Юзеир Юзеиров създава нова партия - ОТОМАН

Иска просперитет на отделната личност, етносите и нацията
1 мар 2010 17:19,
362
Юзеир Юзеиров създава нова партия - ОТОМАН
Юзеир Юзеиров. Снимка: БГНЕС

Юзеир Юзеиров и инициативен комитет стоят в основата на новосформиращата се партия ОТОМАН – "Обединение за толерантност, отговорност, морал и алтернативен напредък".

Учредителният конгрес на новата партия се планира за края на март в Търговище.

Проверка на Dnes.bg показа, че в много форуми, един от тях Сербест форум, се разпространяват декларации за членство в новото движение.

В учредителната декларация на ОТОМАН се казва:

Още по темата

"Нашата главна цел е чрез утвърждаване на толерантността, отговорността и морала като добродетели в обществото да се гарантира личната свобода на гражданите, да се установи политическа и икономическа стабилност в страната, което да доведе до просперитет на отделната личност, етносите и нацията като цяло".    

Юзеиров обяви, че причината да се захване с новата партия е в българския политически елит, където "има много хора, на които от устата им тече мед, а в сърцата са кисели като кактус".

По думите му Държавна сигурност държи всичко в ръцете си.

"Далеч съм от мисълта, че ще пуснат блажния кокал лесно", каза Юзеиров и допълни:

"Обществото в България е достатъчно толерантно. Толерантност няма в политиците. Ние никога не сме живели и никога няма да живеем в разпри или в раздор с което и да било малцинство в Република България. Недейте да бъркате, както казват някои хора, боя с демокрацията", сподели още той пред БГНЕС.

Срещу Юзеир Юзеиров вече има повдигното обвинение за създаването на Мюсюлмандемократическия съюз и прокламирането на етнически различия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
3
 
1
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
OK,ama parvo kurdite da osnovat svoq darjava v ujna Turciq i severen Irak,da pusnat *** na bulgarski i da razre6at bulgarska,ili kurdska partiq v Turciq i togava gospodin Uzeirov da si pravi svoqta OTOMAN-ska partiq tuk.Stiga ni DPS!Mejdu drugoto sam protiv da se sazdavat izob6to novi partii-dori bulgarski.Ne moje da imame 300-400 partii pri takava malka darjava.Ako sazdavat novi,da zakrivat starite!
252
4
 
4
 
! Отговори
АК преди 14 години
ти първо се научи да пишеш, второ се признай за българин и трето видяхме как докарахте до фалит държавата с вашата работа, така че си затваряй устата докато живееш в БГ и отиди да се изказваш някъде из турция
251
3
 
4
 
! Отговори
Делю Хайдутин преди 14 години
Не знам защо, но 90 процента от коментарите по такива теми са на развален български от които половината дори не са на кирилица. Доста омраза, неприязън и напрежение лъсва от коментарите по теми като тази.... Без коментар. В крайна сметка си има конституция. Ако закона позволява, да си регистрират каквито искат партии.
250
2
 
2
 
! Отговори
ЧОКО преди 14 години
МОЖЕ В ГЕРМАНИЯ АЛМАНИЯ Е ПИЛНО С ПАРТИИ ОТ ТОЯ СОРТ НИШТО НЕЗАКОНО И СТРАШНО НЕМА В ЕВРОПАТА СИЧКО Е ВИЗМОЖНО
249
4
 
3
 
! Отговори
KURD преди 14 години
ВСИЧКО СТРОЕНО В БГ Е С НАШ ТРУД ЗЕМЯТА СЪШТО НИЕ ОБРАБОТВАХМЕ ДА НАШТА СМЯНА СВИРШИ ВИЕ СТЕ НА ХОД И КВО ПУСТОШ МИРЗЕЛИ
248
2
 
4
 
! Отговори
engin преди 14 години
XAXA NA TOЯ МАЛИ КОИ ДА МУ ОБРИШТА ВНИМАНИЕ ОСВЕН ПСИХИАТРИТЕ НО ОТ ДРУГА СТРАНА ПИК Е ПОВОД НЯКОИ ТУКА ДА СИ РЪСЯТ ГЛУПОСТИТЕ ДАЖЕ Е ЗАБАВНО ПОНЯКОГА
247
0
 
