ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново

Арестуваха кмета и учител, проповядвал и заставял деца да ходат забрадени на училище
16 мар 2009 09:14,
170
ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново
Забрадени ученички в Рибново. Снимка: БГНЕС

Антимафиоти от ДАНС са арестували кмета на община Рибново Ахмед Башев и учителя по радикален ислямизъм в селото Мурат Бошнак.

Срещу двамата има образувана прокурорска преписка за изповядване на религия и подбуждане на национална вражда и религиозна омраза.

Името на кмета Ахмед Башев беше изнесено от Комисията по досиетата при публикуването на сътрудниците на службите, кандидати за кметове и общински съветници.

Башев е роден на 22 януари 1964 г. и е вербуван от ст. лейтенант Владимир Трендафилов на 26 май 1988г. (в разгара на възродителния процес - бел. ред.) за секретен агент с псевдоним Манол.

Съществуват документи за донесения с неговия подпис.

В началото на март Dnes.bg ви съобщи за потресаващи случки в благоевградски селища, където живеят българомохамедани.

Рибново, Община Гърмен

Директорът на училището Феим Иса е установил пълен диктат над учителския колектив и насилствено заставя учителите да ходят с облекло, което да не е светско.

Настоява учителите да насърчават ученичките да ходят със забрадки и арабски носии.

Директорът подкрепя действията на Мурат Бошнак, представен и назначен от него като учител по религия, който задължава родителите насилствено да подписват заявления, че искат техните деца да изучават задължително избираем предмет (ЗИП) – ислям.

Бошнак настоява децата да се обръщат към него, вместо с господин, с ага.

Родителите, които не приемат ислямските порядки на Мурат, ги наричат гяури и по време на службите в местната джамия ги проклинат.

Сатовча, област Благоеврад

Директорката на местното училище Айша Ушева редовно ходи на обучение по радикален ислям в незаконно фундаменталистко училище в село Сърница, Велинградско.

Ушева в момента е в отпуск по майчинство и за да държи под контрол "описаните порядки", е назначила съпруга си на длъжност и.д. директор на училището – Исмет Ушев, който е учител по религия.

И в двете селища живеят само българомохамедани, говорещи единствено български език.

Двата скандални случая, подкрепени от видеоматериал и снимки, бяха оповестени от Димитър Абаджиев и лидера на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев, които се зарекоха да сигнализират ДАНС за порядките в тези региони.

По този начин в България се взривяват европейските ценности и се проправя път за фундаментализма в Европа, категорични са и двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
Не си прав. Никой не говори против исляма или неговата забрана. Все една да искаме забрана и за будизма и за юдеизма.Става въпрос за една част от исляма, която е изродена - радикалния ислям. С него се ограничават всички права и на самите мюсюлмани и се промиват мозъци. Не вярвам, че жените, които изповядват ислям по тези места да искат да ги ограничават и да им налагат как да се обличат и до къде може да стигне тяхното интелектуално развитие. А и мъжете също.
30
0
 
0
 
! Отговори
elena преди 15 години
ей... хора, аз съм живяла в този регион преди време за три години тогава положението все ощи беше под контрол. Не бях ходила скоро но миналата седмица отидохме с приятели и вярвайте ми това което видяхме ни уплаши. Навсякъде гледаш *** и необразовани физиономии които са забулени. Девойки на по 13 години не им се виждат лицата. Мои роднини ми казаха че се води целенасочена политика за промиване на мозъци. Българи християни не могат да си намерят работа в този район, наричат ги *** и ги смятат за втора ръка хора. На 3ти март се е развявало турското знаме. В региона на всеки километър има джамия. Аз познавам лично госпожа Ушева и мъжът и.. преди да отиде на така наречената специализация в Египет, която беше финансирана от БСП си беше абсолютно нормална. Не ходеше забрадена нито проповядваше абсурдни идеи. Всичко започна с връщането и, така че тух не говорим за отстояване на идеи и вяра от нейна страна, а за последователно водена политика на ислямизиране на населението и съсздаване на камикадзета. Много е жалко,че това се позволява от държавата.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
14 и 20, я да млъквате мръсни турци. Изберете си само *** или веро да ви направим.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще им опърдят кочана пак...Тея Денсъри и за *** на зелева каца не стават, новото 6-то управление на ДС, радвайте му се хахаххаххахах
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** ислямизирани - в тези райони трябва да се забрани всякаква религиозна дейност в училищата. Това е промиване на мозъка - още от малки ги карат да мразят всичко друго без аллах, ходжата и доган.ДПС ***
26
0
 
0
 
! Отговори
мен преди 15 години
Аз съм от Сатовча и съм християнка,не е вярно че там живеят само мюсюлмани и ако отидите да видите няма да познаете кой е християнин и кой мюсюлманин.Само възрастните хора ходят забулени.А за шефката на училището и за мъжа и какво да говоря.Всичко е за пари,страшни пари се перат,дават пари на младите момчета за да ходят на джамия.Най-големите мръстници и *** станаха толкова набожни за какво за пари естествено.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво !!!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ne ste pravi ima i hristiyani v Satov4a ama sa tolkova malko 4e ne si struva da se govori!!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
a преди 15 години
kato neznaete ni6to za tazi religiq nedei govorete.slu6ate razni nenormalnici kakvo govorqt i vsi4ki vqrvate.parvo nau4ete ne6to malko i togava komentiraite a ne da vqrvate na nenormalnici koito iskat da drapnat nqkoi drug glas na izborite.
22
0
 
