Протестиращите погребаха МВР

Полицаи хвърлят пагоните и значките си в ковчег, пълнят го с карамфили
15 мар 2009 14:26, Красимир Ангелов
318
Протестиращите погребаха МВР
Снимка: БГНЕС

Протестиращите полицаи занесоха пред сградата на Министерството на вътрешните работи голям черен ковчег.

От вътрешната страна на капака и на дъното са изписани инициалите на министерството.

Полицаи хвърлят пагоните и значките си в ковчега, както и дребни монети.

Протестиращите хвърлят и четен брой карамфили.

В ковчега има две сигнални жилетки, където инициалите на министерството са разшифровани като "Маджо вика Румен“.

Иван Павлов от синдиката на полицаите беше приет в сградата на президентството, където се представи декларация с исканията на служителите на МВР.

Тя изразява неудовлетворението на протестиращите от преговорите, водени между МВР и контактната група, в резултат на които не са изпълнени исканията на полицаите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
0
 
1
 
! Отговори
kursant преди 15 години
гледай тези полцайчета да не арестуват и теб господинчо!
316
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Видяхме ви вчера! Тея най-протестиращите сте най-големите бандити май! Дано ви изтумбат по сичките районни една проверчица от ДАНС! А ТО ВИЕ И СРЕЩУ ТЯХ ПРОТЕСТИРАТЕ! Аууу горките сега няма да могат да праят каквото си искат! ВЕЧЕ ИМА КОЙ ДА СЛЕДИ И АРЕСТУВА И ПОЛИЦАЙЧЕТАТА!
315
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
...влязох само за да видя дали г-н полицаят нещо ми е отговорил - както и очаквах - не е....
314
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Сбърканячета нещастни, като успеете да изкарате 100 души на жив протест, тогава се плюнчете по форумите!
313
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Господин полицай, наистина ли си вярвате в това което сте написал, щото аз - НЕ. Полицай по света, може би ДА, но полицай в БГ, където си партия с наркодилърите и престъпниците и не ти дреме за гражданите, чиито права уж си призван и задължен да пазиш. Не, не, категорично не!
312
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Подкрепям всички протестиращи полицаи, учители, и всички търсещи законовите си права за достоен и почтен живот!
311
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
говорете за полицията каквото искате, но едно е сигурно ПОЛИЦИ Е БАЗОВА ПРОФЕСИЯ И АКО Я НЯМА ЗА ПЕТ МИНУТИ ВСИЧКО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ !!!
310
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Много добре следя протестите - и чувам куките да хленчат само за пари и луксозни канцеларии. Да Ви питам - явно сте полицай - защо щом искате да защитите на първо място правата си на полицаи, правото да изпълнявате дълга си, защо лятото не се вдигнахте в защита на оня храбър и доблестен ваш колега, който защити Българският флаг от глутница пияни *** и в резултат бе уволнен и съден? Защо не защитихте смелият граничар, който бранейки Българската и европейска граница, уби при самозащита нападналият го с харпун бракониер? ЗАЩОТО ВИ ИНТЕРЕСУВАТ ЕДИНСТВЕНО МАНГИЗИТЕ, ЗАТОВА !!!Опазил бог да разчитам на вас да ме пазите - гражданите знаят какви пазители сте.По отношение на заповедите - запомнете от мен, че задълженията на един мъж, още повече полицай, е първо към собствената му чест и към честта на пагона, а после към заповедите на *** като бившия и настоящия министри. Я да Ви питам - ако на митинга на 14-и министърът беше заповядал да стреляте "на месо" срещу протестиращите - срещу тези мирно събрали се хора, сред които преобладаваха пенсионери и деца (защото вие не закачахте, когато нападнахте хората - бях и видях) - ЩЯХТЕ ЛИ ДА НИ ИЗБИЕТЕ - ЗА ЕДНА КИРЛИВА ЗАПЛАТА? А ако сред хората бе брат Ви, или детето Ви, или възрастната Ви майка? Или някой приятел от детство? Как се осмелихте да вдигнете палки срещу собствения си народ? И още нещо (сещате се, аз съм 304) - обръщението "алоооо господине" (и след господине, говорене на "ти") издава отлично произходът Ви - от някоя паланка. Или от някое гето, защото в София само *** говорят така.Защо не си стояхте на село, господин полицай, да карате комбайн или да отглеждате *** (на които да изливате агресията си), въобще да вършите нещо достойно и полезно, а се дотътрихте в София, да ни биете децата?
309
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Аз мисля че няма да се съкращават униформени полицай! Ще се съкращават дознатели и какви ли не още дебелаци които стоят зад бюра! Униформените не са виновни те изпълняват заръката на началниците! Според мен униформени полицай даже недостигат!
308
0
 