2
 
! Отговори
баф мааму. преди 14 години
Ами така ще е байновци и никойне ни е крив-сами си го направихме това .Че къде и коя държава е оцеляла без влас и сигурност. А ние какво за всичко другите ни са виновни.Да ама не- ние сме си си виновни,защото сме вече разграден двор и по такъва двор се правят само пътики от преминаващите от там ,а не сее и жъне от такъв двор.Едно време ЙосифЦанков каза право:Отбългарин ортак,от турчин бунак и *** юнак-не става.! Че не се сърдете на милюскита ,да си стегнем акълите и да се защитим като народ.
246
2
 
9
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
и кой ще остане,,,българия намалява с 30 000всякя година!80% от родените през 2009г са от малцинствата!Скоро българина ще е се окаже малцинство в България!Младите напускат и заминават на Запад!остават простаците, неграмотните,,,
245
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
колкото пъти изкажа мнение все ме изтриват.има цензура явно.следят ни.
244
3
 
5
 
! Отговори
Пидираст Паша преди 14 години
Този *** незнам дали е наясно точно какъв се води и какъв е, но със сигурност турците в турция не биха го приели никога като равен. Този *** и неговият брат пълният *** да вървят на майната си! Що не се напънат и да направят подобна малоумщина например в РГермания, па да ги видим тогава. Все пак там работят няколко милиона истински ***!
243
1
 
2
 
! Отговори
Осведомена преди 14 години
"След клоуните дойдоха и сълзите..." - има такава книга.
242
1
 
1
 
! Отговори
Luboto преди 14 години
Kolko kisel e kaktusa?
241
2
 
3
 
! Отговори
Колумбина преди 14 години
Перачи на пари-това са Музовирчо *** ООД с парфюм Отоман,клуб за приятелство,пардон хазарт и бизнес с незаконни трафици.А суспектна е всяка власт,която държи такива на свобода и не може да осигури безопасността и неприкосновеността на обикновените си хора-граждани, които са изложени на произвола на разни политически овластени, мафиотизирани групировки.
240
3
 
2
 
! Отговори
палячо преди 14 години
Смей се ,ПАЛАЧО!Тези Музовирови са поредната циркаджийска клоунада,която заработва заплатени провокации,за сведение ОТОМАН е марка испански парфюм от 90-години на миналия век,но одавна е демоде,не можа да се наложи на пазара.А Музовирчо се падиграва с всички,както онова грозило с полумесеца и средния пръст по средата-на кого го виреше?На всичките,като няма власт да ги окошари тези ***.
239
4
 
5
 
! Отговори
mashke преди 14 години
???????????? ИМАМЕ ЛИ ДЪРЖАВА??????????????????????? КЪДЕ Е ????????????????? КАКВО СЕ РАЗВИХРИХА ТЕЗИ ПАК????????????? КАКВО ИСКАТ ДА НИ НАСАДЯТ В ГЛАВИТЕ СЕГА?????????????? МЕДИИТЕ ,АЛОООО СПИТЕ ЛИ????? ТРЯБВА ДА МИСЛИМ,ЧЕ ДПС-ТО Е ПО-МАЛКОТО ЗЛО ЛИ?? ТЕЗИ СА КАТО КСАЧЕНИ СЪДОВЕ...........НЕ ХВАЩА ДЕКИШ..................ДА СИ ХОДЯТ НА ПОЛЕТО!!!:(((((((((((((((((((((((((((
238
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
295, след това, което си написал си всичко друго, но не и българин! Не пиша какво мисля за теб само защото не бих желал да ме изтрият, но ,надявам се, ти е пределно ясно!
237
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"По думите му Държавна сигурност държи всичко в ръцете си."Че то ако беше така къде щеше да бъде сега Юзеиров ефенди? Май не би било лошо да си имаме и сега нещо подобно на ДС за такива като него?
236
11
 
3
 
! Отговори
българин преди 14 години
НЯМА НИЩО ЛОШО ДА ИМА И ТАКАВА ПАРТИЯ.НЯМА ЛОШО ДА СЕ ОБЕДИНИМ С РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ. ТАКА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ЩЕ ПРЕСЕЧЕМ РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ДОМОГВАНИЯ ДО НАШИТЕ ЗЕМИ. И ТЕХНИЯ СТРЕМЕЖ ДА НИ ЗАВЛАДЕЯТ И ПРЕВЪРНАТ В ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ НА ДИВОТО РУСКО ПЛЕМЕ.
235
2
 
0
 
! Отговори
ART преди 14 години
Za seten put se ubejdavam 4e tva turcite sa mnogo prosti i glupavi hora.Durjavata qvno e abdikirala ot vlasta shtom se pozvolqvat na tiq bokluci takiva volnosti.
234
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
kolkoto se barka edno ***-pove4e miri6e