0
 
! Отговори
не така преди 15 години
Срам за "правозащитните" организации! Особено ония дармоеди по женските права. Пред очите им обезправяват момичета, карат ги да бъдат робини на мъжете и на фанатизирани религиозни дучета, извършва се, и то в училище, най-гнусното насилие - мисловното, интелектуално насилие, което парализира човека, прави го инертен, безплоден, неизпитващ и недаващ радост в живота, минаващ през него без да остави собствена следа, превръща го в най-ниско поставена, обслужваща "мъжа" материя. Къде са "правозащитниците", иначе за нагло демонстриращите извращенията си *** (не хората, които имат различен начин на живот, а точно за извратеняците) отварят уста като боклукчийска галъота и развращават обществото, най-вече невинните, неукрепнали психически деца и младежи. А сега мълчат? Кому служат? Кой им плаща да разрушават обществото и традициите ни? И това ще стане ясно!
21
0
 
0
 
! Отговори
palni gluposti преди 15 години
toq qni qnev go izbiva 6aibata mnogo qko.govori palni gluposti-glupak!
20
0
 
0
 
! Отговори
F24 преди 15 години
Това,което се случва е пълна пародия! Един учител,който беше уволнен,заради това,че посегна на възрастна чистачка успя да измести погледа на хората от него! Това са пълни глупости,с които политиците като Яне Янев се заиграват! Башев е един от най-свестните управници в тази държава! Ако искает елате и вижте в Рибново ,за какво става въпрос тогава пишете глупави кометари! Ще видити жени и с дънки ,ии с поли и т.н. Ако толкова ви е за дрехите! не си играйте със съдбите на отрудените хора!
19
0
 
0
 
! Отговори
POP преди 15 години
В Джебел КАТ,ваобще не спира силните на деня-неотдавна бях там,пихме много здраво един от силните на деня ми каза -"аз сте те закарам"-понеже ако е някой обикновен гражданин сте го съсипят-богоизбраните си правят каквото искат-няма власт няма закони-няма КАТ.Наистина минахме покрай Катаджиите само ни поздравиха-а шофьора беше пян като дъска-заклевам се-спират и проверяват само обикновените хора.
18
0
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ преди 15 години
Дали..защото е края на мандата на СерГей ДАНС се разработиха толкова ??
17
0
 
0
 
! Отговори
dada преди 15 години
Оня ден, дадоха по Канал 3 целия репортаж който беше предоставен от Яне Янев. Браво на човека, видя се как и Корнезов и Гагаузов седяха прави на трибуната когато учителя по ислям четеше корана на арабски. В присъствието на държавни мъже (друг е въпроса колко тези лица са мъже) при положение че официален език в България е българският! Кмета на селото пък каза че Алах докарал водата в селото....какво да говорим повече.Сега и двамата с Корнезов , Гагаузов трябва да се занимае ДАНС!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво, крайно време беше....
15
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
Браво! Точно така трябва да се действа!Сега трябва да ги депортират от България и да им забранят до живот да влизат в страната.
14
0
 
0
 
! Отговори
българин-християнин преди 15 години
Е КАКВО ПРЕЧИ ЧЕ СЕ ОБЛИЧАТ КАКТО ИСКАТ? МИ НЕКА СЕ ЗАБУЛВАТ ЩОМ ИМ ХАРЕСВА. ЗАТУЙ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ СЕГА. ВСЕКИ ДА СЕ ОБЛИЧА КАКТО ИСКА. МЮСЮЛМАНИТЕ СА МНОГО НАБОЖНИ В КОЕТО НЯМА НИЩО ЛОШО. ДОРИ Е ПОХВАЛНО ЧЕ ТЪРСЯТ ПЪТЯ КЪМ БОГА И СПАЗВАТ БОЖИТЕ ЗАПОВЕДИ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС ХРИСТИЯНИТЕ. НА ОНЯ СВЯТ В РАЯ САМО МЮСЮЛМАНИ ЩЕ ИМА МАЙ,ХАХАХА. НЯМА НИКАКЪВ ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ ТУК. НИЩО ПОДОБНО. ПРОСТО ХОРАТА СИ ИЗПОВЯДВАТ РЕЛИГИЯТА, А ВСИЧКИ ВИЕ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЕЩАТЕ ЗА ВЯРАТА СИ. БРАВО НА ИСЛЯМСКОТО РЕЛИГИОЗНО УСЪРДИЕ! ТЕ СА ПРИМЕР ЗА ВСИЧКИ НАС.
13
0
 
0
 
! Отговори
Asenov преди 15 години
Не е луд но защо всички в тази държава се правят на слепи за това което ссе изнася.Да не говорим колко неща изобщо и не виждат бял свят.Спрани са защото определени "обръчи" имат интерес да не се дава гласност.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аман от тая маймуница,бе!Не се научихте и туй-то!!!

Спонсорирани публикации