Миро от Мери Бойс Бенд има нужда от помощ

Тежка левкемия повали китариста, трябват пари за лечение
16 апр 2010 12:37,
111
Миро от Мери Бойс Бенд има нужда от помощ
Мери и Миро. Снимка: Булфото

След Гого от Фамилия "Тоника", който имаше нужда от пари за лечение на тежко заболяване, сега и друг наш музикант има нужда от нашата финансова помощ.

Миро, китаристът на Мери Бойс Бенд, е с тежка лекемия, а наскоро е получил и рецидив на болестта. В момента той е в клиника във Франция, за лечението му са необходими 100 000 евро.

В писмо до медиите съпругата му Мери съобщава лошата новина и моли за помощ.

Ето и писмото й:

Страшната диагноза остра миелоидна левкемия му бе поставена преди година и половина.

Оттогава Миро мина през шест химиотерапии. Всичко изглеждаше добре. Лечението се провеждаше в България – в МБАЛ „Александровска”, в клиниката по хематология при доцент Хаджиев.

През цялото време Миро бе консултиран и във Франция от професор Варе и именно там се следеше как се развива количеството на раковите клетки в костния му мозък. Те намаляваха и стигнаха почти до нула.

Професор Варе обаче държеше, при намиране на 100% съвместим донор, да се направи алогенна трансплантация, за да се избегне евентуален рецидив. Такъв, за съжаление, не се намери.

Аз и момчетата бяхме плътно до Миро през всичките почти осем месеца на болничен престой и лечение. Използвахме дните след лечението му за звукозаписи, група Мери Бойс Бенд отново засвири по клубове, партита и концерти...

Всички пари събирахме за трансплантация на Миро. Няколко приятели ни помогнаха със значителни суми. През цялото време си мислехме, че имаме време и можем да се справим сами, без да „бием камбаната” за помощ.

Днес вече нищо не е същото... Миро получи рецидив на болестта си в централната нервна система и бе приет по спешност за лечение в клиника във Франция.

Вече нямаме време сами да се справим със събирането на средства за лечението. Вече не става въпрос за трансплантация, а за ново овладяване на левкемията.

В България лекарите нямат опит с такъв отвратителен рецидив, няма и време, защото болестта се развива светкавично, затова Миро отиде в болница във Франция, в която за лечението в момента ще са необходими 100 000 евро.

Днес имаме нужда от вашата помощ, защото не можем да се справим сами. Признавам го и ме е страх, че сте се уморили от вълната ”Зов за помощ”, която ви залива, но нямам време, а страшно много искам да спася човека, когото обичам.

Знаете, че за мен любовта винаги е била движещата сила и вярвам, че и днес ще ни помогне. Затова, моля ви, молете се с мен Бог да пощади Мирослав, да му даде вяра и сили и да го излекува!

Ако можете да отделите и финансови средства за Миро, моля, направете го на разплащателните сметки, които открих!

Миро вече е в болница и на мен ще ми се наложи да плащам цялото лечение, затова сметките са на мое име:

Мария Илиева Мутафчиева

Първа инвестиционна банка

клон „Народен театър”, ул. „Дякон Игнатий” 7

BGN IBAN: BG24FINV91501004419465

EUR IBAN: BG82FINV91501004419488

С обич: Мери

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Пич преди 14 години
Е, не е ясно дали е силикон. Всяка жена може да събере циците и да изглеждат по този начин. Важното е като махне сутиена какво се случва :)
50
0
 
5
 
! Отговори
baba Pena do 1000 преди 14 години
A za onova detenze prez zimata po Nova TV, za koito ni moliha roditelite mu, oshte ne sa sabrani 8000 leva !!!!
49
6
 
1
 
! Отговори
Бунтовник преди 14 години
Ще приема съдбата си, ще си поживея докато мога и ще чакам смирено да умра. Няма да прося и да хленча като тоя.
48
4
 
4
 
! Отговори
baba pena do 1000 преди 14 години
Silikonite pod bluzata ot snimkata gore, i te li sa ot darenija chtez SMS plateni !??
47
0
 
0
 
! Отговори
Сотир преди 14 години
Да си жив и здрав!
46
7
 
3
 
! Отговори
baba Pena do 1000 преди 14 години
Ami kato ste tolkova chovechni i zagrigeni, zashto saprugata mi ne si prodade silikonite pod bluzata i da pomogne na tozi beden ug-pevez!!???
45
1
 
4
 
! Отговори
Пич преди 14 години
Целия български народ има нужда от лечение. Хората с години се борят да получат пари, които им се полагат по закон за тежки заболявания като рак примерно и накрая умират преди края на делото. На други децата им умират в ръцете защото държавата не им е усигурила животоспасяващи лекарства и т.н., и т.н., и т.н. Никой не го интересуват тези ежедневни трагедии докато не опре ножа до кокала, нали така ? Сега загазиха хората на изкуството и за тях пари се намират веднага ... не знам къде е справедливо
44
0
 
4
 
! Отговори
1000 преди 14 години
преди векове хората са умирали от обикновенни настинки,зъбобол....спри да ходиш на зъболекар и не си взимай аналгина,щом си привърженик на естествения подбор
43
3
 
2
 
! Отговори
Sabrax преди 14 години
А на моите болни родители, що не вземе да помогне! А да те нямат възможност да си поръчат място в централен сайт! Да мрът тогава! Откъде на къде, ще давам пари на този и онзи! На мен някой даде ли като имах нужда?!
42
2
 
4
 
! Отговори
lepunder преди 14 години
много интересно, ако на вас се случи, какво ще правите и как ли ще просите за живота си...
41
0
 
2
 
! Отговори
radi преди 14 години
и аз това исках да кажа, но с други думи, но ми изтриха коментара...
40
3
 
11
 
! Отговори
1000 преди 14 години
Човек до човек опира,никой не е застрахован срещу нещастието.поставете се на тяхно място-ще оставите сигурно ваш близък да умре ли?
39
12
 
5
 
! Отговори
Бунтовник преди 14 години
Значи има естествен подбор, той е попаднал от кофти страната на нещата. Да ги приеме мъжки и да приеме съдбата си, а не да хленчи и да проси.
38
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
епа да си страдат, само без цяла *** българия да им слуша риданията
37
6
 
14
 
! Отговори
1000 преди 14 години
До Перла Листопадова,баба Пена и други подобни морално,нравствено заболели изчадия.Вашата ценностна система е претърпяла сериозни увреждания,да не дава Бог да тежат на земята такива *** като вас!Искренно ви го пожелавам!Не на лошотията и простотията.Като няма как да помогнете,поне не пречете и не обиждайте.Човека и близките му достатъчно страдат!Дано да се оправят!
36
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много сте прости всичките до един в тоя форум, човека е тежко болен и има нужда от нашата помощ.....а вие само пишете простотии...***...
35
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
опа то модичка стана на музикантчетата да се проси публично вече? Айде у лево
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами нека Лили Иванова и тя помогне веднъж на някого, и такива звезди като нея,.Ние обикновените хора нямаме пари за нас си, ама пак се включваме с някое смс-че.То е да човещина.
33
23
 
8
 
! Отговори
Перла Листопадова преди 14 години
Хора па аз имам гъбички и вашки имам много и балхи бол, и краста сигур имам щом само са чеша па газо, *** ми требват едни 50000лв да платим на ВиК-то да ми пусне па водата че от 1970 не сам барал да я плащам па преди 10 години ми га спреха кучетата мрасни
32
21
 
7
 
! Отговори
Търтей преди 14 години
Тоя цял живот не е работил, а сега изведнъж дайте, помогнете.Абе що не си ...