Емил Димитров - Ревизоро: Палатите са другаде?

"Тузарските имоти край яз. "Ивайловград" са нищо"
Обновена: 13 окт 2010 13:13 | 11 окт 2010 11:09,
236
Емил Димитров - Ревизоро: Палатите са другаде?
Снимка: БГНЕС

В селището край язовир Ивайловград са най-евтините и най-старите вили на митничари. Това е проблем от 1998 г. и сега отново се поставя на дневен ред, за да се отклони вниманието на хората.

Това заяви пред bTV бившият шеф на Агенция “Митници” Емил Димитров – Ревизоро.

“Генералният проблем е защо ни занимават с това, а не с Цайса, Пингвина, Белия, Дебелия и другите играчи, които си отидоха елегантно от системата, но си останаха с къщи в чужбина. Единият от тях има собственост в МОЛ, а друг – хотел по морето“, съобщи той.

Основната причина според Димитров е, че ни предстоят шест тежки месеца.

„Като не може да се дадат повече пари на дядото за хляб, сега ще го хранят със зрелища“, коментира Ревизоро и добави, че заради това сега ни занимават с претоплени манджи от миналия век.

„Винаги показват тези къщи, за да скрият палатите в Арбанаси, Медвен, Сандански, Боровец, Пампорово и на плажната ивица“, добави бившият шеф на митниците.

Според Димитров обаче досега не е съборена нито една къща на богаташите от митниците, защото ако се създаде един прецедент, трябва да се бута наред.

„35% процента от горивото е контрабандно. Един кръг преминава в друг. Когато навремето се извършваха злоупотреби по границата, печелеха всички. После само група хора, а сега са единствено богоизбрани – т.нар. Апостоли. Има си служби, да ги разследват“, разкри още Ревизоро.

Междувременно стана ясно, че шефът на свиленградската митница Стефан Марашев е успял да узакони строежа си малко след акцията на НАП.

Още по темата

„Процесът за узаконяване на вилата ми е започнал доста отдавна“, оправда се той.

Марашев бил представил необходимите документи и обектът вече имал акт за узаконяване, а обектът бил деклариран през 1998 година пред данъчна служба.

„Земята е частна, не държавна“, съобщи той и допълни, че от общината били казали, че не е проблем имотът да се узакони и по-късно.

Съседите му били от Свиленград, къщите според Марашев не били палати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: Ивайловград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
16
 
9
 
! Отговори
NoName преди 13 години
Реизоро, като беше шеф, що не ги разкри тузарските имоти, ами сега се сети, че не са там. Щеше да спечелиш народната любов или ти тогава си се интересувал повече от сухото отколкото от разкриваемоста а?Ах мишоци такива. Сетихте се когато Бойко почна да печели точки от разкриваемоста, че губите позции и почнахте посевместна атака а?
44
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега дребните риби ще изгорят за да има ред, а милиардерите ще си останат и ще станат цвета на нацията. Нормално. Който успял, успял. Никой не им е крив на малките че не са имали достатъчно акъл и връзка за да пораснат.
43
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз пък питам г-н народният любимец Цветан Цветанов - 6 апартамета в София от по 200 кв.м средно всеки дали се равняват на малък палат или на среден такъв. И как така ги придоби за по-малко от година.
42
0
 
46
 
! Отговори
Е ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО преди 13 години
Оня ден по БТВ репортерите гледах как оня продажен тип който се пада гл. архитект на София Диков, който каза нещо от сорта: Важното е да се сработим с хората който строят и са постоили вече незаконно палати така че те да почнат да си плащат данъците и задълженията към общината!!!! ?!? останах стъписан!!!! Как е възможно това? Как обикновения човек трябва да си загуби половината живот да изкарва всякакви разрешителни, бумащини и какво ли още не ако реши да си построи дървена къщурка. А тези МУТРИ /Бизнесмени си строят НЕЗАКОНО и както им падне... после някакъв продажен главен архитект върви след тях и им узакони палатите... ТОВА НЕ Е ЛИ ДВОЕН СТАНДАРТ? КОРУПЦИЯ? ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? Трябва багерите да минат не да им узаконявате престъпленията!!!!!! СДКАПАНА ДЪРЖАВА!!!!!!! СКАПАНИ АРХИТЕКТИ!!!! СКАПАНИ ПОЛИТИЦИ!!! И последно мутри почивайте в.....
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще не питах Ревизоро направо кои са тия япостолиМълча, мълча, и нищо не каза накрая
40
1
 
