които ще решат че се отнася за тях). Схемата беше повече от проста - ето бащата е ***, значи МАКСИМ не е чак толкова виновен. Той наистина е окаситил едно дете, ама видите ли, на това същото дете пък СОБСТВЕНИЯТ МУ БАЩА какви чудесии е вършил с парите. Много, много елементарно. Явно стратезите на кампанията са решили, че България се населява единствено от същества, скачащи по клоните и дъвчещи банани.
64
0
 
0
 
! Отговори
......... преди 15 години
факта че от БиТиВи изчакваха няколко месеца , за да изнесат фактите около бащата на Мануела , точно преди поредното дело на Ставийски , прави М.Бенатова и сие дори по-виновни от бащата на Мануела .Защото през тези месеци той е продължавал да харчи пари по ротативки . Ако Бенатова и кампания бяха нормални хора и истински журналисти , ако истински съчувстваха на постадалата Мануела - щяха веднага да сигнализират .Но Бенатова и сие са продажен слугинаж , проституиращи журналисти , те защитаваха единствено и само интереса на Ставийски ............гнусна *** .
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и аз мисля, че обикновено даряват хората с гузна съвест
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма значение,че Максим е световен шампион!Да,той е талантлив, но това не му попречи да отнеме живот и половина.Ако това беше се случило на запад щеше да лежи 20-30 години.Какво са 2.6 години за живот и половина??? Може ли да участваш в Кампанията" Не карай пил" и точно заради алкохол в кръвта да причиниш такоеа нещо.Срамота е.Жалко за Албена,но той трябва да си понесе заслуженото,а то е затвор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ПРЕКАЛЕНО ПЛОСКО, ДРАГИ - САМО ТОВА БИХ КАЗАЛ. И ТОВА ЧЕ НЯКОЙ Е ДАРИТЕЛ НЕ ИЗКУПАВА ГРЕХОВЕТЕ МУ. ОТВОРИ КНИЖКИТЕ И ПРОЧЕТИ ЩО Е ТОВА ИНДУЛГЕНЦИЯ.
60
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 15 години
я прочети отново какво си написал? значи ако не беше известне дО сега да е в затвора?! уважаеми ти в коя страна живееш? някой да знае как се развива историята около полицая, който преди дни уби по същия начин момче и момиче? че дори направи и изказването "дреме ми на к...а, че съм ги убил". нещо да кажете за това? пълно мълчание. дори името му е забравено. защо всекидневно уважаемите журналисти не пишат истерично и за него. а какво стана с шофьора предизвикал катастрофата с Кембъла? той защо още не е в затвора? защо все още мой съсед убил цяло семейство с буса си, отивайки за риба и навлизайки в насрещното платно не е в затвора? хайде стига сте писали по принцип. Максим има възможност да изкарва пари. нека го осъдят на една солена сума и по този начин да продължи лечението на Мануела. нали имало надежда до 4 години здравето й да се възстанови. ами нека плаща СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН. но не, голяма част от пишещите мечтаят да го видят в затвора и най-вече да научат дали там барабите няма да го употребят като свежо месо. ето това е мечтата на мнозина от вас а не справедливостта и тям подобни дрънканици. ДА СПРАВЕДЛИВОСТ ТРЯБВА ДА ИМА НО НЕКА, ИЗКУПВАЙКИ ВИНАТА СИ, МАКСИМ ДА ЗАПЛАТИ ИЛЕЧЕНИЕТО НА ТОВА НЕЩАСТНО МОМИЧЕ.
59
0
 
0
 
! Отговори
Дарител преди 15 години
Човече, защо в България винаги има хора, които да очернят работата на останалите. Това е работата на жената - разследваща журналистика. Аз съм един от хората, които са дарили пари за лечението на момичето. Да си кажа честно се радвам да видя този репортаж - той показа, за какво са отишли дадените от мен пари. По никакъв начин несмятам, че този репортаж има значение за изхода на делото с/у Максим. Виновен е, и както се видя получи присъда. Но парите, които хората изпращат за момичето трябва да се харчът за нейното лечение, а не за ротативки в скапани игрални зали. Дори и да е поръчков този репортаж това няма никакво значение. Те не са помолили Горсов да застане пред камерата и да играе по чели дни и нощи на ротативките - той сам си го е решил. И също, както извършеното от максим е престъпление, така и извършеното от Горсов е престъпление и той ТРЯБВА да бъде съден. Но каквато и да е присъдата му, най-голямото наказание за него, ще е това, че дъщеря му, ще разбере, какво е правил той, докато тя е била в кома и са се борили за живота й!!!
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Позволявам си да пействам номер 42, защото много ми хареса това, което е казал:...това че Максим е СВЕТОВЕН ШАМПИОН е добре. За това той е получил награди, парцели, пари, джипове. Нищо лошо дотук. Това обаче че МАКСИМ е УБИЕЦ и ОСАКАТИТЕЛ вече не е добре. И за това също трябва да си понесе заслуженото. Такъв просто е животът. ШАМПИОН СИ - обичат те, УБИЕЦ СИ - мразят те. Така че драги защитници, не приемайте нападките срещу Максим за нещо лично и комплексарско. ТРЯБВА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ.
57
0
 
