Далавера! 35 бона за табелки дала Масларова

С тях накиприла Центъра за социално обслужване в Стара Загора
10 авг 2009 16:00,
164
Далавера! 35 бона за табелки дала Масларова
Снимка: Булфото

 

Прокуратурата започва проверка по сигнала за нарушения при построяването на Центъра за социално обслужване в Стара Загора, съобщи социалният министър Тотю Младенов.

По думите му само за поставяне на информационни табели в сградата са изхарчени 35 000 лева, което е знак за належаща проверка, отсече той.

Преди дни ревизиите в социалното министерство показаха, че за довършителни ремонти по центъра бившата социална министърка броила 19 млн. лв.

Така квадратен метър ремонт излязъл 2470 лв.

"На проверка подлежат и сигналите за преждевременно изразходване на средствата, предвидени за целева помощ при покупка и ремонт на медицински изделия за хората с увреждания", каза още Младенов.

Още по темата

Проверена ще бъде и почивната станция "Русалка" в Златни пясъци, която дни преди края на мандата на тройната коалиция беше отдадена на частници.

Скандалите с ремонтите на бившата власт набират скорост, след като и министър Росен Плевнелиев обяви как предшественикът му Асен Гагаузов е потрошил 42 млн. лева за обновяване на сградата на ведомството.

Гагаузов плащал за ремонт на кв.м по €2254.

Ако вината на Масларова и Гагаузов бъде доказана в съда, законът предвижда имуществена санкция от 10 000 до 20 000 лв. или глоба от 3000 до 5000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
0
 
! Отговори
КУКУ преди 14 години
Абе,тази Баба Яга нормална ли е? Пенсионерите ровят в кофите за *** за да преживеят,мизерните им пенсии са само за хляб и кисело мляко,а тази *** е крала безогледно пари както свари.Да пали метлата и директно към Сливен с еднопосочен билет!
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Егати ГОЛЯМА глоба дето ще им направят!!! Веднага след като си платят ще тръгнат да търсят още за крадене, за да могат като прилапат още по 20 милиона, да си платят и следващата глоба от 10000 лева! Българска идиотщина!!!!!!!!!!!!!!!!!.........
158
0
 
2
 
! Отговори
СПИРИДОН преди 14 години
НА ТАКИВА КАТО НЕЯ ИМ ТРЕБЕ САМО ЕДНО-ДА И СЕ ОТНЕМЕ ВСИЧКО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И ДА СЕ ОСТАВИ ДА ИДЕ НА БОРСАТА ЗА 200 ЛВ И ДА ВИДИ КАК СЕ ЖИВЕЕ С ТИЯ ПАРИ .ЗАБРАВИХА СЕ ГАДОВЕТЕ МРЪСНИ .
157
0
 
1
 
! Отговори
nqma ime преди 14 години
АБЕ ТАЯ *** ГАДНА КАК СЕ Е ОЗЪБИЛА КАТО СТАР КОН МАМА И .АКО ЕДИН ДЕН СТАНА ПРЕЗИДЕНТ НА ТАЯ ДЪРЖАВА ТИЯ ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЦИ БИХ ГИ ЗАТО4ИЛ В КОНЦ ЛАГЕР ............................................................ГАДОВЕ МРЪСНИ
156
0
 
0
 
! Отговори
Жорката преди 14 години
и 20000 имуществена санкция да й наложат - бълха я ухапала. За такива *** трябва да има промени по закона, които да дават възможност за имуществени санкции, съизмерими с нанесената вреда!
155
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
19 милиона !? да бяха построили нова ,помалко щеше да струва , а вие от екипа сте болни ,покажете сградата не тая дърта *** ,че ни разваляте настроението за цял ден.....тоя червен дъртофелник има запазано място в сливенския затвор да я заключат и да и конфискуват всичко до 9-то коляно
154
0
 
