Юзеир Юзеиров създава нова партия - ОТОМАН

Иска просперитет на отделната личност, етносите и нацията
1 мар 2010 17:19,
362
Юзеир Юзеиров създава нова партия - ОТОМАН
Юзеир Юзеиров. Снимка: БГНЕС

Юзеир Юзеиров и инициативен комитет стоят в основата на новосформиращата се партия ОТОМАН – "Обединение за толерантност, отговорност, морал и алтернативен напредък".

Учредителният конгрес на новата партия се планира за края на март в Търговище.

Проверка на Dnes.bg показа, че в много форуми, един от тях Сербест форум, се разпространяват декларации за членство в новото движение.

В учредителната декларация на ОТОМАН се казва:

Още по темата

"Нашата главна цел е чрез утвърждаване на толерантността, отговорността и морала като добродетели в обществото да се гарантира личната свобода на гражданите, да се установи политическа и икономическа стабилност в страната, което да доведе до просперитет на отделната личност, етносите и нацията като цяло".    

Юзеиров обяви, че причината да се захване с новата партия е в българския политически елит, където "има много хора, на които от устата им тече мед, а в сърцата са кисели като кактус".

По думите му Държавна сигурност държи всичко в ръцете си.

"Далеч съм от мисълта, че ще пуснат блажния кокал лесно", каза Юзеиров и допълни:

"Обществото в България е достатъчно толерантно. Толерантност няма в политиците. Ние никога не сме живели и никога няма да живеем в разпри или в раздор с което и да било малцинство в Република България. Недейте да бъркате, както казват някои хора, боя с демокрацията", сподели още той пред БГНЕС.

Срещу Юзеир Юзеиров вече има повдигното обвинение за създаването на Мюсюлмандемократическия съюз и прокламирането на етнически различия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
3
 
3
 
! Отговори
ОДИСЕЙ преди 14 години
Комшу, поздрави и на теб. Правиш премерени и доброжелателни изказвания. Предполагам, че се помним и от предишни новини.Браво, че си толерантен - това ни трябва! Виждам, че някои от моите сънародници се отнасят предизвикателно, към теб, но не им обръщай внимавие - запази си добрия тон.
212
1
 
3
 
! Отговори
Хаир да не видиш! преди 14 години
Мястото на този провокатор е зад решетките! СИКТИР - Свободна Институция за Коректно Третиране на Ислямистките Радикали. Престанете да се бъзикате, жалки манафчета, българските турци са си нашите турци! Тях уважаваме, те са част от нас, но такива като теб ще смачкаме като ***, който и да стои зад гьота ви!
211
1
 
1
 
! Отговори
Pisman Mantikli преди 14 години
То вие в Турция внимавайте, щото тя раждаемостта на кюрдите е доста по-голяма отколкото на Турците. В момента в Т-я живеят 60 млн. турци и 20 млн. кюрди. Което като съотношение е много по зле отколкото българи спрямо турци в България. Така, че гледайте вие да не изчезнете първи.
210
2
 
1
 
! Отговори
mustaka преди 14 години
незнам какво да кажа,просто чета и не искам да разбера,че това може да истина!!!!!!!!!!!!!!!Българи време е да хващаме винкело!!!
209
3
 
3
 
! Отговори
Last OTTOMAN^S преди 14 години
ako vijdate maltsinstvata za 2 ri grajdani v BG,tova e normalno,i pri kotkata e taka, ako go plasis plasis o toy nazad nazad kim igila i pak plasis nama kide da otide i pocva da te atakuva i draska.vnimavayte TR rajdaemostta e 2,8 v BG 0,8 i si smetnete sled 20-30 godini koy e maltsinstvo v BG turcite ili bulgarite. pozdravi bulgari komsiii,vsicko nay dobro
208
1
 
3
 
! Отговори
az преди 14 години
тоя циганинсе видя с някой лев и се мисли за голяма работа...но тая партия ще му изяде главата...
207
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Името на партията "ОТОМАН" е явно много провокативно към българския народ, така че тези глупости че щял да отнеме гласове от ДПС са просто смешни и нямат нищо общо с цялата работа.
206
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
партия Рационално Единство на Закона за Анадолските Карабини-РЕЗАК, съвпадение?
205
4
 
3
 
! Отговори
ОДИСЕЙ преди 14 години
Какво да ви кажа. Нека човека основе нова партия - лично аз го поздравявам, не заради друго, а заради личните ми разсъждения.Първо - нека хипотечно да допуснем, че партията му ще спечели 3.5% (което само по себе си е пълен абсурд).Второ - това ще бъдат гласове от нашите етнически турци, и като заключение ще бъде за сметка(минус) за г-н Доган(т.е. загуба за ДПС). Дали това лошо или не преценете сами.
204
1
 
12
 
! Отговори
BG преди 14 години
Партия - ОТОМАН в България е все едно в Израел някой германец да основе нацистка партия.
203
2
 
9
 
! Отговори
Zehir Zehirov преди 14 години
Създавам партия чиито инициали случайно са СМЪРТЗАЮЮ
202
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В самата Турция такива като тях отдавна да бяха хвърлени в затвора - най-малкото !!!
201
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тази партия е кьорфишек.
200
2
 
3
 
! Отговори
sas преди 14 години
Описанието на *** ли е? То ясно от *** й какво е излязло, няма смисъл да се пениш толкова.
199
2
 
5
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Излишен шум.Ако изобщо се създаде такава партия,то на изборите тя ще попадне в графата "други-0,4%".
198
2
 
6
 
! Отговори
Г-н Никой преди 14 години
Споко братя,има лесно,задължително гласуване и лицата Юзеирови,както и техния господар лицето Доган(за по кратко Пилешкия)ще отидат на бунището на историята,но,не забравяйте кои стои зад поредната провокация и то точно в навечерието на 3ти март,ся ши почнат да говорят за етническия мир и се от тоя род,не напразно се заговори за убииството на Емин,и най чист ще излезе от цялата работа,познайте кой...........горещите картофи ще ги вади Юзеир,добре дошло за Пилешкия............Алооо,прокуратурата!
197
2
 
5
 
! Отговори
ВТ преди 14 години
Евтини провокации. Не знам кой има полза от тях...
196
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Между другото, почитателите на гореспометаия са абсолютни ***. Мога да го докажа. В рамките на 5 минути, всичкото антибългарско мнение ще бъде затрито !
195
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ние никога не сме живели и никога няма да живеем в разпри или в раздор с което и да било малцинство в Република България+++Тоя нещо тотално е изпращял ! Турците са малцинство, не българите !
194
2
 
3
 
! Отговори
sas преди 14 години
Ти българската азбука знаеш ли?