1
 
! Отговори
Доктор преди 15 години
307,Не мога да повярвам на очите/ушите си, че един милиционер може да се сравнява с доктор, та да иска потребителска такса. Що за наглост! Първо: докторът кандидатствува във ВУЗ и се класира по успех-предимно отличен. Второ: учи като студент,след това продължава до края на живота си с учението, ако желае да бъде истински лекар. Трето: носи морална и етична отговорност за пациентите си, между които всеки един момент можеш да попаднеш даже и ти, независимо от това, че си едно безмозъчно същество. Няма да изброявам повече неща, само ще те попитам с какъв успех от дипломата за средно образование влезе в милиционерското си училище, какво сложно учи там, което да може да се сравни с докторлъка и прочие. По тъпота милиционерът/полицаят може да се сравнява само с блондинката, затова и количеството на вицовете по тези две теми са преобладаващи. Хайде налягай си фуражката и партенките и не се опитвай да се правиш на умен, защото не ти отива! Със здраве и като дойдеш при чичо доктор,не ми развивай подобни теории, защото ако съм дентален такъв,ще ти направя такива зъбки,че и чорба няма да можеш да ядеш!
307
0
 
1
 
! Отговори
### преди 15 години
Не мразете толкова много МВР. Вижте колко пари всъщност ви струва от данъците полицеъската услуга. После си сметнете ще можете ли с тези пари да си купите подобна от другаде. Едва ли плащате повече от 6 лв реално за полиция. Добра практика ще е да се направи "полицейска" каса подобна на здравната;. Които плаща получава, ако не е доволен спира да плаща. Лекарите имат и потребителска такса. Нека плащането не е задължително като в здравната каса, но които не плаща да бъде обнародван в списък за да се знае кои ще може да се оплаква и да бъде охраняван гасен и спасяван. Така ще е честни и спрямо вас нали? Щом не ви харесва спирате да плащате и си живеете мирно. Прочетете внимателно исканията на полицаите, не са само за пари. И се опитаите да разграничите малко протестиращите от останалите. Защо някои си стоят в къщи а други мръзнат по площадите??? Плщета точно хората които се опитват да донесат положителна промяна.
306
0
 
