ДПС и Юзеирови със сценарии: етнически брожения

Твърди ромски лидер и праща сигнал до главния прокурор
24 ное 2009 07:00,
102
ДПС и Юзеирови със сценарии: етнически брожения
Братя Юзеирови. Снимка: БГНЕС

Сигнали за подривна дейност и антидържавна пропаганда в ромските махали ще прати лидерът на фондация "Прав път" в Пловдив Ашим Асан.

Сигналите му са до главния прокурор Борис Велчев и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Асан, който е активист на ГЕРБ в Пловдив, твърди, че етническото напрежение в ромските махали в Самоков, Септември и други населени места е началото на сценарий, написан в централата на ДПС.

"Това не са мои предположения, а реална информация, с която разполагам", каза той.

По думите му има инструкции за разпалване на етнически конфликти в най-големите ромски гета в Южна България.

Още по темата

Сценарият включвал шествия и протести в София.

Лидерът на ДПС Ахмед Доган пък щял да се появи внезапно и пак да се обяви за единствения гарант на етническия мир.

Шефът на фондация "Прав път" разкри, че зад братята Юзеирови освен ДПС стоялт и мощни икономически ислямистки организации.

В понеделник Ашим Асан обяви, че емисари на Доган, сред които и скандалните братя Али и Юзеир Юзеирови, обикалят ромския квартал „Столипиново“ в Пловдив и агитират жителите му да станат членове и симпатизанти на Мюсюлмандемократическата партия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Евала на ромът от Столипиново-той в момента разкри технологията на вкарване на ромите от махалите без нищо да подозират в още нерегистрираната партия на Юзеирови.Това ще доведе до етн напрежение.Той много добре попита Юзеиров защо не ходят по елитните махали където живеят турци,и отговори че това го правят за да карат *** с автобуси в определен момент и чрез тях да се създава напрежение.Българийо,опомни се!Този ром каза,че ако Юзеиров е в Турция незабавно ще му щракнат белезниците и никой ня
17
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 14 години
И "Версаче" да са им костюмите - остават си резулки! Разследване до дупка!
16
0
 
0
 
! Отговори
KRUM преди 14 години
Антиконституционната и терористична *** ДеПеСе трябва да бъде забранена, а нейните активисти, начело с *** Доганчо трябва да търкат наровете в централния Софийски затвор.Българските граждани с различно от българското етническо самосъзнание трябва да се интегрират в нашето общество и да членуват в български партии, ако искат да ги уважаваме, а не да подкрепят наглата шайка ДПС !!!
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какъв е този Мюсюлман демократичен съюз?Та в Турция,където всички са мюсюлмани няма такова нещо!Защо не ги разследват да се разбере кой ги финансира?
14
0
 
0
 
! Отговори
Jolly Roger преди 14 години
Е това е истината, спрените порции накараха пияния *** да търси варианти за ново доближаване до баницата. Той е готов на всичко, а правеше всичко за България? Електората му тъне в мизерия но за разлика от *** работи здраво, но господина му пука на жилетката за тях.
13
0
 
0
 
! Отговори
rosenbosen преди 14 години
Какво значи толерантност! Аз да се гърбя по 10-12 часа, 6 дни в седмицата, за да има помощи за ***! И да не си плащат сметките!
12
0
 
0
 
! Отговори
666 преди 14 години
ВЪН *** ОТ БЪЛГАРИЯ! НЕКА ВЪРНЕМ БЕСАРАБСКИТЕ БЪЛГАРИ!
11
0
 
0
 
! Отговори
САМО АТАКА преди 14 години
Стига си дрънкал щуротии,бе ***!Волен никога не е казвал подобни неща!Измисляте си разни глупости,приписвате ги на някой и после ги повтаряте като папагали!И се мислите за много хитри и големи манипулатори!Червени ***!
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
aide mahalata na protest-she ima bira i kebap
9
0
 
0
 
! Отговори
пенсионер преди 14 години
Не трябва да се бесят, а да бъдат накарани да работят. Не само пълнолетните, а и тези - от възраста от която започват да се женят !!
8
0
 
0
 
! Отговори
Радио Ереван преди 14 години
И аз не знам,кой създаде Доган.Попитайте.....Велислава Дърева,или"леката кавалерия" - Валерия Велева.
7
0
 
0
 
! Отговори
L преди 14 години
bulgarina neznae kakvo e tolerantnost...takav ni e mantaliteta..prostashki
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кой създаде Доган и кой го крепи 20 години?
5
0
 
0
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
ВИЦ Попитали радио "Ереван" - Доган ще оглави ли масови *** протестив.....България? Отговор - Да,ще ги оглави,защото е половин.....***,ако беше цял,като Цветелин Кънчев,щеше да оглави и едно,вероятно *** .....правителство.
4
0
 
0
 
! Отговори
Али преди 14 години
Ромски лидер от ГЕРБ в коалиция с Атака ?????? подлизурко на двама според единия *** са некачествен материал, а рдугия стана известен с репликата *** ***. :))) *** може да са неграмотни, но не чак толкова. Вече стана на мода да влизаш в парламента на гурба на ДПС :)))))
3
0
 
0
 
! Отговори
мравка преди 14 години
Докато Доган и обкръжение не бъдат обесени ще ни тровят живота постоянно.Нетрябва повече да ги търпим.Да бъдат спрени всички помощи за мързеливите и крадливи ***.До кога ние Българите ще работим за да одглеждаме ***?Да работят и да се издържат сами.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Душа хора изглеждат
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** работа