Цветелин Кънчев: С Микеле сме в конфликт!

Надявам се да разбере как се чувствам, каза той
Обновена: 22 ное 2010 19:42 | 22 ное 2010 19:41,
109
Цветелин Кънчев: С Микеле сме в конфликт!
Снимка: БГНЕС

"Уверен съм, че в България почти няма родител, който да заяви, че е застрахован от подобни "сюрпризи", свързани с неговите деца".

Това заявява лидерът на „Евророма“ Цветелин Кънчев в отворено писмо до медиите по повод арестуването на сина му Микеле за кражба на един тон метални тръби.

"Със сина ми Микеле Кънчев от няколко месеца сме в тежък семеен конфликт и дори още не съм виждал родения на 10 октомври тази година мой внук", заявява Кънчев.

"Не отговаря на истината информацията, че фирма "Флоранс 7" – Цветелин Цанов ЕООД, е моя фирма, и моля това още веднъж да бъде проверено", призовава още ромският лидер.

Микеле Кънчев беше задържан с още двама души в събота през нощта, когато полицейски патрул спря за проверка микробус. Той бил пълен с нарязани метални тръби и инструмент, който е използван за целта.

От полицията посочиха, че микробусът е собственост на фирма "Флоранс", което сега се отрича да е собственост на бившия депутат.

На шофьора Георги Богданов и сина на Цветелин Кънчев – Микеле, беше постановена мярка за неотклонение "подписка".

Още по темата

"Микеле е пълнолетен мъж и тъй като самият той вече е баща, се надявам да разбере как се чувствам в този момент. Също така се надявам след този случай да си извади достатъчно поуки и най-вече да си отговори на въпроса: "В каква среда трябва да прекарва почивните си дни?!", споделя още Кънчев в писмото си.

Цветелин Кънчев беше осъден, докато беше депутат, за грабеж, изнудване и отвличане, но вицепрезидентът Ангел Марин го помилва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
6
 
! Отговори
ШИЗО преди 13 години
КВО НИ ЗАНИМАВАТ С ТАЯ ***?НЯМА ЛИ ЗА НЕЩО ПО-СМИСЛЕНО ДА ПИШЕТЕ БЕ?????
75
0
 
30
 
! Отговори
БГ преди 13 години
ТОЗИ "СВЕТЕЦ" НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА ?????? ЗАБРАВИХ ,ЧЕ БЕШЕ ПОМИЛВАН ОТ гоце КАТО АКТИВЕН ЧЛЕН НА СБИРЩИНАТА ОТ "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ" ПОДКРЕПЯЩИ КАНДИДАТУРАТА МУ И КАТО ОСИГУРЯВАЩ МУ ГЛАСОВЕТЕ НА *** ЕЛЕКТОРАТ. СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КОГАТО БЪДЕ ОСЪДЕН ЩЕ ДОИЗЛЕЖИ И РАЗЛИКАТА . ДОРИ МОЖЕ БИ В КОМПАНИЯТА НА гоце. А гоце КАТО ИСТОРИК,ДОНОСНИК-АГЕНТ И *** ОТ "НАУЧНИЯ" ИНСТИТУТ ПО ИСТОРИЯ НА БКП ВЕРОЯТНО ЗНАЕ ЗА ТРАЙЧО КОСТОВ И КОЙ И ЗАЩО ГО "ОСЪДИ". ТОВА БЕШЕ СЪДЕБНО УБИИСТВО.
74
0
 
27
 
! Отговори
Мон преди 13 години
Цветелин Кънчев беше осъден, докато беше депутат, за грабеж, изнудване и отвличане, но вицепрезидентът Ангел Марин го помилва.АДСКИ ГАДНО ИЗРЕЧЕНИЕ. *** ГНУСНА, САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ГАДОВЕ...
73
10
 
5
 
! Отговори
Черен циганин преди 13 години
Предатели и крадци . Кои българи от старо време не сте предали . И акъл давате . Погледнете се *** . Бугарие . Погледнете си държавата и тогава акъл давайте . *** ви виновни . Кючеците , Музиката , просията , проституцията ни взехте и пак акъл давате . Още 40 години и ще се самоицзядете . Ще изчезнете . Малцинство ще станете . Само се погледнете колко *** деца имате .
72
0
 
7
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
"...Светът, привикнал хомот да влачи,тиранство и зло и до днес тачи;тежка желязна ръка целува,лъжливи уста слуша със вяра:мълчи, моли се, кога те бият,кожата да ти одере звяръти кръвта да ти змии изпият,на бога само ти се надявай:"Боже, помилуй - грешен съм азе",думай, моли се и твърдо вярвай -бог не наказва, когото мрази...Тъй върви светът! Лъжа и робствона тая пуста земя царува!И като залог из род в потомстводен и нощ - вечно тук преминува.И в това царство кърваво, грешно,царство на подлост, разврат и сълзи,царство на скърби - зло безконечно!кипи борбата и с стъпки бързиВърви към своят свещен конец...Ще викнем ние: "Хляб или свинец!"
71
0
 
15
 
! Отговори
hahaha преди 13 години
Ами, изучил се Микеле в Кембридж и е дошъл да специализира...
70
0
 
