За кокошка няма прошка!, прозря Сашка в писмо до Бойко

Дупнишката Мадона бясна от проверките на НАП
15 дек 2009 07:08,
104
За кокошка няма прошка!, прозря Сашка в писмо до Бойко
Снимка: Булфото

След като преди два дни чалга Сашка попита дали има данъчен чадър над "Силиконовата Пайнер", дупнишката Мадона изпрати официало писмо до премиера Бойко Борисов.

В него тя изразява възмущението си от подбора на хора от шоубизнеса, на които НАП прави ревизия.

Писмото:

"Ако ще ни проверяват, когато сме били на върха преди 10-15г., ще трябва да запитаме днешните политици:

Те какви са били през 90-те години и не са ли били в сивия сектор и ако са били, да им конфискуваме милионите и хотелите

И аз питам:

Защо дребните риби ще пълнят хазната на държавата, които дори и сега им е трудно да оцеляват в днешната финансова криза. А не се захващат с големите акули и милионери в държавата.

Защо трябва да се откъсне от залъка на народа, който и без това трудно оцелява. Или пък ще пеем актуалния ретро хит "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони”.
 
Ако Азис е платил 1 000 000 лв. за 1 г., колко трябва да платят 100 певици от "Пайнер" със същата доходност, средно от 5000 до 8000 лв. на участие.

Още по темата

Как така повечето от певиците на компанията са на твърда заплата от 300 лв. а се возят в коли от по 300 000 лв.

Кои са най-честните данъкоплатци в България (оказаха се циганите), тези които плюем и игнорираме само защото са с различен цвят на кожата. Азис не се срамува от произхода си, а аз се гордея с него, гласа му, таланта му.

Съжалявам и него, и мен, че за да оцеляваме, сме се правили на маймуни, за да ни забележат и оценят. Но не сме се правили на велики като димитровградския данъкоплатец (Митко димитров – бел.ред.), който обяви заплати на певиците си, за да не попадне под реалните данъчни облагания, което е гавра с мислещите в България", пише Сашка Васева до Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Gorkata Sashka преди 14 години
Вече се чуди с какво да бъде интересна...
60
0
 
0
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 14 години
"Ако ще ни проверяват, когато сме били на върха преди 10-15г., ще трябва да запитаме днешните политици:Те какви са били през 90-те години и не са ли били в сивия сектор и ако са били, да им конфискуваме милионите и хотелитеИ банките, Сашке, и банките..... :)
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тя дали не се сеща, какво влагат хората в това "дупнишката мадона"... Това е такава подигравка с нея! Само не й е дадено да разбира! Не на мсеки и дадено!
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
много българи като папагали повтарят оправданието на *** -за кокошка няма прошка за милион....Това според *** ги оневинява да ама и цветелин кънчев така оправдаваше *** но се оказа че той и много други *** са крадили милиони а не кокошки.Сашка васева също казва:я ме оставете мене ами ловете друти дето са изкарвали милион.А аз казвам че всички трябва да си плащат данъците и кокошкарите и милионерите.Защо аз да плащам данъци върху 400 лв от заплата а тя да не плаща за 40 000.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Обощение от прочетеното във форума - Сашка е *** и грозна, но в случая е права.
56
0
 
0
 
! Отговори
6669 преди 14 години
Mitko Painera zaedno s ciylata si brigada ot prostitutki sa za zatvora,a Sasheto si e napalno za 4-ti kilometar!
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТАЭИ НАПРАВО СИ Я БИЕ САЧМАТА! И ТО МНОГО ЯКО!
54
0
 
0
 
! Отговори
Ai nazdrave преди 14 години
Pat se iska
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да влиза в парламента ,поне e русо и едрогардо.
52
0
 
0
 
! Отговори
Lollypop преди 14 години
Abe tupa tupa, no se use6ta za nqkoi ne6ta.A na naroda edno bih kazala, vmesto da revem i sujalqvame , vreme e da se napravi ne6to!Kolko o6te 6te 4akame nqkoi za poreden put da ni "opravi"?Ne moje postoqnno da sedim da ni go nabivat put da revem 4e boli..
51
0
 
0
 
! Отговори
до 49 преди 14 години
Радвай се, че няма такива закони, защото тогава, подобен закон можеше като нищо да забрани на *** да ражда такива *** като теб!!!
50
0
 
0
 
! Отговори
77 преди 14 години
що не ходи да си тресе циците !
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ako imashe zakoni takiva pachi akto neia shtiaha da si ostanli na selo da si prodava u horemaga i da ia shtiapiat traktoristite.Sashke ovzo ialova .......da ne si zapochvala vyobshte shtto napylnihte glavite na dezata i osakatihte bylgariskiat ezik s ziganiite vi
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Може да е всякаква, но е права. Митко пайнера е близък до новата власт, няма да го барнат, така, както стана с футболните клубове.
47
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
Абе, уважаеми сънародници, нямате ли усещането, че винаги ни го слагат отзад на два ката??? Тая може да е *** чалгаджийка, но се усеща за някои работи.. Вие не се ли чувствате чужденци в собствената си държава? - Който дойде да управлява - той ни прецака! Какъв е извода - демокрацията е развъдник на корупция и кражби! И кой тегли каиша - ние! Ама си продължаваме да си искаме демокрацията, нали?
46
0
 
0
 
! Отговори
75339 преди 14 години
Тая пък ***, къде си тръгнала да давша изявления бе, чалгаджийко долна.
45
0
 
0
 
! Отговори
SS преди 14 години
PRAVA E ZA REZAKA VEJDI RASHIDOV KOI SHTE MU PREGLEDA MILIONITE
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като са "ВИП" да не са богопомазани - щом аз си плащам данъците това важи и за тях! Да не се правят на ощипани и да не гледа Сашка в паницата на другите, макар да са виновни. АКО БЕШЕ ИЗРЯДНА НЯМАШЕ ТАКА ДА СКАЧА! Аре стига са хленчили, че ми дойдоха до гуша. Като че ли тази живее в собствена губерния ...
43
0
 
0
 
! Отговори
stranger преди 14 години
Хонорари не взима,ама пък пенсията и може да е голяма! :D
42
0
 
0
 
! Отговори
asdasd преди 14 години
Ташка и Бомбашка.На всеки му идва реда.

Спонсорирани публикации