0
 
! Отговори
25 i 44 , izvinqvam преди 15 години
Pisha samo na latineca , ne moga da pisha na kirilica , zashtoto ne moga da instaliram na ofice PC-to, prosto kompaniata ne mi razreshava . No kakto i da e. Az ne sam kazal da mu se prosti , naprotiv . No ot zatvora toi nishto nqma da napravi. Daze kato izleze shte kaza "Zashto da plashtam na tova momiche , nali lezah v zatvora!". Tova keto predlozih e da plashta za neia da krai na zivota si . Ne go zastitavam vyobshte.
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Радвам се че платените (от Албена Денкова и Максим Стависки) агитатори и писачи във форума понамаляха. УБИЕЦЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН и това не е предмет на спор. Така е според закона. Но не някаква си смешна УСЛОВНА присъда, а ефективна. Чудя се какъв морал могат да имат тези съдии, които издават условна присъда, на човек, който вън от съмнение и по безспорен начин е доказано, че е убил ЧОВЕК и РАНИЛ при това твърде тежко друг.
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Съгласен съм че Миролюба Бенатова е срам за българската жулналистика. Кампанията срещу бащата на Мануела Горсова, на която тя се превърна в острие (тя самата не е толкова умна да скалъпи подобно нещо) беше повече от грозна.
54
0
 
0
 
! Отговори
tosunbey преди 15 години
vie ste po4etni ubiyci na carevo.i tozi piklyo kakvo se jalva?ubil e 4ovek,a ne mu se vliza v zatvora?!?da be6e mislil predi da se naliva s alkohol!!!i vijdal li e manuela na kakvo prili4a sega???
53
0
 
0
 
! Отговори
Фани Петкова преди 15 години
а като си 25 и 41 защо пишеш ту на латиница, ту на кирилица - може би да създадеш у съфорумците усещане че си много хора, много които защитават убиецът - мисля че не е честно все пак. Иначе аз съм за ефективна присъда за М.Стависки. Трябва да си понесе заслуженото. Това да убиеш човек (дори двама), не може да се скрие зад думите: "Абе, сгрешло момчето, какво пък чак толкова - на всекиго се случва"
52
0
 
0
 
! Отговори
............ преди 15 години
га ядахте кифтетата не ревахте а сега ревете , а ?Когато БиТиВи ви правеха миналата година бясен пиар - не се оплаквахте , когато удобно наведени "джурналисти" пишеха с цел да омотат общественото мнение във ваша полза - не се оплаквахте , когато оня срам за журналистиката Миролюба Бенатова извърши престъпление за да ви направи пиар - не се оплаквахте .............Писали били за вас ........ами ще пишат , да не се беше напивал тъпата кратуна Максим , да беше дал на друг да кара или да си беше извикал такси - пари ли няма или що ??? Да не бяхте решили че с помоща на слугински медии можете пред очите на цялото общество да минете метър за убийство и осакатяване.........и много други неща да не бяхте правили .Нямате право да хленчите .Никакво !И в крайна сметка кои сте вие ? Да се хване една *** от гората и за една година ще се дресира да се пързаля .Това сте вие - дресирани маймуни .Днес ви има - утре ви няма .След 10 години никой няма да си спомня за някакви дресирани маймуни спечелили медал .*** спортисти . Че да не би да се лауреати на Нобелова награда ? Да не би да сте сърдечни хирурзи и да спасявате по 100-200 човека годишно ? Каква е ползата за обществото от дресирани маймуни които се пързалят за забавление на тълпата ? Никаква !Стига сте ревали , стига сте ни занимавали с тъпотиите си !!
51
0
 
0
 
! Отговори
Юлия преди 15 години
Извинявайте, но допуснал грешка ли? Ами, това не е грешка, уважаеми, а престъпление! Не става въпрос за грешка в преценката по време на шофиране, не става въпрос просто за превишена скорост и несъобразяване с определена ситуация... Всъщност за всичко това става въпрос, само че ЗАРАДИ ЗЛОУПОТРЕБА С АЛКОХОЛ! Така че това не е грешка, това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! И така става, когато се помислиш за велик и недосегаем.
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Караш пиян + убиваш хора = отиваш в затвора Това е уравнението. Добър, лош, шампион или чистач на тоалетни ... все тая !
49
0
 
0
 
! Отговори
az sam 25 i 41 преди 15 години
Bulgarin sam , ziveia v chuzbina obache ot mnogo godni, nqma znachenie kade. Moga da ti kaza che semeistvoto mi e bulgarsko i decata mi nosiat bulgarski imena , nishto che tuk nikoi ne moze da im gi proiznese pravilno. Kazvam mnenie. Kato go pratish v zatovra, tozi ***, zashtoto za men da piesh i krash si ***, nqma da spechelish nishto. Ne si misli che go zashtitavam , naprotiv , vizadash che i az iskam da go nakazat, no ot zatvora , toi nqma da moze da plati lechenieto na momicheto . Pomisli malko za tova
48
0
 
0
 
! Отговори
Иван Цолов преди 15 години
Мисля, че 42 е казал всичко по темата, при това кратко и ясно. Моля и защитниците на Максим Ставийски да го прочетат непредубено и внимателно.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
do 45: Chetesh i triesh... straj na klaviaturata