ДПС и Юзеирови със сценарии: етнически брожения

Твърди ромски лидер и праща сигнал до главния прокурор
24 ное 2009 07:00,
102
ДПС и Юзеирови със сценарии: етнически брожения
Братя Юзеирови. Снимка: БГНЕС

Сигнали за подривна дейност и антидържавна пропаганда в ромските махали ще прати лидерът на фондация "Прав път" в Пловдив Ашим Асан.

Сигналите му са до главния прокурор Борис Велчев и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Асан, който е активист на ГЕРБ в Пловдив, твърди, че етническото напрежение в ромските махали в Самоков, Септември и други населени места е началото на сценарий, написан в централата на ДПС.

"Това не са мои предположения, а реална информация, с която разполагам", каза той.

По думите му има инструкции за разпалване на етнически конфликти в най-големите ромски гета в Южна България.

Още по темата

Сценарият включвал шествия и протести в София.

Лидерът на ДПС Ахмед Доган пък щял да се появи внезапно и пак да се обяви за единствения гарант на етническия мир.

Шефът на фондация "Прав път" разкри, че зад братята Юзеирови освен ДПС стоялт и мощни икономически ислямистки организации.

В понеделник Ашим Асан обяви, че емисари на Доган, сред които и скандалните братя Али и Юзеир Юзеирови, обикалят ромския квартал „Столипиново“ в Пловдив и агитират жителите му да станат членове и симпатизанти на Мюсюлмандемократическата партия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Чете книги :) преди 14 години
алооо неАдекватния, латиносите и мексиканците НЕ СА се интегрирали в щатите. По-зле са и от *** като работливост.Иначе по темата, не бих скърбял, ако някой ги свитне тия.
37
0
 
0
 
! Отговори
Адекватен преди 14 години
Американците са вкарали понятието "расизъм", защото африканците са им били роби и те искат да си изкупят вината. Сами преценете дали българите са расистите в случая...
36
0
 
0
 
! Отговори
до Оман преди 14 години
престанете от турски имена да пишете коментари, заради *** като вас стават караниците.
35
0
 
0
 
! Отговори
Бай Колю преди 14 години
Човекът, който преди няколко месеца заплаши, да превърне Пловдив във втора Босна и каза на Общината "като не щете мира, ще получите секира", заради наложената забрана на ромските сватби на открито, сега е много загрижен за етническия мир! Похвално, само ако не беше толкова прозрачно активното мероприятие на службите! И на децата е ясно, че целият шум е поредната партенка, пусната по нареждане на милиционерите от Герб, за да се отклонява общественот внимание! Нормално! Плочата с "виновният Станишeв" започна да се изтърква и да звучи все по досадно и фалшиво на електората! Другата, оная с импийчмънта, се оказа фабрично дефектна и въобще не можа да засвири. Затова едно етническо конфликтче ще е добре дошло, за да не се забелязва тоталният провал в борбата с кризата, нескопосаният бюджет, всичките неспазени предизборни обещания, провалът в енергийната политика, конфликтите на интереси на депутатите и на самата председателка на парламентарната група, повишените акцизи, безработицата, обедняването, и всички останали "маловажни" проблеми. Лошото е, че подобни конфликти много често излизат извън контрол и изяждат главите на поръчителите си! Пък и много невинни страдат, но "какво ли значи някаква си личност", когато трябва да се запази властта!
34
0
 
0
 
! Отговори
Адекватен преди 14 години
И пак аз с риск да стана досаден - расизъм (както и комунизъм, капитализъм, демокрация и т.н.) е много изкривено понятие в България. Защото тук расизмът се е превърнал в средство за самозащита. Всички вие, които се обявявате против "расизма", със сигурност си подпипвате чантичките и портфейлите, когато *** се качат в рейса!
33
0
 
0
 
! Отговори
Адекватен преди 14 години
А и само да добавя, продължавайки аналогията за Щатите. Единственото реално решение, което виждам в момента, е в Турция да изскочи нефт. Те братята хамериканци ше си свършат работата.
32
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
освен че си расист ...показваш и колко си ограничен ..вятър ти духа между ушите!Вреден си за България толкова колкото и братя Юзеирови..
31
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
Какво означава вън?Те са толкова българи колкото мен и теб!Родили са се на тази земя и имат същите права като нас! Друг е въпроса че не от днес и вчера няма политическа визия за интегрирането на тези хора!Много по големи щети се нанасят на България от хората с бели якички..маргини..маджо..велчев..дянков..стани Гей..орешарски..ковачки..Това са хората които изнасят капитали от страната вместо да инвестират и да създават работни места.. много е вредна и позицията на расисти като теб .
30
0
 