5
 
! Отговори
ТИТА преди 13 години
ЕИИИ,МИКЕЛЕ..БРЕИ,БРЕИ..*** РАБОТА!ЧАК ПЪК ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ,С КОИТО НИ ЗАНИМАВАТ.
69
2
 
8
 
! Отговори
ТАТЕ преди 13 години
Стар крадец си татекрал си кво ли ненаучи ме тате как тръби да крада,ПрипевИ да ходя и да уча пак ще се отуча
68
1
 
19
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Ех, тия Кънчеви да ги сбаря четата на Филип Тотю или на Караджата ... такава "толерантност" и "интеграция" щеше да им прасне, че цялата им рода до 10 поколения по-късно и копче нямаше да смее да открадне! п.п."...за туй ли нашите свети герои мряха, да бъдем грабени, разкъсвани обрани..."
67
0
 
15
 
! Отговори
точноточев преди 13 години
"Уверен съм, че в България почти няма родител, който да заяви, че е застрахован от подобни "сюрпризи", свързани с неговите деца." Ибахму наглостта безочието и ..*** всъщност!! наглост идиотска към нормалните хора,към нормалните родители и техните деца!! какъв сюрприз може да има за нормалните деца и родителите им в България,бре,*** неземен-освен да ги нападнат или окрадат ей такива *** като тоя английски колежанин!(по коя квота го приеха в Англия и срещу какъв окраден от народа мангиз ?) Това че е именно *** всичко това не е олекотяващо вината обстоятелство,а тъкмо напротив!! бре,тъпан грозен крадлив,истинските родители възпитават правилно децата си и знаят какво да очакват от тях-не кражби,не побоища и т.н.!! Точно обратното на ваште изродщини,бре,нагли тъпани,които сте неграмотни тотално и език не знаете,но пускате бюлетина и избори правите!? "Микеле е пълнолетен мъж и тъй като самият той вече е баща.." леле-мале! Ибахму дядото какъв баща е за сина си..камо ли какъв баща ще е сина за 3-то поколение...очакват се нови ***,още отрано е заложено..очаквай ги по гърба си,български народе,очаквай ги,Българийо! ще си ги получите циганиите,само мъничко да поотраснат,дайте им малко време,де! *** Циганландия! И като кажат -няма работа! Плачете всички за оня с мустчките-да видите Арбайт махт фрай-Работата те прави свободен! Да фанете по един инструмент и на къра-да върнете славата световна на българското земеделие-което къде се дяна!! ама огромни *** са и властниците!! ПРЕПЪЛНЕН БГ НУЖНИК!!
66
0
 
20
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Е как няма да са в конфликт, Микелето цял микробус с тръби да изтърве, може ли такова нещо един син на баща си да причини...
65
0
 
18
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
А ... Б.... В ... ГОЦЕ, оправи Микелето, както оправи и татко му - РЕЦИДИВИСТА! ЗАТВОР!
64
1
 
14
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
,Дори да е роден като българин (каквито слухове има) той е ЦИГАНИЗИРАН, а *** е по-страшна и от еничарство! Дори и да е бил българитн някога, Цветелин Кънчев е спрял да бъде българин в момента в който е намразил всички българи и се е превърнал в Българофоб! ЗАТВОР ЗА ЦЯЛАТА МУ РОДА!
63
0
 
8
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Както казва една стара поговорка"Крушата под ябълка не пада!".Какъвто и бащата, такъв и синът!А между другото, някой спомня ли си Евророма на кого беше коалиционен партньор преди изборите?На БСП....
62
0
 
12
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
На тоА *** му - Микеле, на певачката СУфитУ - *** й Лоренцо ..... Ха тъй!Тия МикелЕта-мекерета да се интегрират направо в Италия, Испания, а ***-родилка Кортез - направо във Франция, при mr. СаркозиДон Цеци пък се рарграничавал! Да бе,да! Ако не бяха го хванали, дали щеше да приказва така! *** жилка - пращат си децата да крадат и просят! И тия щели да ни "претопят"!
61
0
 
8
 
! Отговори
Е и какво??? преди 13 години
Българин с *** "ромска"душа-крадлива,престъпна.......Какво искаш да кажеш с това,че е "българин"???Малко ли българи са мръстници,та ги наричаме "гальовно"-мама им ци.......ска!!!!!!
60
0
 
17
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Марш в затвора, ПРЕСТЪПНИЦИ! С какви пари прати Микеле в Кеймбридж бе, мафиот? С парите, които открадна от българите, нали? И на какво го научиха в Кеймбридж? Да краде тръби! Престъпленията и кражбата са в гена ви, Чандала, каквито сте били, когато индийците са ви изгонили, такива сте си останали (даже може и да сте дееволюирали). За няколко хиляди години чандалата не са мръднали и найота в еволюционно и културно ниво! В ЗАТВОРА!
59
0
 
12
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Що се смеете на името на момчето това е съкратено от "Ми, келешче" .
58
0
 
20
 
! Отговори
Омекотител преди 13 години
Микеле Кънчоне... повелителят на оксижена.. властелинът на волтовата дъга..нощният рицар с микробуса...цирк, ко**ле :))) Ахахахахахаххаааааааа :)
57
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе *** си остава ***,какво толкова да му коментираме ....