Задържаха двама за рушенето на бл. 20 в Ямбол

Те са арестувани заради инцидента с 10-годишното дете
17 сеп 2010 10:30,
120
Задържаха двама за рушенето на бл. 20 в Ямбол
Бл. 20 Снимка: Каньо Канев

Полицията в Ямбол задържа двама мъже за нерегламентирано разрушаване на блок 20, довело до тежкия инцидент с 10-годишното дете, съобщиха от МВР.

Бюлбюл пострада тежко, след като беше повлечена от падащи отломки от панел. Състоянието на детето все още е критично.

Задържаните са двама мъже на 21 г. и на 22 г. Те са направили самопризнания пред полицаите.

В хода на разследването са установени и свидетели на инцидента.

Около печално известния блок 20 в жк „Райна княгиня" в Ямбол започва издигането на ограда.

Тази мярка се предприема, за да се прекрати достъпът на ромите до сградата, която може да се срути сама.

Засилената полицейска охрана остава.

Още по темата
16 сеп 2010 20:00
278

Вчера се изнесоха и последните от близо 2000-те роми, живеещи в блока.
Част от ромите са намерили подслон при близки в сливенски и бургаски села, увери кметът на Ямбол Георги Славов.

Около стотина от бившите обитатели на блока са се настанили на бивак на открито. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
6
 
! Отговори
Българин с комплекси преди 13 години
Поздрав за *** със сопливи *** без покрив с песента на трио БИК "Па Па Па Палатка....."Хубаво е, че съм умен, грамотен и солидарен, аз съм *** пича!
94
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Май забравяш факта, че кмета им е казал, че блока ще се събаря! Нормално е да гледат да измъкнат някое желязо, защото след събарянето няма да припарят до отломките.Все едно съдия изпълнител да идва да ти вземе колата - ти няма ли да извадиш от вътре радиото, колоните, CD-то?!
93
3
 
1
 
! Отговори
до 89 преди 13 години
Остави за себе си, на теб ще ти трябва повече българиноооооооо
92
1
 
4
 
! Отговори
До 88 преди 13 години
Защо пишеш глупости бе човек? Това че едикой си кмет или държавен служител е корумпиран не значи, че *** не са проблем за НОРМАЛНИТЕ ХОРА. Кой разруши този блок? Кмета ли? Българите от Ямбол ли? Кой? Нито едно животно не руши само целанасочено собственото си жилище или местообитание, тоест *** дори не можем да ги наречем и животни - та са някаква издънка на природата, създадена да руши, караде, убива, изнасилва и т.н.
91
1
 
1
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Всъщност ги е довел Алксандър Македонски. От Индия.
90
1
 
7
 
! Отговори
БГ преди 13 години
*** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години (дошли са с турците) да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива хора са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и огромен финансов ресурс
89
1
 
6
 
! Отговори
кузман преди 13 години
ЕЙЙЙЙЙ, НЕ СЕ НАУЧИ ТОЯ НАРОД БЕЕЕ! АБРЕ НЕ СЕ КАЗВА РОМИ , А ***, РАЗБРАХТЕ ЛИ! *** - *** - *** - *** - ***
88
1
 
3
 
! Отговори
До 87 преди 13 години
Да вижда. съм циганил дори познавам интегрирани такива. И да *** не са сплотени, тяхната сплотеност е само в границите на гетото и/или фамилията!
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 88:) няма такава тъпота като твоята съчувствам ти...
86
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Истината ражда омраза господа българи! И докато упорито отричаме фактите и хвърляме вината за собствената си духовна мизерия на другите етноси, никога няма да се променим към по- добро, защото "проблемът е в нашият телевизор!"Всички ревете против ***, ама един не реве от корумпираният ямболски кмет, въпреки, че тези безобразия са се случили с неговата благословия! Ама срещу ръжен не се рита, нали господа храбреци! Виж - срещу тълпа голи и боси *** - може да се правим на мъже....
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти *** освен на картинка виждал ли си? Най- вероятно не!
84
1
 
14
 
! Отговори
До 83 преди 13 години
*** сплоти? *** са с типично животинско поведение - те са до толкова сплотени до колкото става въпрос за тяхната фамилия /племе/. Сплотеността на *** е най-големия мит в България - различните групи *** изпитват страхотна омраза по между си. *** и солидарност пък си диаметрално противоположни понятия - *** са интересува само от задоволяването на най-елементарните си животински нужди.
83
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ний българите щото сме много работни пък...квай тя.
82
1
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 13 години
Работа има, "ромите" просто са племе, мързеливо и в г*за си, както казваше баба ми. Чувала съм *** да си говорят, че защо да ходят да метат, като от детски и помощи получават същите пари. Искали да работят за по хиляда лева. Ама не става, щото са неграмотни. И са неграмотни, щото са мързеливи в г*за си. Порочен кръг.
81
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я кажи ти като българин с ръка на сърцето колко са ти помогнали богатите българи лично на теб, че имаш претенции към ***? И между другото са много по- сплотени и солидарни от нас!
80
1
 
8
 
! Отговори
с. преди 13 години
Не съм казал,че *** са богат народ!Казвам обаче,че има доста богати хора сред тях и въпросните хора не помагат с нищо на събратята си!Факт!И не мога да разбера откъде накъде *** имат претенции към нас при положение,че живеят от нашите данъци!Живеят само от помощо,кражби и далавери!И все ние сме потърпевши!
79
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много си прав! Но манталите на българина е такъв - винаги да търси вината в другите и никога, ама НИКОГА в себе си! *** са просто и неграмотно племе, ако си поне малко умен винаги ще намериш начин да ги "въртиш", да ги вкараш в някакви релси (образно казано).
78
1
 
2
 
! Отговори
с. преди 13 години
Ами нещата се промениха от социализЪма насам!Навремето нещата се поддържаха изкуствено и реално нямаше никаква конкуренция!Официалната директива беше да няма безработица и какъвто и некадърник да си все някъде се работеше нещо и така!Човек за да успява в живота трябва да е приспособим!Как искате да имате работа като не учите и се занимавате само с глупости!Без образование,квалификация и съобразяване с закони и правила няма как да стане,пич!А вие точно това искате!Да си правите каквото ви е кеф!
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То и сред българите има баровци и то много повече, но това не означа, че сме богат народ.
76
1
 
5
 
! Отговори
бай гъзан преди 13 години
добре, а с чии пари ще го събарят тоя смотан блок? с нашите, нали! да го съборят барабар с тия мръсни ***. егати и скапаната държавабълхаристан да се нарича, ще и отива