Курумбашев нарече Борисов "момиче"

"Тепърва ще те щипят", предупреди го червеният депутат
29 сеп 2010 13:37,
300
Курумбашев нарече Борисов "момиче"
Снимка: БГНЕС

"Не така, моето момиче, тепърва има да те щипят". Така депутатът от БСП Петър Курумбашев коментира изявлението на премиера Бойко Борисов, че ще подаде оставка, ако бъдат организирани протести срещу правителството.

Припомняме, че премиерът каза това в интервю пред Сашо Диков за Канал 3.

"При стачка си подавам оставката. Аз толкова мога. Давам всичко от себе си – от сутрин до вечер, дадох си здравето и нервите. Щом не ни харесвате, викате си Станишев, Доган и си ви дооправят. Толкова! Полагам огромни усилия, повече от това не мога. Толкоз мога!", сопна се Борисов.

Днес червеният Курумбашев се беше подготвил с няколко духовити фрази по отношение на премиерската позиция.

"Какъв голям мъж, а пък плаче!", възкликна  той. И даде пример – протести има в цяла Европа – вчера в Словения, днес в Брюксел. Това означава ли, че Барозу трябва да подаде оставка?", реторично попита червеното острие. "Какво да кажем за Папандреу? Има ли стачка в Гърция?", допълни той.

Петър Курумбашев подчерта, че българският народ е избрал Борисов, за да управлява, а не да бяга от отговорност. Освен това премиерът говори за оставка, след като е изхарчил 4 милиарда от завещания му от предишното правителство фискален резерв.

Опозиционният депутат си позволи да даде още един съвет на премиера – да уволни здравния си министър. И тук с подготвена "цветна" реплика: 

"Ако господин Борисов съвсем скоро не уволни госпожа Борисова, тя ще го уволни него". Курумбашев се интересува дали мнозинството ще участва в дебата по вота на недоверие, или ще напусне залата, каквато заявка даде преди време Бойко Борисов.

Колегите на Курумбашев от БСП – Меглена Плугчиева и Явор Гечев, пък поискаха оставката на шефката на фонд "Земеделие" Калина Илиева. Гечев подчерта, че прокуратурата вече официално проверява младата директорка за злоупотреби за 150 милиона евро по програмата САПАРД.

Бившият министър за еврофондовете Плугчиева съобщи, че заради грешки на фонда са отрязани 400 проекта по програмата за развитие на селските райони. Те са на обща стойност 120 милиона лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още по темата: момичеКурумбашев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
13
 
26
 
! Отговори
Иванов преди 13 години
Абе нали Разбойко Дрисов разправяше колко му е лесно на Станишев- вдига телефона и готово....сега бил уморен и било трудно. Празна кратуно, сега ли разбра какво е да управляваш държава?
232
9
 
9
 
! Отговори
777 преди 13 години
Виж те го "Корумбашев" . Какво момче беше навремето, а на какво заприлича: на една подлига на бсп. Жалко е да се гледа и слуша този ***. Срам за паметта на дядо му от Сливен, за който Радой Ралин каза, че бил добър човек.
231
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
otwratitwelno e kogato KukuBashev nari4a nashiat premier wagina kogato vseki znae 4e batko e marku4est politik, demek trybica bez plynka-kuha lejka ama da go nari4a sinonimno momi4ence, demek sramna duma s utka i otpredi P -e ne sym syglasen taka be kuKu Bashev-typo divane si ti!
230
7
 
7
 
! Отговори
КуКу преди 13 години
КуКу / БКП ca пeдали
229
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако ГЕРБ си тръгнат аз ще гласувам за костов ако трябва но няма да гласувам за БСП
228
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде де, да подава...Какво го спира, какво ме плаши...А, че толкова може е вярно - неуки пожарникари и физкултурници !!!Браво на този Курумбашев. Поне си му го е казал.
227
14
 
10
 
! Отговори
у-ще за неуморни преди 13 години
Ох, как красиво ще се получи Борисов да си подаде оставката! Нека, нека сдава. Ми умори се човекът, то планина да беше, и тя щеше да се умори от *** плювалници насреща. Гащите им треперят на позитанчетата, че им фръкнаха сите сметки дето ги редяха без кръчмаря. Точка на плюенето без умора в опозиция. То луд умора не знае де. Край и с дъвченето, иде деловата част, и по същество. Кой кой е. Добрият играч знае и кога да се поумори. А Корумбашевци има ооооще да учат.
226
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Spogi, moite uvajenia, no zabravias 4e Boiko otvori, otkri i dade na sofianci 1897 detski gradini i zari pone 18 dupki w asvaltyt nas Sofiiski shiban asvalt-dupkite kak gi e zeril boiko si sediat zariti a naokolo asvaltiranata ulica si e syblekla asvata be hysh!basi toa Boiko kak zariva v dupkite- ia nekoi da porazrovi da ne bi tam da ima zarit nekoi iz4esnal priatel na pojarnikarsko kotilo-Iumruk!
225
5
 
