В обора, сред кравите – 5-месечно бебе и още две деца!

Социалните в Севлиево ги взели от родителите им
22 апр 2010 07:00,
101
В обора, сред кравите – 5-месечно бебе и още две деца!
Снимка: Булфото

5-месечно бебе и две деца – момчета на година и половина и на 6 години, са прибрани от социалните служби заради мизерните им условия на живот.

След получен сигнал от граждани, службите открили децата и родителите им в обор с крави в Севлиево. Там, сред животните, те живеели повече от три месеца.

Бебето и по-големите му братя били прибрани от социалните работници и ще бъдат настанени в детски домове за медико-социални грижи, докато се намери решение на въпроса, каза директорката на социалната служба в Севлиево Здравка Лалева.

Децата били във видимо добро здравословно състояние, само бебето било с анемия от недохранване.

Състоянието на майката, която според първоначалната информация е от Стражица, будело съмнение, че има някакви психични проблеми. Тя обаче била съгласна децата й да останат известно време под грижите на социалните работници, докато въпросът се реши по подходящ начин.

Социалните служби тепърва ще изясняват как семейството се е озовало в обора и дали родителите имат сключен брак помежду си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
6
 
1
 
! Отговори
d преди 14 години
alooo tova da ne ti e kitai!!!! tuka ima pone nqkakvi 4ove6ki prava!!!! mai i ti si s psihi4ni otkloneniq, a? are sas zdrave
75
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Къде *** ще има обор? Та да се отглеждата крави е трудна работа. това са българи.
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ако българите, *** и всички други националнокти крадат, лъжат, убиват и изнасилват- наистина е по-добре да не могат да се размножават, особенно ако не отглеждат децата си, а ги хвърлят на улицата да просят и крадат или ги оставят по домове, да се отглеждат от социалните служби-т.е. от парите на данакоплатеца, като не мисля, че кастрацията е реалното решение, може би икономически санкции или спиране на помощи и детски ще бъдат подходящи мерки, ако се предприемат реално.
73
3
 
4
 
! Отговори
доктор преди 14 години
Подложи се скъпа и ти на предложената от тебе мярка, не забравяй да си направиш и лоботомия - помага. С тази настройка е по-добре да не си оставяш гените...
72
2
 
12
 
! Отговори
българин преди 14 години
Да се попитаме какво доведе хората до тази мизерия! Аз се махнах навреме, жалко че моите деца растат като чужди поданици, учат чужда история и каквито и усилия да полагам, най-много след две поколение ще са претопени... ще си спомнят че ядо им е дошъл от някъде си и толкова...
71
4
 
20
 
! Отговори
siana преди 14 години
Хора,които нямат пари да гледат едно дете,не трябва да раждат 3.Щом държавата/т.е. аз с данъците си/поема грижата за деца с такива родители,задължително условие трябва да е медицинска намеса,след която да не могат да раждат повече деца.Сега само са освободили хора с психични отклонения и без всякакви задръжки да народят още деца,които пак ще увиснат на издръжка на държавата и ще израснат като ***.
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не казвам да не раждат.Всеки трябва да изпита щастието да има дете.Много хора останаха с по едно,поради невъзможноста да гледат второ.
69
5
 
14
 
! Отговори
Мангоджери преди 14 години
Семейството се е настанило в обора, защото е прозряло, че животните са по-добра партия за съжителство от уродливия, извратен, алчен, недоволен българин.
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
По тази ваша логика утре в другите държави ще почнат да кастрират българи.
67
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бах мама му.егати държавата и нейните хора.
66
6
 
1
 
! Отговори
Kalepi Malepy преди 14 години
Te polovinata mislqt, kato teb kak da rodq, kato nqm finansovi sredstva i usloviq. Nikoga nqma da stanesh po- bogat, vremeto minava i godinite.Biologishniq shasovnilk na jenata tik- taka, sazdaden si za da sazdavash pokolenie !!!
65
1
 
4
 
! Отговори
вв преди 14 години
Кастрирането трябва да се отнася за всички лу без значение какъв етнос е.Не ме разбирайте неправилно
64
4
 
1
 
! Отговори
Za tova преди 14 години
Zashtoto na toq Svqt si doshal sa edna edinstvena cel. Da ostavish neshto sled sebe si !!!
63
2
 
0
 
! Отговори
ti pak..... преди 14 години
k,vo im obrashtash vnimanie.....
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не мого да си представя,защо такива хора раждат по толкова деца.След,като нямаш условия,защо раждаш.
61
4
 
3
 
! Отговори
от мен преди 14 години
Абе тука не е сайт по граматика и правопис! Омръзна ми да се правите на много грамотни и да поправяте хората. Той като се е научил така да пише -няма как да го отучиш!
60
1
 
2
 
! Отговори
mn banalno преди 14 години
Ei, mn si banalen ei ***, Gigani.....Zaposhvam da si mislq she si bezumno vluben v tqh !!!!!
59
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Трябва да има държавна политика по отношение на ***. Такива изрази като "кастриране на ***" няма да решат проблема. Разбирам, че авторът им е много "умен" и "интилигентен", но ако се беше родил ***, щеше да пее друга песен.
58
1
 
1
 
! Отговори
Kalepi Malepy преди 14 години
Znashi ako trqbva da ima protest kolko maiki Bg ne sa polushili i cent za tova she sa rodili imenno v BG i ne sa polushili cent i ako trqbva da se varnat pari imenno na tezi maiki s godini nazad ti znaesh li kolko milioni i miliardi sa tova Obzalagam se !!!!!! Shto narod e oshteten !!!!!
57
4
 
1
 
! Отговори
вв преди 14 години
Е нека да си доставят удоволствие все пак са хора.До 57.Важното е да няма производство на лош материал