Бойко до Алексей от 2008 г.: Успах се, ще закъснея!

Премиерът не видя нищо нередно, това отдавна се знаело
13 сеп 2010 07:00,
104
Бойко до Алексей от 2008 г.: Успах се, ще закъснея!
Снимка: БГНЕС

През лятото на 2008 година на Алексей Петров е издадено разрешение за достъп до класифицирана информация, което означава, че до тази дата той е проверяван и за него няма данни да е извършвал престъпления, обяви един от адвокатите на Трактора Румяна Радкова.

Тя уточни, че действително има данни за съобщения, изпратени от Бойко Борисов на бившия агент на ДАНС и те издават приятелски отношения между двамата.

Радкова дори цитира SMS, изпратен от тогавашния кмет до Алексей Петров с текст: "Успах се, ще закъснея".

Още по темата
Адвокат Радкова твърди още, че в момента нито едно от обвиненията срещу Алексей Петров не предполага той да бъде оставен в ареста.

Мнението й е, че бившата барета е мачкан от всички страни, но той има какво да каже и ще го каже на съда. Вероятно като всички хора Алексей Петров има грешки, но нека съда да се произнесе, а не прокуратурата, поясни тя.

Пред "Фокус" премиерът коментира, че не вижда нищо, за което обществото да не знае и за което да не е писано в случая с Алексей Петров.

"За никого не е тайна, че от 1983 г. съм съотборник в националния отбор по карате с Алексей Петров, а след това той беше мой състезател. По-късно Алексей Петров ме наследи на поста селекционер на националния отбор, а в последствие бяхме председатели на Федерацията по карате", заяви Бойко Борисов.

Министър-председателят уточни, че по време на управлението на тройната коалиция, начело със Сергей Станишев е контактувал с Алексей Петров за предотвратяването на кризата с боклука и да не се допуска заиграване с фирмите на Румен Гайтански-Вълка.

"Контактувах с Алексей Петров и включително по повод доклада на ДАНС, който той ми донесе и който трябваше да бъде в касата на Станишев", допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
18
 
! Отговори
азз преди 13 години
Знаете ли как се самоопрееделят българите според една анкета като НЕЩАСТНИЦИ . Един народ като българския няма просперитет , но това не е така , защото управниците са му лоши , а защото народа е отвратителен, няма собствено мнение и се влияе от чуждото . Абсолютни *** требе да сте били щом когато сте гласували за ББ не сте знаели, че той се познава с половината криминални босове в БГ.
37
3
 
5
 
! Отговори
КИК преди 13 години
На *демокрацията* харесвам само едно-че всеки може да издъни някогокогато му дойде времето Е по-късно ще си получи заслуженото ,но важно е,че кирливите ризи излизат наяве Нещата спират до тук-бъркотиите не се оправят,само излизат на бял свят
36
5
 
9
 
! Отговори
Децата преди 13 години
Чичка, ти само си познавал Луканов, не си престъпник и не бързай да се самоубиваш. Ти не си имал обща дейност с Луканов в една фирма , която е рекетирала безброй граждани. Искаме да си спокоен чичка.
35
3
 
15
 
! Отговори
Jifki преди 13 години
Бойко Ремаркето - звучи много точно!!! :)))
34
5
 
22
 
! Отговори
Хут преди 13 години
Истината е, че през социализма (комунизъм не е имало), имаше предел на това което можеш да притежаваш. Една кола, един апартамент и това е. Няма за какво да ламтиш за супер много пари, защото така или иначе няма какво да ги правиш. Въпреки това си имаше корупция, но къде къде по-малка отколкото в момента. Каквото и да си говорим, в България е една пълна неуредица. И за това не е виновен социализма. Виновни сме си ние. Ако погледнем Словения, Словакия, Чехия и Полша ще разберем защо...
33
12
 