0
 
! Отговори
Той е! преди 14 години
Доживяхме *** да отстоява българските интереси!Само един му е кусура,освен че е ***,- активист е на ГЕРБ!Типично по *** - ние сме с таз,която е на власт!Май са му обещали,или дали,повече от няколко кебапчета!Като знам каква скръндза е ББ,чак да не повярваш!А тези *** читаци Юзеирови,трябва да им се приложи китайския метод - екзекуция на публично място,и да висят,докато се вмиришат,за назидание на други,евентуални бабаити!Да им го върнем,за 500те години османско "присъствие"!
29
0
 
0
 
! Отговори
Hitman преди 14 години
Дано го свитне некои тоя ръп(визирам квадратнотиквестата твар от снимката) . Това ефенди, с езиков арсенал от 3 думи, яко ме дразни.Граждани, това действително е проблем(много сериозен). Тоя пуек е просто пешка,но....
28
0
 
0
 
! Отговори
Адекватен преди 14 години
Как мексиканците и въобще латиносите (и не само) са се интегрирали в Щатите? Ами те просто са трудолюбиви хора, които оценяват и уважават държавата, която им дава подслон и храна. А те наще, моля ти се, едва ли не въстание ще ми вдигат, и ще възобновяват Османската империя. Че държавата ни не може да се сравнява с Щатите - не може, но тея са *** безподобна, която вече дори не е само неблагодарна. Това на нищо не иде...
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тия двмцата да ги заключат в някоя лудница и да изхвурлят ключа а там да се разхождат в тапицирана стая и да ги нахранят с хапчета ,че да вземат да мирясат , ако и това не помогне да ги пратят в пакистан , авганистан ....., някакъв........стан......, да ги уважат подобаващо .....
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Писна ни от ислямски имена да бъдат размахвани в медийното пространство,докога,няма ли държава да се защити,тези хора са опасни.Правителството да вземе мерки ако не може да иска помощ САЩ,те имат опит в тероризма.Да се затворят тези хора и да спрат да сеят етническо напрежение.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Турците *** не понасят.Всичко се прави за много пари.*** ще бъдат троянския кон на ДПС.Те горките не се усещат,че пак ги манипулиратмного яко.Като не учат и нямат достатъчно капацитет да си направят свои партии,така обръчът на Доган ще ги стяга и няма измъкване оттам.Горките ***.Да нямаш собствена държава и всеки да те дърпа насам-натам и това не е работа.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Teзи *** няма ли да ги затворят най-после, че да не занимават народа с тяхните малоумщини. Бай Тошо, какъвто и да е бил, си ги "прибираше" такива, та да не вредят на обществото от нормални българи.
23
0
 
0
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
Това беше ясно далеч преди ГЕРБ да дойде на власт, че *** от ДПС разчитат точно на това и сега когато са извън борда ще правят всичко възможно за да подринат държавността в България. Виновни са всички, които допуснаха това уродливо нещо наречено ДПС да се появи на бял свят. Сега ще им сърбаме попарата ама Бойко е пич и ще ги смачка Догановци, Юзеирови и т.н. *** първо да си платят тока и тогава да шестват
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Границите отдавана са отворени,всеки има право да живее където ще,защо някои непрекъснато мътят водата на родината ни.Като не им харесва,да отидат там където ще се чувстват райски.Аз нямам две родини ,искам да живея тук,да чувам камбани и родния си език.
21
0
 
0
 
! Отговори
Осман преди 14 години
В *** има вече 2 милиона мислимани...от 7.2 милионна страна.Скоро Иляма ще е равноправна религия,наравно с христянството,а турския и ромския език ще са също равноправни езици!Аллаху Акбар !!!
20
0
 
0
 
! Отговори
Петровна преди 14 години
Защо пак спят нашите управници?
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Скоро ще имаме ***-турско правителство, щото герберите оакаха работата и ония задкулисни играчи ще дойдат на бял кон!