ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново

Арестуваха кмета и учител, проповядвал и заставял деца да ходат забрадени на училище
16 мар 2009 09:14,
170
ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново
Забрадени ученички в Рибново. Снимка: БГНЕС

Антимафиоти от ДАНС са арестували кмета на община Рибново Ахмед Башев и учителя по радикален ислямизъм в селото Мурат Бошнак.

Срещу двамата има образувана прокурорска преписка за изповядване на религия и подбуждане на национална вражда и религиозна омраза.

Името на кмета Ахмед Башев беше изнесено от Комисията по досиетата при публикуването на сътрудниците на службите, кандидати за кметове и общински съветници.

Башев е роден на 22 януари 1964 г. и е вербуван от ст. лейтенант Владимир Трендафилов на 26 май 1988г. (в разгара на възродителния процес - бел. ред.) за секретен агент с псевдоним Манол.

Съществуват документи за донесения с неговия подпис.

В началото на март Dnes.bg ви съобщи за потресаващи случки в благоевградски селища, където живеят българомохамедани.

Рибново, Община Гърмен

Директорът на училището Феим Иса е установил пълен диктат над учителския колектив и насилствено заставя учителите да ходят с облекло, което да не е светско.

Настоява учителите да насърчават ученичките да ходят със забрадки и арабски носии.

Директорът подкрепя действията на Мурат Бошнак, представен и назначен от него като учител по религия, който задължава родителите насилствено да подписват заявления, че искат техните деца да изучават задължително избираем предмет (ЗИП) – ислям.

Бошнак настоява децата да се обръщат към него, вместо с господин, с ага.

Родителите, които не приемат ислямските порядки на Мурат, ги наричат гяури и по време на службите в местната джамия ги проклинат.

Сатовча, област Благоеврад

Директорката на местното училище Айша Ушева редовно ходи на обучение по радикален ислям в незаконно фундаменталистко училище в село Сърница, Велинградско.

Ушева в момента е в отпуск по майчинство и за да държи под контрол "описаните порядки", е назначила съпруга си на длъжност и.д. директор на училището – Исмет Ушев, който е учител по религия.

И в двете селища живеят само българомохамедани, говорещи единствено български език.

Двата скандални случая, подкрепени от видеоматериал и снимки, бяха оповестени от Димитър Абаджиев и лидера на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев, които се зарекоха да сигнализират ДАНС за порядките в тези региони.

По този начин в България се взривяват европейските ценности и се проправя път за фундаментализма в Европа, категорични са и двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
aaa преди 15 години
пак нищо няма да им направят, защото ние българите все се страхуваме да не би да ни обвинят в незачитане на чуждите религии. И така докато се усетим ислямистите не само ще промиват мозъци, но ще запретендират и за автономия.
10
0
 
0
 
! Отговори
hitler преди 15 години
ei carvuli turski!stiga ste mi se pravili na nabojni!va6eta religiq ne propovqdva takiva deistviq!za6to q propovqdvcate nasila !6ibanqci glamavi!6tom 6te kalnete!!da vi okapqt sirenqsalite,orqzani p.i6ki
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
***!!!!!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kolko slepi hora v darjavata,ednite misliat 4e kato doidat komunistite 6te se opravi vsi4ko a drugite se hva6tat za slamki A nomer 3 da mu e maikata jiva i zdrava ,da radva pove4e hora
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Директорът на училището Феим Иса е установил пълен диктат над учителския колектив...Директорката на местното училище Айша Ушева редовно ходи на обучение по радикален ислям"НЕ ВИЖДАМ ИМЕНАТА ИМ СРЕД АРЕСТУВАНИТЕ!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
wanksta.blog.bg преди 15 години
Крайно време е да се предприемат радикални мерки срещу тези ислямисти ,*** недорасли.Няма да сбъркат,ако поразчистят всички такива в радиус от 200 км от това Рибново ли е какво е там.
5
0
 
0
 
! Отговори
SD преди 15 години
Мисля, че Рибново не е община. Общината е Гърмен
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този Яне колко хора го обявиха за луд, обаче върши работа човекът. Мен ме кефи.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СМЪРТ!
2
0
 
0
 
! Отговори
САМО АТАКА преди 15 години
Ха да видим!
1
0
 
0
 
! Отговори
lokster преди 15 години
А така!

Спонсорирани публикации