150 имами и мюфтии протестират пред Главно мюфтийство

Не пускат адвокатите на Недим Генджев да влязат в сградата
2 юни 2010 15:24,
230
150 имами и мюфтии протестират пред Главно мюфтийство
Главният мюфтия Мустафа Хаджи. Снимка: БГНЕС

Имами, ваизи и мюфтии не позволиха на адвокати, представляващи Недим Генджев, да влязат в сградата на Главното мюфтийство в София.

Още по темата

Протестиращите, около 150 души, заявяват, че няма да позволят на агента на Държавна сигурност Генджев "да се подиграва с исляма и мюсюлманите", и че не приемат несправедливото решение на Върховния касационен съд.

От мюфтийството съобщават, че в района на сградата на ул. "Братя Миладинови" 27 има засилено полицейско присъствие.

Протестът им идва седмици след решението на ВКС от средата на май да възстанови Недим Генджев за председател на Висшия мюсюлмански съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Iska6,ne iska6-nqma6 go,***! Normalnite hora ne hodqt/stoqt kadeto ne gi iskat (da ne kazvam kadeto gi mrazqt),no kakvo razbirate vie ot normalno?? Da te pitam,kak se 4uvstva6 kato vidi6 reakciqta (otvra6tenieto) po na horata licata,kato si obqvi6 "blagozvu4noto" si ime??? Vav vas li se 4uvstva6???
132
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хубаво, хубаво, аз си мислех че мюсюлманите се молят предимно в джамии, а на улицата главно когато са на път, но щом твърдиш че във Франция и Италия го правят на улиците хубаво. Нещо снимка имаш ли? И ако можеш да ми покажеш действаща джамия в центъра на Париж или Рим, а аз ще ти покажа такива от София и Пловдив какво ще кажеш?
131
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ибез да пърдиш смърдиш!!!
130
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе комунист скапан, мислиш си че като си чел момъкът Никола Николов и всичко ти е ясно, ама не разбираш че си най-промития от всички. За теб няма никакъв шанс. За такива като теб народа казал "Старият *** на младини е бил млад ***" , а гои са родата ти дето са изцъркали отроче като теб.
129
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Виж моето момче ти сигорно неси ходел в тия страни, да ама аз съм ходил така че мога да ти каже че там е много по свободно за мюсюлманите. Хората се молят на улиците и никой не им казва дори оф
128
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз не ти искам разрешение за да остана в собствената си държава, аз мога да изредя повече прадеди отколкото ти можеш,така че кой си тръгнал да гониш.Ако нети харесва ей Русия заминавай там
127
1
 
3
 
! Отговори
до 174 преди 13 години
Мислиш че не сме толерантни? Я се опитай да си развяваш байрака в Германия, Франция или Италия както го правите тук, да видиш какво ще ти се случи. Никога не сте виждали немски или френски националисти, затова така сте се отпуснали. Нормално е във форумите да сме по-крайни, но кога някой ти е правил проблеми на улицата? С това ДПС ни се качихте на главата, че и недоволствате на всичкото отгоре. Не ви ли е неудобно малко?
126
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Da te osporvame li?? Neee. Prosto kato se kazva Ahmed,za nas e Atanas xaaxaxaxaax. Ti lud li si be? Kade ste tragnali be, gadjali? Ne sme tolerantni,ne vi iskame!
125
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много сте били толерантни вие християните бре, че чак мисе плаче като чета вашите коментари. От известно време разглеждам възродителния процес и напражо се отвръщавам от вашата толерантност. И в днешно време пак сте толкова толерантни, че човек като каже че се казва Ахмед и веднага става лош. Повечето от вас нека горят в АДА. Ако някой желае да ме оспорва нека каже.
124
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ама тия се карат за кокала,продал им е исляма,ами като е продаден тук,ходете до турция да си купите друг.
123
3
 
1
 
! Отговори
плановик преди 13 години
Прав си,но Гоите са с промити мозъци и не могат да го проумеят.
122
6
 
13
 
! Отговори
ули преди 13 години
Ех,защо не е там лудия англичанин.Ама не с ловна пушка,а с шестцевна картечница!
121
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бре много попове ,да не се намираме в Турция
120
3
 
10
 
! Отговори
кеш преди 13 години
Те нашите турци;не са толкова.....абе няма значение.Просто им промиват мозъците иначе са много бедни като повечето от нас.
119
6
 
6
 
! Отговори
eltico преди 13 години
Ами може би си прав, ако бях изпълнил заповедите на ЗКПЧ на Полка сега много от турските драскачи тук нямаше да го правят, ама нали ни учеха да сме хуманни и толерантни, после дойде демокрацията и повечето си бихме камшика от Армията!!! Всеки си носи кръста!!! Поуката за моят набор е да не вярваме на турските клетви ,че никога няма да създават проблеми и че ще обичат родината си България, горната новина е ярък пример!!!
118
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти си за военен съд, щом неси слушал по старши и неси изпълнявал дълга си. Днешните либерало-демократи са твое копие когато си бил млад и зелен.
117
10
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Ще ви кажа само едно и повече няма да се върна да чета смотаните ви коментари!Бъдете БЪЛГАРИ!!!Независимо какви са родителите ви, щом сте родени в България, това е вашата Родина!!!Няма етнос, няма раса! Вие сте БЪЛГАРИ! Обичайте България!!!Не се кланяйте на Израел, не се кланяйте на Турция, не се кланяйте на САЩ или Русия!!!Не заемайте страна на мижитурки, които ще опитат да ви изиграят и опитват да изиграват целия свят!!!
116
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Pod edna statiq edni pliuqt ***,pod druga, sa6tite gi za6titavat.....I az ne sam lud fen na evreite,no 6tom ma4kat rqzanata sgan,sam na tqhna strana. Stane li mu 6iroko okolo vrata na mangala,po4va da misli kak da navredi na civilizaciqta!!!
115
0
 
5
 
! Отговори
ганчо преди 13 години
Ето аз ги псувам...ГАДНИ ГРЪЦКИ БОКЛУЦИИ.....ПИЧКА ИМ МАТЕРНА !!!!!
114
3
 
9
 
! Отговори
ССС преди 13 години
Под Израелско робство не сме били, но цял живот ще бъдем под Еврейско, ако им лижете задниците!!!То и под гръцко робство сме били, ама защо никой не плюе против гърците?Нещо двойни стандарти спазвате ми се струва!!!!