0
 
! Отговори
Масларова преди 14 години
Ама, нали Бойко е наш, какво ще ми прави
153
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аре стига с тазни суха кифла! Ясно е, че гарван гарвана око не вади, така че не очаквайте възмездие. Дано поне стандарта на българите се вдигне и да зачивеем спокойно без притеснение как ще си платил сметките! Нали сме европейци вече :)))
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тя откраднала милиони те щели да я глобят между 3000 и 5000 лева - смешници!
151
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хахахахаха, те са правили далавери с милиони левове а ся ги плашат с глоби от 5-10 хиляди лева хахахаха, направо ги чувам как се смеят
150
0
 
0
 
! Отговори
Pilat преди 14 години
С всичко съм сагласен с тебе - само с едно не съм! ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЛЕЖАТ - ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД - НЕ СТИГА, ЧЕ Е КРАЛ ОТ НАС, АМИ И ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ЛЕЖАНЕТО.Казваш как е в Дубай! Аз пък да ти кажа по ми харесва в Сирия как е. Там за кражба наказанието е САМО принудителен труд - чукат камъни в пустинията (там пустинията е камениста - 60 градуса и на горе). Това което видях с очите си там - НЯМА КОЛА С АЛАРМА - НА ТАКОВА ЧУДО СЕ СМЕЯТ - ИЗВОДИТЕ ВСЕКИ САМ.
149
0
 
0
 
! Отговори
читател преди 14 години
Да я пратят в затвора и да и сложат тези табели на врата вместо колие за да и напомнят за далаверите и злоупотребите с бг народ.Стига вече само приказки ами и малко дела.Наслушахме се на обещания!
148
0
 
0
 
! Отговори
aa преди 14 години
mnogo pravilno kazva 4oveka..zakone e nesavar6en..eto zatova ne gi pipat o6te..promiana na zakona i posle nakazanie..gledate li kvo satav a tarji6tata za zelen4uci..deklarirat 100 lava pak iskarva 3000....zakoni i red
147
0
 
1
 
! Отговори
коко преди 14 години
Всички червени мафиоти да се затворят в чинията на Бузлуджа и тя да се взриви!Колкото по-скоро,толкова по-добре.
146
0
 
0
 
! Отговори
NEE преди 14 години
законът предвижда имуществена санкция от 10 000 до 20 000 лв. или глоба от 3000 до 5000 лв.XAXAXAXAXAXAXAXAAXAXXAXA
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Масларова --TAIA KOLKO KAVALA E OMASLILA I SMAZALA , DA SE IZDIGNE V KRAGBITE I VLASTA.
144
0
 
1
 
! Отговори
Todorova преди 14 години
Страхотна страна имаме!Богата!Колко откаднаха и има и за следващите!А ние......тоест народа сме точно като кокошките в курникакогато гледат,че лисицата краде!Журналистите поне ще вземат по някои лев докато крякакат,адвокати и прокурори малко повече парички, за всички останали лош дъх в устата от предъвкване на нещо гадно.А някои дори ги боли душата да ги правят на балъци....и какво от това?Парадокса за тази страна- всички знаят кои са престъпниците и какво от това.....И затова ще се краде!
143
0
 
1
 
! Отговори
оцеляващ българин преди 14 години
Отново се разочаровам, това си е лов на вещици.Подхвърлят ни някакви данни за 35 хил лева за , 5 хил лева...??? Абе кажете за милионите дето откраднаха и лично тая министърка е за народен съд барбар с Гагаузов. Цял народ знае истината, само съдебните власти и МВР нищо ?? Как става така. Ако продължават в тоя дух никога нема да се оправим...... за съжаление.
142
0
 
0
 
! Отговори
бай Хуй преди 14 години
Обичам я тая пущина на снимката. Вижте само за каква симпатяга става въпрос. Как да не и простиш золумите :)))
141
0
 
0
 
! Отговори
mad преди 14 години
кви са тия глоби бе.. откраднала няколко милиона.. ***.ти смешната история.. няма такъв закон. За това нарушение ако я признаят, трябва поне от 5 години нагоре ЗАТВОР. Защо не променят законите.. всичко е във тях. Да построят със спестените пари 10 затвора и просто да започнат да ги пъхат вътре.. всички.. па да видим тогава кой ще краде. Ако имахме закони, нямаше да сме на това дередже.. в Дубай за кражба са рязяли едната ръка от китката на публично място.. Идете вижте колко крадат там.