28
 
! Отговори
3333 преди 13 години
Ако бях на мястото на г-н Борисов щях да се откажа от длъжността която той временно заема. Щях да стана началник на Пожарната служба в с. Банкя а в свободното си време да разхождам на синджир овчарските кучета по ливадите на с. Хераково. Друго е да се търкаляш по ливадите на родното си село. А съвсем друго е да управляваш държава, след като разбираш само от български овчарски кучета. А за премиери има още много пожарникари.
32
6
 
21
 
! Отговори
БОЙКО 2 преди 13 години
АЗ НЯМАМ ПРИЯТЕЛИ. АЗ ИМАМ ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ
31
3
 
8
 
! Отговори
дд преди 13 години
Да му се даде право да говори в един открит процес,а не охраняван от тълпа полицаи,а след това пребиван,може да ни каже нещо което незнаем,макар ,че се съмнявам,че може да има някаква тайна.
30
3
 
22
 
! Отговори
SMS от ББ преди 13 години
"Странджа, този форум се развива в неправилна насока. Намеси се спешно! Оправи нещата! ББ
29
7
 
9
 
! Отговори
Бойко1 преди 13 години
Азз съм ти голям приятел и утре ще дойда да те арестувам с Ц.Ц. да знаеш :) . Ще те държа няколко месеца на топличко , но докато се гушиш ареста не забравяй , че с теб си оставаме много добри приятели . :)
28
2
 
12
 
! Отговори
Джон преди 13 години
Комунистите нямат нищо общо. Просто държавата функционираше. И заслуга за това имаха не комунистите, нито пък БКП. Заслуга имаха кадърните стопански ръководители в различните отрасли на икономиката. Да спрем да идеологизираме всяко нещо...
27
4
 
18
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 13 години
"Откога приятелството с престъпник е инкриминирано?" - Винаги, когато става дума за някой, който се занимава с политика. Толкова ли си ***, че това трябва специално да ти се обеснява? Или не виждаш как мафиотските стуктури са завладели държавата и я източват отвякъде? Навсякъде милиционери и спортисти - да не очакваш, че "работят" за ползу роду? И така от 20 години. Няма друга такава държава.
26
7
 
9
 
! Отговори
до 23 преди 13 години
метафората ти кърти човече!!!!Ремарке, което трябва да извози тонове червени ***!!
25
10
 
17
 
! Отговори
чичо ви Кольо преди 13 години
дЕца, гледам сте се събрали все интелигентни момчета тука, та да ви питам:Аз като познавах лично Луканов, да се чувствам ли престъпник, да се предавам ли, да се самоубивам ли...какво да правя?
24
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При комунистите беше по-добре. Те не пишеха SMS и, не грешаха, не правеха циркове.Един куп *** от Турция с автобусите не ми определяха начина на живот. Нямаше далавери. Никой нищо не прибра на джоб. Никой не прееба цялото Черноморие. Ядяхме истинско сирене от 2 лв. Нямаше СВЕТОВНА криза. Всичко беше супер. Или просто май нищо не се чуваше? Ами затова ДРУГИТЕ са напред, пък вия сте назад. Пуснете една чалга, налейте една ракия, изхвърлете *** през терасата и псувайте наред. ...
23
2
 
19
 
! Отговори
Къде е Странджата ? преди 13 години
Искаме Странджата. Да живее Странджата. А бе къде е Странджата ? Той закъснява, сигурно се е успал. Да беше пратил поне един SMS.
22
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако Бойко в свързан с Трактора, значи си имаме премиер ремарке!
21
2
 
17
 
! Отговори
Джон преди 13 години
Не се хабете с коментари! Скоро ще се появи Странджата и ще ви обясни как стоят нещата...
20
14
 
5
 
! Отговори
3213 преди 13 години
до 3212Откога приятелството с престъпник е инкриминирано? Това според някакъв комунистически НК ли е? Че то ако се приложи, ние ще останем 1 млн бе :)))
19
4
 
5
 
! Отговори
Сексолог преди 13 години
Ами единия е *** ,другия е ***....от Адамово време е така...