1
 
! Отговори
Един преди 15 години
Поста ми се отнасяше за теб а не за 290
305
0
 
1
 
! Отговори
Един преди 15 години
Алоо, господине първо се уведоми и после лай. Ако малко проследиш събитията от протестите на полицайте ще разбереш, че от 6 основни искания заплащането е на пред последно място. Лесно е да лаеш като *** - но и като такава ще виеш, като те пребие някои или те ограбят и тогава ще се молиш да има полиция - от ония дето и 100 лева не заслужават - за да защити *** ти. Ако всички недеволни в МВР напуснат утре кой ще извади хората от пожара, кой ще иде да разследва поредното убииство, кой ще отиде на поредната катастрофа, кой ще пази границите на България. Не си мислете Ви казвам, че полицията е само КАТ. Избийте си го от простите кратуни, защото има мъже и жени в МВР за които незнаете и си вършат работата съвестно. Казваш, че ромите размахвали брадви по улиците - бил ли си в казарма - има заповеди които се издават от по горе стоящите. Мислиш ли, че ако бяха казали да се спре ромското безобразие колегите нямаше да го направят. Щяха да ги смачкет но на някой в политиката така му е изгодно. Мислете и се информирайте малко преди да пишете.
304
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Така е - полицаите нямат права - дори и на самозащита - само че, както виждаш исканията си, те не искат права и възможност да ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ - те искат само и единствено ПАРИ !!!!284 - само че в нормалният свят е обратно - първо ДАВАШ - труд старание, ангажираност, усърдие, после ИСКАШ пари и уважение !!!293 - ами те така и правят - *** пред очите им продават дрога в двора на съседното училище. Аз пък питам като данъкоплатец и съответно работодател на полицаите - ЗАЩО ДА ПЛАЩАМ ЗАПЛАТИ (дори и 100 лева на месец) НА НЯКАКВИ ЛОЕНИ ТОПКИ, които не смеят да ошамарят един дръглив, крастав ***, нападнал някое дете, за да му вземе телефона? Или който вижда как колите паркират на спирката на автобусите, (че и на два реда понякога, обичайно за близката спирка, така че като спре автобуса, спира по принуда в най-лявата лента и блокира целия булевард) и просто си подминава, все едно това не го касае?А ако същия тоя полицай дебел ме бе пребил пред парламента, просто така, за негов кеф, макар че бях без оръжие и не съм хвърлял снежни топки, а съм отишъл като културен гражданин на законен и разрешен протест? И аз после да му плащам заплата?Значи мангaла може да размахва брадва из София и да заплашва, че щял да коли Българи - и кукиете не го пипат - а човек ако отиде мирно на разрешено от властите събиране - яде бой? АМИ ДА ХОДЯТ ЧЕНГЕТАТА ДА СИ ИСКАТ ЗАПЛАТИ ОТ *** - ЩОМ ЗАЩИТАВАТ ТЯХ, А БИЯТ ХОРАТА !!! И наистина - да вземат да прочетат тук - за да видят какво мисли за тях НАРОДЪТ - ТЕХНИЯТ РАБОТОДАТЕЛ !!! В нормалният свят и нормалният бизнес щом работодателят е недоволен от някой служител, посочва му вратата - а ние сме принудени да търпим тия униформени ***, че и нахални - по 1000 лева заплати ще искат.... Както казах - за мене и 100 лева не заслужават. Като са им малко парите - да си сменят работата - ама знаят, че са неспособни за нищо друго, освен да разхождат тия униформи, дето не ги заслужават - защото за да си полицай, трябва МОРАЛ, а тия шкембелии такъв нямат - те са лакеи на дупетатите и мaнгалите... ама си вземат заплатите от нашите данъци.
303
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
полицаите да *** - от тях и без това няма никаква полза - мръсни корумпирани мързеливци
302
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
като четете това драги полицай - вижте другите хора (неполицайте) какво мислят за вас и се променете!
301
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Dosega s celi kordoni paziha stani6kata po vreme na protestite i biha/nalagaha s palki bezza6titni deca i sega o4akvat nqkoi da gi podkrepi?!U6EF !!!
300
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
lele lele kakvi zapisi imam kak vzimate pari i kak me obijdate che nqma da vi se poviarva kato go vidite skoro po televiziqta. q mlukvaite be otrepki
299
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
такива катотеб могат ДА ПУКАТ ШАМАРИ САМО В НЯКОЯ ВИДЕОИГРА -ВИРТУАЛНО ходи си направи едначекия та да ти мине агресията и негативната енергия
298
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко на всичко в този форум има десетинакелеша ,които по цял ден това им е работата -да плюят безнаказано (засега) полицията и изобщо всичко което излиза извън тесния им житейски кръгозор,евтиния алкохол и дрогата .Дерзайте деца -скоро ще ходите с лупи на очите и с тремор на пръстите на ръцете от прекалено видиотване и писана на простотии