Юзеир Юзеиров създава нова партия - ОТОМАН

Иска просперитет на отделната личност, етносите и нацията
1 мар 2010 17:19,
362
Юзеир Юзеиров създава нова партия - ОТОМАН
Юзеир Юзеиров. Снимка: БГНЕС

Юзеир Юзеиров и инициативен комитет стоят в основата на новосформиращата се партия ОТОМАН – "Обединение за толерантност, отговорност, морал и алтернативен напредък".

Учредителният конгрес на новата партия се планира за края на март в Търговище.

Проверка на Dnes.bg показа, че в много форуми, един от тях Сербест форум, се разпространяват декларации за членство в новото движение.

В учредителната декларация на ОТОМАН се казва:

Още по темата

"Нашата главна цел е чрез утвърждаване на толерантността, отговорността и морала като добродетели в обществото да се гарантира личната свобода на гражданите, да се установи политическа и икономическа стабилност в страната, което да доведе до просперитет на отделната личност, етносите и нацията като цяло".    

Юзеиров обяви, че причината да се захване с новата партия е в българския политически елит, където "има много хора, на които от устата им тече мед, а в сърцата са кисели като кактус".

По думите му Държавна сигурност държи всичко в ръцете си.

"Далеч съм от мисълта, че ще пуснат блажния кокал лесно", каза Юзеиров и допълни:

"Обществото в България е достатъчно толерантно. Толерантност няма в политиците. Ние никога не сме живели и никога няма да живеем в разпри или в раздор с което и да било малцинство в Република България. Недейте да бъркате, както казват някои хора, боя с демокрацията", сподели още той пред БГНЕС.

Срещу Юзеир Юзеиров вече има повдигното обвинение за създаването на Мюсюлмандемократическия съюз и прокламирането на етнически различия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
4
 
6
 
! Отговори
Niki преди 14 години
Ей тия турци няма да се научат че място в България немат.Ама то и техното време ще дойде, като си замине сегашното толерантно поколение и като останеме ние.Тогава да му мислите турци загубени, дупе да ви е яко.
232
3
 
12
 
! Отговори
Бай Ставри преди 14 години
Защо този *** не е в затвора? Някой има ли обяснение?
231
2
 
1
 
! Отговори
OXO преди 14 години
abe niama li koi da nadene beleznicite na tozi glypak deto tragnal politika da pravi,ne mogat da si prochetat imenata edna kniga ne procheli sega se praviat na radeteli,pfy otvrat
230
1
 
11
 
! Отговори
Сатанаил преди 14 години
...та кой казвате насажда етническо напрежение с това име на партия???Значи българин НЕ може да си направи партия "SS" да речем...
229
4
 
3
 
! Отговори
васо преди 14 години
Тея Юзеировите са *** простаците , много *** парчета , като повечето резеняци !
228
3
 
2
 
! Отговори
bg преди 14 години
тоя няма ли кои да го окачи на бесилката да му ... мамата рязана
227
2
 
1
 
! Отговори
уеи преди 14 години
На Юзеиров на майка му в ус....та , това е просто случайно съвпадение на думите!!
226
1
 
3
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Шом е последен отоманец, кого ще излашка за да си осигури продължение на отоманския род,освен собствената си майка.
225
3
 
6
 
! Отговори
Самеца преди 14 години
Сега чуйте ме внимателно ***!Хайде всички в колонка по един и се изнасяйте.
224
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ех,пак трили с голямата гума:):):) Защо,беее? ***....гордост
223
2
 
6
 
! Отговори
Onogondur преди 14 години
ОТОМАН ли? -Аман!!!
222
2
 
1
 
! Отговори
аз преди 14 години
дано Господ им прости глупостите които правят .... те не знаят до къде водят...най-добре е в подходящия момент, след пълното учредяване и начало на функциониране на партията да бъде заведен иск в Съда за правата на човека. Нарушени са ни правата - създадена е партия на етническа основа. това автоматично я поставя извън закона. ако разчитаме на нашето законодателство и компетентни ОРГАНИ - im not so sure! Съществуването на доган като политик го доказва.
221
0
 
1
 
! Отговори
fory преди 14 години
dali Trjabva vseki da si pravi partii na verska osnova s cel propovjadvane na neoficjalnata vjara v rdna nristianska darzava Sram me e che prosti hora vse razigravat osnovnata masa s populiski izpalnenia koito granichat s mega feodalizma predi 1 vek vreme e da se razkarat tezi prostotarski elementi koito samo shte praskat narodna para
220
1
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
Тоя го ползват за индикатор само,нещата са замислени отдавна и чрез него пробват докъде може да се стигне и какви ще са реакцийте на властта.После ще стане много по сериозно.Ислямизацията и верската нетърпимост тепърва ще се разрастват.Докато пламне огъня ,който се несъмнено готви.
219
1
 
2
 
! Отговори
ью преди 14 години
Турция с евентуално влизане в Европа ще изнесат огромна част от проблемите си и ще ги подарят с кеф на нас.За тях ще е кеф,че влизат свободно на европейските пазари и ще си оправят още по-добре икономиката и ще се отърват от кюрдите,а като се разселят плъзнат насам,тогава свят ще ни се извие.Тогава ще се усетят каква дивотияса направили европейците,но ще е фатално късно.
218
1
 
1
 
! Отговори
AZ преди 14 години
Интересното ще стане ако европейците допуснат Турция да стане член на ЕС.Тогава тези 20 милиона кюрди ще се изнесат и разселят заедно с още толкова турци от Анадола.Та ще си завладеят Европата заради дупедавщината и демагогията на европейците.Те каталунците си искат държава,Северна Италия е подивяла от ужас и неще южна,Северна Ирландия мълчи и бучи,баските и те си знаят тяхната,Франция пробва да удържа мароканците,Испания също е в ужас от бандите им.Оправия няма.Сега и кюрдите са на ход.
217
1
 
1
 
! Отговори
Last OTTOMAN^S преди 14 години
ela da ti gi platim smetkite,vece gi nama i rusnacite da vi spasat,beden si may prosis pari aaa da ti e cestit 3 mart,navsakide turci ti praznik si pravi,he he he
216
2
 
1
 
! Отговори
минувач-Last OTTOMAN преди 14 години
Гърците са си гърци, сега говорим за турците...С вас имаме много неприятности напоследък... месите се във вътрешните работи на страната ни, стари сметки за уреждане имаме с вас, всякакви... икономически също...Така че не се опитвай да ни успиваш, ами най-добре е да не си мешаме капите...Много ни дразните напоследъка...
215
1
 
4
 
! Отговори
Last OTTOMAN^S преди 14 години
pozdravi ot istanbul na vsicki priyateli bulgari,koito mislat objektivno i tolerantno,priyateli komsii ostavete da se zayajdame s sebe si ti taka si az takif sim,i nay dolni sme nie turcite nali? da taka e nay mnogo alisveris s nas pravite,nay mnogo u nas idvate na ekskurziya,nay mnogo na turski *** po forumite komentirate,breh breh breh sto za vragove sme nie.a Gircia(grece) vi porobi vzima vi pasaportite i vie backate kato robi za 5 pari.te vi porobiha vie ne vijdate li?bravo komsii na vas.
214
1
 
1
 
! Отговори
! преди 14 години
Що за държава е това, решил някой да си прави т***шак със системата и няма проблем.Тоя колко партии ще прави, и паметници?Не виждате ли, че това са номерата на доган, за отклоняване на вниманието и вдигане на напрежението, поредната експлоатация на етническата карта.