10
 
! Отговори
БОГ да ПАЗИ ДЕЦАТА Н преди 13 години
PREPISANO OT POSTYT ZA MESTAN AGA EFENDI BABAIT!Българи, замислете се!Българи, замислете се!Не ви ли боде под лъжичката , че турците говорят като българи , за които Левски, Ботев, Карджата, Бенковски, Панаьот Волов, Страджата, Петко войвода дадоха най свидното, дадоха това което любовта на родителите им е дала- техният живот за СВОБОДАТА на БЪЛГАРИЯ.а ние малките анонимни булгерасчета се държим днес като *** преди избори, облечени в бели ризи и черни потури , наредени в редичка по двама, по трима да очакваме дилиджансът от Банкя да донесе кебабчетата.Позор Българи! Позор на СДС, позор на БСП, позор на Дедедедедесе, позор на Атака, позор на Яне Янев!Турците ще вадят кестените, турците които ние прекръствахме, турците които ние изпращахме в Анадола, туците които ние мразим, ни изпревариха и рекоха в очите на Ваалията от Банкя че пойарникарската му партия е *** партия зглобена от айдуци, неграмотници и ***.дори Цола Драгойчева преди да умре беше по-красива от и от Румяна Желева и от вуйната на Борисов, здравата тъпанарка Борисова.за това колко тези две префесроки са акедмични или Прфански може да видиме от това което те сториха за Държавата.Умирам от срам че турците скочиха на Герб, а българските партии се оставиха на ниво лични нападки и бръщолевене.ако Жорж Ганчев беше в телевизорът, щеше да каже:Българи, Турците ни освобойдават от българско робство. Умирам от срам и безсилие да преглътна егоизмът и простащината на моят народ.Прекланям се на Паисий, на бачо Киро, на нашите воеводи и поборници. Само те ни останаха, а да е чул някой лицето Божидар Димитров да дири костите им, да ги издига на ниво светии? Не! това е най-долната и съката в мозъкът управленска администрация от времето на Цар Фердинант. срам и позор за всички ни.БОГ да ПАЗИ ДЕЦАТА НИ!
224
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
четох, че този е декларирал 7 имота в ЮАР. Да ви е честит, човека, който мисли, за НАРОДА!!!
223
7
 
7
 
! Отговори
СВИРКА преди 13 години
""А иска ли да види тоя пич как едно момиче може да му избие зъбите ?! ""Сигур със СВИРКАААА....яко...
222
12
 
7
 
! Отговори
N преди 13 години
Прав е Курумбашев, който се е хванал на хорото не може да плаче като *** на форум, че го пощипват, но и др. Курумбашев да си бе поел вината за Чернобил II. Партийните другари на др. Курумбашев и самият той се оказаха държеливи на пощипване, което в много от случаите е добре, като за ***.
221
19
 
19
 
! Отговори
azz преди 13 години
Явно червеният Курумбашев страда от амнезия и не помни, че народа показа среден пръст на БСП на изборите и едва ли му иска мнението!!!
220
3
 
6
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Да , прав си .Не заслужава внимание .
219
25
 
17
 
! Отговори
Сълза и Смях преди 13 години
Курумбашев, скрий се в полата на Сергей, ***!
218
21
 
9
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Предполагам, че ще устискаме... Колкото и да плюят Дянков, факт е че не е поддал на никой външен ***. Даже и на бившите си работодатели от Световната банка. А всички негативни прогнози освен от българските комунисти идват най-вече от МВФ - това е най-страшната армия на САЩ, ако ме разбирате.....
217
8
 
26
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Когато ББ беше кмет отиваше на работа след 10 и половина, често със спортните дрехи от фитнес зала, мачле или тенис. Абсолютно се солидаризирам с теб. Той се промъкна в Общината с подлата подкрепа на Петър Стоянов. Тогава ДСБ имаше шанса да спечели, но П. Стоянов не изтегли ченгето Герджиков от надпреварата. Софиянци нямаха свой кандидат на балотажа. Това е. София е и ще си остане СИНЯ. Новонастанените амбициозни комплексари от провинцията харесват ББ .
216
15
 
11
 
! Отговори
Пффф преди 13 години
А иска ли да види тоя пич как едно момиче може да му избие зъбите ?!
215
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Ели, не отговаряй на Пич, моля те. Много под твоето ниво е и не можеш да му налееш ум в главата. То това човек или го има, или го няма. Не се научава.
214
3
 
10
 
! Отговори
Откровен преди 13 години
Дано правителството устиска и да не тегли заем от МВФ. Макарче тия гадове имат лостове да ги принудят. От няколко месеца обикалят, хиените...