Хаир от джакпота не видях

Равносметката на тотомилионер, 14 г. след голямата печалба
17 юни 2010 13:42, Екип на Dnes.bg
221

 

„Аз хаир от джакпота не видях. Дано другите след мен имат по-добър късмет“, казва Марин Соколов от казанлъшкото село Крън.

През 1996 година той печели от тотото 2 милиона и 24 хиляди лева. Вече не помни нито печелившите числа, нито пък дали сам ги е попълнил, или е играл с попълнен фиш.

Левовете обърнал в долари, купил апартамент в Казанлък и 10 декара земеделска земя, изгонили го от работа, болести и беди налегнали семейството му. 

Тотото е дяволска работа – каквото дава, после си го взема, прави тъжната си равносметка Марин Соколов. Откакто ударил голямата печалба, той дори не е влизал в тотопункт.

Днес тотомилионерът се прехранва като фермер. Гледа няколко крави и продава млякото.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който не признава врабче за курбан и бивол да му заколиш пак ще е недоволен. Тоя *** е щял да види апартамент в града само на сън ако не е бил джакпота. А че си е останал в калта - това е от него , а не от проклятие
121
1
 
6
 
! Отговори
Тотоманиак преди 13 години
ТОва с помагането на други хора, с благотворителността и п-р е безкрайно лицемерно....Който има на сърце да помага, го прави и без да обястява как ЩЕ го направи
120
1
 
2
 
! Отговори
до 119 преди 13 години
Шопе, ти ли си бе? Само ти разсъждаваш така :)
119
1
 
3
 
! Отговори
до 115 преди 13 години
А сигурен ли си ,че имаш приятели и какво разбираш под думата приятел?
118
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А защо не итервюират някой истински /а не като тоя милионер в инфлациони левчета /милионер от периода след компютъризацията на тотопунктовете
117
0
 
5
 
! Отговори
до 112 преди 13 години
На някои банки, можеш да вярваш повече, от колкото на някои роднини :)
116
0
 
7
 
! Отговори
fun4 преди 13 години
Тук мога да кажа, две неща:"С малко мозък, трудно се живее" и имаше още една приказка "Вие сте прости, ние умните да му мислим". Сега не се говори, за малко пари (над 2 млн.) това, че не е знаел как да ги оползотвори, мисля че не е работа на дявола? (не говоря за болестите и проблемите които са имали, възможно е и така да се е случило ...), казвам принципно, за това което е направил с парите :)
115
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Шанса да се спечели е толкова малък, че по-интересното в случая е, каква ти е нагласата, като ги спечелиш тези пари. Дали ще можеш да помогнеш на себе си или на други хора или не? Дали ще ги увеличиш или похарчиш за глупости? Ще запазиш ли приятелите си?
114
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
112 беше до 102
113
3
 
7
 
! Отговори
чичо Скрудж преди 13 години
На никой, нищо няма да дам. Всичко сам ще си изхарча
112
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уаау колко си умен, колко от тази сума ти гарантира държавата при евентуален фалит на банката, а колко е в проценти вероятността да фалира и как така след като твърдите, че сте умни все още вярвате на банките???????????
111
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А къде е държавата в случая...???Данъка не е ли някакъв вид благотворителност?:):):)
110
2
 
5
 
! Отговори
Тотаманиак преди 13 години
Абе, вие ненормални ли сет ... Седнали да умуват как ще инвестират парите от тотото...ами първо ги спечелете, бе
109
1
 
10
 
! Отговори
аз преди 13 години
А аз смятам да дам на приятели които имат мечти който нямат средства да случат. Даже ще го направя така, че да не разберат, че са от мен. А за фондации в никакъв случай, персонално. Племеничката ми е 100% инвалид и досега единлев не е видяла от фондация.
108
3
 
10
 
! Отговори
агент Сава преди 13 години
Ех, ако моето куче Ирена Кръстева беше на старият си пост, никогаш нямаше да го дочакате тоя джакпот, рая! Щях да си го прибера още на втория милион
107
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще си напълня калъфката и дюшега с тия пари,че са се поизпразнили откъм перушина!!!
106
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е наивно. И аз съм решил да помогна ако спечеля, но на млади хора с бъдеще и талант, които са най-онеправдани от държавата, защото не са от малцинствата и не са безработни или инвалиди. Защото такива хора цял живот да работят за тази държава, няма да могат да спестят за собствено жилище, освен ако не се занимават с незаконна дейност. Затова и бягат в чужбина.
105
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За чие милосърдие??????Всичките тези "милосърдни"организации крадат и препират пари ЯКО!Кой ти гарантира ,че с твоите пари ще се оправи поне малко живота на някое сираче?Даваш ги и всичко потъва.Сигурен съм ,че има много дарители,но как поне за един апартамен на едно сираче не се събраха пари-само не ми казвайте ,че няма как тъй като се разпределят за всички по равно
104
0
 
7
 
! Отговори
Hans Rus преди 13 години
Повечето хора които играят тото въобще не са подготвени за боравят с големи пари не само в България а навсякъде по света. Управляването на финанси не се учи за един ден...Направете си експеримент попитайте Ваши приятели и познати какво мислят да правят ако спечелят тези милиони сега от тотото. Гарантирам че повечето ще кажат "абе аз да спечеля пък после ще му мисля...".
103
1
 
4
 
! Отговори
гацо преди 13 години
браво Роси..