8
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Няма още наказани престъпници - тези които ограбиха народа и заради които наистина в БГ остана лош материал!Прав е човека, но това не значи, че и на тези трябва да се размине. Иначе това са парите на народа, както и голяма част които са изнесени в чужди банки!Трябва да се направи сериозна чистка и да се съдят престъпници НАРЕД!Но после нещата да останат в полза на народа от който са взети, а не да дойдат някакви чужденци и да ги вземат те!
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ИСКАМ И АЗ ТАКА ДА МЕ ПРОВЕРЯВАТ ДАНАЧНИТЕ ,ЗАСТАВА ПРЕД МАГАЗИНА ЗЯПА КАТ САПОЛ И СИ ТРЪГВА ,НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ДА МИ СЕ МЪКНАТ МИЛИТЕ ЗА РУШВЕТИ
38
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Въпрос към Бойко Борисов и Цветан Цветанов - акцаджиите.Господа, кои са богоизбраните Апостоли, за които говори Ревизоро?Нали избрахме ГЕРБ да ни управлява за да няма такива неща?Моля да ми отговорите?питам в качеството си на избирател, дал гласът си за вас
37
1
 
16
 
! Отговори
Данчо преди 13 години
Голямо браво на ревизоро ! Дано само не направи ''кариерата'' на Волен Луфтханзата'' и той преди години се изказваше подобно.
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
всичките манджи в тая механа са студени
35
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
35% процента от горивото е контрабандно. Един кръг преминава в друг. Когато навремето се извършваха злоупотреби по границата, печелеха всички. После само група хора, а сега са единствено богоизбрани т.нар. Апостоли. Има си служби, да ги разследват, разкри още Ревизоро.**********Интересно как Главният Циркаджия ще коментира тези думи, нали сега той държи цялата власт ?! Кои са лошите бе, Бойко ? Кои са тези дето продължават да лапат от контрабандните канали - не са ли твоите ?!?
34
2
 
23
 
! Отговори
По мое мнение преди 13 години
Много надценяваш българина, човече. Нашият народ е толкова заблуден и доверчив, че поне 40 процента от хората все още се надяват на Бойко - да ги "оправи" :)
33
3
 
25
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Според мен е време да внесем челен Американски опит в областта на купуването и носенето на оръжие от населението, челен Чилийски опит в използуването на стадионите, и челен Ирано-Китайски опит в обрластта на правосъдието.За 1-2 години ще се оправим, и ще спрем да следаме катно просяци пред вратата на Европа.Основния проблем обаче е, че тези, от които това зависи, са тези, които стоят зад и над тези, с незаконните вили.А спряха далаверата-а останаха само на гола заплата,а умряха от глад.
32
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако се кандидатира за президент, аз лично ще гласувам за РЕВИЗОРО, но няма да го допуснат, защото ще изобличи и БСП-крадците и ГЕРБ-крадците, които са от едно котило и заедно баламосват народа, разигравайки му постоянно сценки, докато го ограбват.
31
0
 
13
 
! Отговори
6465 преди 13 години
Ами 9 басейна на това комплексче...Дали им стигат?
30
1
 
13
 
! Отговори
JL преди 13 години
..."Един кръг преминава в друг. Когато навремето се извършваха злоупотреби по границата, печелеха всички. После само група хора, а сега са единствено богоизбрани т.нар. Апостоли. Има си служби, да ги разследват...Ех, защо не съм разбрала, че съм печелила едно време от митническите далавери, мамка му? Ако бях разбрала само... И аз да си направя една бедна къщичка там...
29
3
 
44
 
! Отговори
Буревестников преди 13 години
:) Едно голямо браво на РЕВИЗОРО !!! :) Точно това си е истината и мисля че сигурно всеки втори българин е знае много добре :) Стари циркове и зрелища със нови участници :) КУЛТОВИ ПОКАЗНИ АКЦИИ НА ДАНЪЧНИ И МИЛИЦИЯ който са си точно ПРАХ В ОЧИТЕ и ЗАМАЗВАНЕ НА ИСТИНСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА :) !!! ИСТИНСКИТЕ МИЛИАРДЕРИ ОТ НАГЛОТО КРАДЕНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ГИ ЗНАЕ... ТУК ГЛЕДАМЕ ФИЛМИ СЪС УЧАСТИЕТО НА ПИОНКИ В ЧАСТНОСТ ПОЛИТИЦИ И НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ МУТРАФОНЧЕТА ! ЩО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ?!?!
28
1
 
8
 
! Отговори
chach преди 13 години
a na siganite gi butnaxte a.
27
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а над Банкя прелетяло ли е хеликоптерчето - защото там такъв един палат има, не е за приказване. Познайте от два пъти на кого и коя е ? Палата не е един , не е два а се множат втория е Лъчо мозъка за да е по близо до пациента си нали все пак му е личен лекар
26
0
 
8
 
! Отговори
Boyko преди 13 години
ti si na hod, shah si.