За кокошка няма прошка!, прозря Сашка в писмо до Бойко

Дупнишката Мадона бясна от проверките на НАП
15 дек 2009 07:08,
104
За кокошка няма прошка!, прозря Сашка в писмо до Бойко
Снимка: Булфото

След като преди два дни чалга Сашка попита дали има данъчен чадър над "Силиконовата Пайнер", дупнишката Мадона изпрати официало писмо до премиера Бойко Борисов.

В него тя изразява възмущението си от подбора на хора от шоубизнеса, на които НАП прави ревизия.

Писмото:

"Ако ще ни проверяват, когато сме били на върха преди 10-15г., ще трябва да запитаме днешните политици:

Те какви са били през 90-те години и не са ли били в сивия сектор и ако са били, да им конфискуваме милионите и хотелите

И аз питам:

Защо дребните риби ще пълнят хазната на държавата, които дори и сега им е трудно да оцеляват в днешната финансова криза. А не се захващат с големите акули и милионери в държавата.

Защо трябва да се откъсне от залъка на народа, който и без това трудно оцелява. Или пък ще пеем актуалния ретро хит "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони”.
 
Ако Азис е платил 1 000 000 лв. за 1 г., колко трябва да платят 100 певици от "Пайнер" със същата доходност, средно от 5000 до 8000 лв. на участие.

Още по темата

Как така повечето от певиците на компанията са на твърда заплата от 300 лв. а се возят в коли от по 300 000 лв.

Кои са най-честните данъкоплатци в България (оказаха се циганите), тези които плюем и игнорираме само защото са с различен цвят на кожата. Азис не се срамува от произхода си, а аз се гордея с него, гласа му, таланта му.

Съжалявам и него, и мен, че за да оцеляваме, сме се правили на маймуни, за да ни забележат и оценят. Но не сме се правили на велики като димитровградския данъкоплатец (Митко димитров – бел.ред.), който обяви заплати на певиците си, за да не попадне под реалните данъчни облагания, което е гавра с мислещите в България", пише Сашка Васева до Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 14 години
БРАВО само така тая държава не е тяхна ДЪРЖАВАТА Е НА ВСИЧКИ да не сме в латинска америка до вчера бяха като нас сега са друга класа и ще ни правят на маймуни искаме си правата не само да пхлащаме данъци а те да си пълнат гушата!
80
0
 
0
 
! Отговори
SS преди 14 години
PRAVA E NA REZAKA VEJDI RASHIDOV KOI SHTE MU PROVERQVA MILIONITE
79
0
 
0
 
! Отговори
!?!?! преди 14 години
ДУПНИШКАТА МАДОНА :)((((((((( КОСТИНБРОДСКИЯ СЛАВЕЙ :)(((((((((( ШУМЕНСКИЯ ДЕКО :)((((((( Ей, хора - докъде стигнахме? Тая стрина дебела, дето последно СРЕДСТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО е гласа й да се прави на Жана Д`Арк. Божееееееееееее, пази България
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички крадли от Пайнер - в затвора и конфискация на укритите данъци плюс солидна глоба.
77
0
 
0
 
! Отговори
samodiva преди 14 години
абе тя дали си вярва изобщо ? или си дрънка само както аз сега :)не осъзнава ли че срещу ръжена не се рита ?и че може да стане и опасно за нея...ама че смела жена ....
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
лелееееееееееее светна и крушката на тая кака
75
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
сашка не е глупава , тя е ***.
74
0
 
0
 
! Отговори
Radev преди 14 години
За това тя е много права. Какви са тея глупости и декларирани заплати... просто нямам думи, но не се учудвам. Винаги е било така и така ще бъде още дълго време. Ще ми се да мисля, че и ние някога ще заживеем в нормална държава, ама НЕ! басии.......
73
0
 
0
 
! Отговори
ДЕД преди 14 години
Браво на Сашка научила се е да пише!В едно е права преди избори се конфискуват имотите на Кобурготски като дойдат на власт -забравят.Таова е некакъв феномен,нещо като обикновена дъвка.Певците Сашке каквито и да са пак пеят и голи ходят а сега ги проверяват за доходи баш апашите.
72
0
 
0
 
! Отговори
RadoslaV преди 14 години
Tq s izvunzemni govori,bili q izbrali,sega kazva che i *** bila prez 90-te,e az ne znam zashto se pritesnqva da ne q osudqt za ukriti danuci,takiva kato neq sa zashtiteni ot zakona,ne gi sudqt.A za konfiskaciq,e sega razbra che boli kato te oshtipqt,tq razsipa biznesa na muja si,kakvoto ima e ot nego,i sega ako i go vzemat,pak e zanulena....i trqbva da se vurne kum maimunskoto v sebe si::)))
71
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Сашка е клиничен случай......командват я от" кораба майка"......:)
70
0
 
0
 
! Отговори
консенсус преди 14 години
До 69 и аз
69
0
 
0
 
! Отговори
Бай Васил преди 14 години
искам Сашка на задна прашка ...
68
0
 
0
 
! Отговори
АВРААМ преди 14 години
ТАЯ Е ЛУДА!!!
67
0
 
0
 
! Отговори
2128 преди 14 години
Igrata na hormoni i skukata izbivat na poezia.Tazi macka si e haresala Boiko i se chudi kak da go svali...,no ako ima tarpenie, toi sam shte si slezne. :)))))))))))))
66
0
 
0
 
! Отговори
грозната бети преди 14 години
как може човек да е толкова глупав да пише писмо до премиера което в резюме звучи така :да плащат пайнерките да плащат "акули"милионери и тези които си получават заплатата на ведомост а точно нея сашка да не я закачат.Е колкото печелила - печелила ама вземете от други само ме оставете на мира.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
сашка е *** грозна крадлива и лъжлива.
64
0
 
0
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Сашка може и да е с интелекта на амеба, но усеща "накъде духа вятърът". За чалгаджийките от Пайнер е напълно права, че декларациите им са пълни със съвършено невярна информация и че трябва да бъдат разследвани до дупка, барабар с инж.Митьо Пайнера.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Ако ще ни проверяват, когато сме били на върха преди 10-15г., ще трябва да запитаме днешните политици:Те какви са били през 90-те години и не са ли били в сивия сектор и ако са били, да им конфискуваме милионите и хотелит...."Няма как да стане, защото тези хора ни управляват :) така ли не го прозря народа...за който и да гласуваш все тая...тръгват си едни "наядени" идват други "гладни", които буквално ще ни "оправят"
62
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
chudia se kak chalga poeziata ne se izuchava v uchilishtata vse oste...?

Спонсорирани публикации