Студентът Румен Гунински е освободен

20-годишното момче е в добро здравословно състояние
29 ное 2009 22:14,
75
Студентът Румен Гунински е освободен
Румен Гунински. Снимка: kurs031.com

Студентът Румен Гунински е освободен. Това потвърди за Агенция "Фокус" министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Момчето е в добро състояние.

"Министерството на вътрешните работи ще положи максимални усилия всички отвличания да бъдат разкрити. Вярвам в професионализма на служителите от МВР", каза Цветанов.

Още по темата

"Колегите са на място и работят. За нас е постигната основната цел – да бъде живо и здраво момчето.

Оттук нататък - да продължим и да документираме всичко, което касае престъпната организаци", каза Цветанов.

"Румен Гунински е в добро състояние, няма нищо, което застрашава живота му. Естествено психическата травма остава", добави министърът.

20-годишният студент по спортен мениджмънт в Националната спортна академия бе похитен пред входа на НСА около 20 часа на 19 октомври.

Четирима души в тъмни дрехи и с маски на лицата го задърпали на улицата пред многобройни свидетели и го вкарали в бял микробус "Форд Транзит" със затъмнени стъкла.

Плъзна информация, че за момчето е поискан откуп от 1 милион евро. Бащата - бизнесменът Румен Гунински, отказва да коментира.

Преди около месец откриха опожарен микробуса, с който беше отвлечен младежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
бг преди 14 години
да - така ще стане! това ще е добре организирана група(работеща под прикритие като таксиметрови шофьори), ше са си признали всичко(чрез елексир на истината, известен на МВР, а и на всички верващи), и даже ще открият в кофа за смет тоалетна хартия с материал от Гунински!(контейнерът ще е заграден предварително от МВР за да не го вземе чистотата точно сега). ТА ... ТОВА Е ФИЛМА, КОЙТО ЩЕ ВИ СЕ ПРЕДСТАВИ, АКО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА СЕ СЪБЕРАТ ХОРА ГОТОВИ ЗА САМОРАЗПРАВА ...
71
0
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
Най-важното е че момченцето е живо и здраво,другото са бели кахъри!Пари се изкарват,губят се и пак се изкарват!Колеги,много коментирате неща,които не разбирате!На похитителите на момченцето просто ще им се наложи да се предадат,най-много до две седмици...Защо,кога,как,-няма значение,-подробности при селската клюкарка....Ако не го направят,-толкова по лошо за тях!Бате Бойко знае всичко за тях...И по принцип българската полиция е една от най-яките,можещите и знаещите в Европа,смейте си се.....!
70
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
ей студент да си не е лесно в българия, който е млад да бяга в чужбина. особено ако баща му е съмнително забогатял и има мазерати в гаража...
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
boge, kolko zloba ima na tozi svyat.
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Немога да жаля тези мамини момченца, след като хиляди бедни момчета в България едва свързват двата края, за да нахранят своите деца и семейства. Особенно роднините на Тодора Живкова. Колко държавни ресурси ограбиха. Някой да се е загрижил за бедните момичета и момчета? Няма. И Цветанов ще защитава боаоташите и техните синковци.
67
0
 
0
 
! Отговори
простак до №53 преди 14 години
Баща му на момчето и да не е бил беден и честен бизнесмен,вече ги има предпоставките да стане.Важното е всички да са живи и здрави!:-)
66
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 14 години
не е ОСВОБОДЕН, а просто е ПУСНАТ, разбира се в случай че въобще е бил ОТВЛЕЧЕН
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
защо не отвлекът синът на някой истински земеделец,кравар,овчар,шивач и т.н.?Тези хора са истинските "бизнесмени",защото си изкарват парите с пот на челото,а тези придобили пари по нечестен път поговорката за "тях е от ккадето дошли там отишли"
64
0
 
0
 
! Отговори
Хайдутин преди 14 години
Браво Борко, браво мойто момче, е върши си работата държавата, Полицията де то все едно нали вече МВР управлява държавата . Ха наздраве и За ПоочЕст! за Генерала
63
0
 
0
 
! Отговори
един господин преди 14 години
Срам за държавата!Не може да защитава гражданите си.Богатите са мотора на едно общество а когато не се чувстват сигурно ще се преместят другаде заедно с капиталите си .
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МВР МЕТА ПАЧКИ НЕ БРОЙ ...........В БОРБА С ОТВЛИЧАНИЯТА :)
61
0
 
0
 
! Отговори
Даката преди 14 години
На време са го изритали ,за да се подготви за студенския празник....на мен ми мирише не на отвличане,а препиране на соц.пари.....дадоха си достатъчно време за операция :Пране на пари:
60
0
 
0
 
! Отговори
TT преди 14 години
Ако беше освободено тва *** Цветанов и Борисов щяха да ореват всички медии какви герои са и колко работа вършат, а сега какво ... Цветанов измрънка под мустак че заслугата била тяхна ... не го е срам ... то бива бива прах в очите на хората ама ... такова дебелокожие и безсрамие не бива. Платил си е стария *** с крадените пари ... и това е... изобщо не вярвам на никакви писания ... то е от ясно по ясно
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
56а ако станеш ти по-добре ли ще е бе червена ***.
58
0
 
0
 
! Отговори
Евгени преди 14 години
Случайни неща в този живот няма
57
0
 
0
 
! Отговори
Nasty преди 14 години
Дано не се повтаря с никой повече
56
0
 
0
 
! Отговори
Питанчев преди 14 години
Дали няма, я Гунински я някой негов близък да стане я депутат, я министър от ГЕРБ, както при Киров.....
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много е трудно да разкриеш нещо което е известно. Всички знаят кои са наркобосовете, шефовете на организираната престъпност, длъжниците и т.н, но не ги прибират? - защо ли, ами много просто, щото са им работодатели, спонсори и какви ли не още. Огледайте се г-н Цветанов и ще ги видите-те са около вас, само белезници трябва да им сложите, или нямате толкова белезници?
54
0
 
0
 
! Отговори
Aleks преди 14 години
Отвлечения е пуснат след платен откуп преди три дни.Когато са получили парите,похитителите са задържали момчето за сигурност при предаването на откупа.Явно тези бандити са честни:-)))
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Баща му е беден и честен бизнесмен

Спонсорирани публикации