Окончателно Големия Маргин остава под домашен арест

Здравето му е влошено, последните месеци бил по болници
22 юни 2010 12:45,
24
Окончателно Големия Маргин остава под домашен арест
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд окончателно пусна под домашен арест Красимир Маринов – Големия Маргин, който е обвинен, че е ръководил организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

Големия Маргин, който миналата седмица бе оправдан по делото за подготовката на три убийства, днес не дойде в съдебната зала.

Съдът отхвърли искането на прокуратурата за допълнителна неврологична експертиза, която да докаже категорично необходимостта от операция от дисковата херния.

Според държавното обвинение Маринов може да остане под стража въпреки болежките си, тъй като в условията на домашен арест ще има достъп до интернет и телефон и може да повлияе на свидетели или да извърши друго престъпление.

Магистратите прецениха, че приетата от градския съд седморна съдебно-медицинска експертиза установява категорично тежкото здравословно състояние на Маринов и необходимостта от операция.

Освен това съдът отбеляза, че през последните 5 месеца болестта на Голямия Маргин е ескалирала и през по-голямата част от времето на ареста той е бил в болници, което обезмисля задържането.

Още по темата

Днес защитата на Маринов искаше мярката му за неотклонение да бъде изменена в „подписка“ с мотива, че е отпаднало обоснованото предположение, че той е извършил престъплението, в което е обвинен.

Съдът обаче подчерта, че все още има достатъчно силни доказателства и свидетелски показания за участието на Големия Маргин в престъпната група.

Днешното решение на апелативния съд е окончателно и не подлежи на обжалване.

В съдебната зала днес стана ясно, че наказателното производство срещу част от групата на МАринов е прекратено и обвиняемите вече са 13, а не над 20 души.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
до 22 преди 13 години
Той Кушлев ако "оправяше" нямаше да се стигне до тук. Това не е държава. Може само някой лекар с последна спринцовка да го оправи.
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само Кушлев ще ги оправи - ако му съдействат да им отнеме имотите и парите , друга песен ще пеят. Мина оня момент на натрупване на пари от мутри. Сега други ни обират - с бели якички
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ami zashoto ako se proveri imotnoto sastoqnie na Margina,da se proveri i na depotatiteDosta rabota she se otvori na organite na reda i pravosadieto.Daaaa,ama neeee.
20
1
 
1
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Защо не се проверят фин. и имотното състояние на Маргините и да се сравнят със "законовите" им доходи и не само за тях-Бойко не можа ли да разбере това най-после.
19
0
 
0
 
! Отговори
bobolina преди 13 години
tova e BG,nashata mila rodina.ubicite na svoboda!!!!!prokurori sadii,vsi4ki sa mafiq.opraviq nqma.a na men mi se slu4i,da me pusnat na obshtodarjavno izdirvane zaradi lajesvidetelstvo.i predstavetesi samo 4 choveka daveme ednakvi pokazaniq,ediniqt ot koito bivsh policai.3 ni sadqt policaq ne,tova e BG.
18
1
 
0
 
! Отговори
GULETO преди 13 години
NE SME DARJAVA I O6E DALGI GODINI ES NQMA DA NI SMQTAT ZA XORA.- A PAK TOZ KATO GO GLEDAM NA SNIMKATA MI SE POVRA6A OT NEGO.XEI TAKIVA KATO NEGO PLUQT PO DARJAVATA I Q 4ERNQT PRED SVETA.TOVA PSE GO GLEDAITE SLED 2-3 MESECA KAK 6E SE NAEJI 4E NE MOI6 GO POZNA. I AKO NE DAL GOSPOD PAK MOJE DA PRI4YKA NQKOI KOITO MY PRE4I.
17
0
 
1
 
! Отговори
do-#2 преди 13 години
#2, BRAVO ! Ako beshe samo edin hotel do sega da go biahme postroili...V Staria Zavet na Bibliata pishe : Tezi, koito ni stroiat , te shte ni razrushat
16
0
 
5
 
! Отговори
ееех преди 13 години
Защо ли не се намери някой да го изкара от мъките му, докато се прибира, поне да има за какво да са го пуснали... :)
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До екипа на сайта:Сложете му онази снимка ,където се е насилил и очите му аха да изкочат!Там е голям артист!
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този като го пуснат да внимава...че то "навън" май е по-опасно отколкото "вътре"...:)))
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
най-големия ***, даааа.....
12
1
 
19
 
! Отговори
м преди 13 години
При всяка освободена МУТРА, на мястото й трябва да влиза някой проклет съдия, адвокат или прокурор. Само тогава може да се пооправи малко скапаната ни държава.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами защо докато беше в ареста,никой не му подаде едно въже на този,и да се отърве от болежките си,нещо много кекави стават като ги хванат.
10
2
 
23
 
! Отговори
МИНА преди 13 години
Това показва колко сме безсилни срещу такива като Маргените.Абе хора цял свят ни се смее.Този Маргин е за разтрел а не да го лекуваме и да не се окаже и той че няма осигоровка.Малеее горкичкия човек.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДЪРЖАВАТА НИ ОДАВНА Е МЪРТВА
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Завалията! :)))
7
0
 
14
 
! Отговори
GOSHO преди 13 години
А дали е здравно осигурен??или и той като Галев
6
1
 
0
 
! Отговори
mell преди 13 години
hehehehe ....wee to bulgaria !!!!!!!!!!
5
0
 
5
 
! Отговори
asd преди 13 години
O6te navremeto trqbva6e da gi ubiqt , kogato ubiha Rusnaka i Poli Pantev ....
4
0
 
18
 
! Отговори
юстинянчу малки преди 13 години
След като съдът "ПОДЧЕРТА,че все още има достатъчно силни доказателства и СВИДЕТЕЛСКИ ПОКАЗАНИЯ",значи трябва да се поработи по въпроса,нали!?След това ще го оневинят и всички ще бъдат доволни!Машалла,съдиичета,да сте живи и здрави!