Цветелин Кънчев: С Микеле сме в конфликт!

Надявам се да разбере как се чувствам, каза той
Обновена: 22 ное 2010 19:42 | 22 ное 2010 19:41,
109
Цветелин Кънчев: С Микеле сме в конфликт!
Снимка: БГНЕС

"Уверен съм, че в България почти няма родител, който да заяви, че е застрахован от подобни "сюрпризи", свързани с неговите деца".

Това заявява лидерът на „Евророма“ Цветелин Кънчев в отворено писмо до медиите по повод арестуването на сина му Микеле за кражба на един тон метални тръби.

"Със сина ми Микеле Кънчев от няколко месеца сме в тежък семеен конфликт и дори още не съм виждал родения на 10 октомври тази година мой внук", заявява Кънчев.

"Не отговаря на истината информацията, че фирма "Флоранс 7" – Цветелин Цанов ЕООД, е моя фирма, и моля това още веднъж да бъде проверено", призовава още ромският лидер.

Микеле Кънчев беше задържан с още двама души в събота през нощта, когато полицейски патрул спря за проверка микробус. Той бил пълен с нарязани метални тръби и инструмент, който е използван за целта.

От полицията посочиха, че микробусът е собственост на фирма "Флоранс", което сега се отрича да е собственост на бившия депутат.

На шофьора Георги Богданов и сина на Цветелин Кънчев – Микеле, беше постановена мярка за неотклонение "подписка".

Още по темата

"Микеле е пълнолетен мъж и тъй като самият той вече е баща, се надявам да разбере как се чувствам в този момент. Също така се надявам след този случай да си извади достатъчно поуки и най-вече да си отговори на въпроса: "В каква среда трябва да прекарва почивните си дни?!", споделя още Кънчев в писмото си.

Цветелин Кънчев беше осъден, докато беше депутат, за грабеж, изнудване и отвличане, но вицепрезидентът Ангел Марин го помилва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
cigaanska rabota . kogato se sbarkat se othvarliat . a kogato im e izgoda niama po zadrujni ot tiah.
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
cigaanska rabota . kogato se sbarkat se othvarliat . a kogato im e izgoda niama po zadrujni ot tiah.
34
15
 
4
 
! Отговори
ново 20 преди 13 години
Разбира се,Цветелин го дебнат на всяка крачка, синовете му също, неудобни са на много двукраки - от т.нар.парламент и от маалите. В Абсурдистан въобще не е проблем да скроиш на някого "***" номер. Дори с отстрелване. Никак, ама никаок не звучи правдоподобно Микелето да е бил трезвен или без друго предозиране и да ги е свършил тия простотии. Има си кой в Абсурдистан да помогне на един Микеле и баща му да станат за резил.За да си остане ромският проблем *** и номер 1. На ползу позитану.
33
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо партията на Първанов се казва АБВ ? Ами защото електората му само толкова знае от азбуката.
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първанов помилва Кънчев, за да си осигури *** вот, просто го направи през вице-президента Ангел Марин, за да не е твърде очебийно. Първанов даде и орден Стара Планина на Ахмед Доган. Първанов е гаден мръсен, турчин и проклет да е този, който гласува за него и новоизлюпената му нео-комунистическа партия.
31
4
 
19
 
! Отговори
RODITEL преди 13 години
Добре че сина не се е метнал напълно на баща си.Тръпки ме побиват -ДЕПУТАТ, ГРАБЕЖ, ИЗНУДВАНЕ ,ОТВЛИЧАНЕ.
30
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Личи си че Цеци се учи от ортаците си комунисти.И Боков се отрече от алкото боковче - автокрадеца. То на Гоце ортаците все айдуци
29
1
 
15
 
! Отговори
Не бой се дон Цеци.. преди 13 години
Гоце има нужда от тебе, за изборите!Всички съдий на Партията и "АЗ-букито".....ще защитят крадливия ***!ВИЕ СТЕ, СИГУРЕН, "ПАРТИЕН ЕЛЕКТОРАТ" ,ДОН ЦЕЦИ-----ВСИЧКО ВИ Е ПОЗВОЛЕНО ОТ БКП/БСП И ДПС/ДС!МОЖЕТЕ ДАЖЕ И ДА УБИВАТЕ....
28
2
 
19
 
! Отговори
Иво преди 13 години
И кво сега - хванали *** Микеле сина на другия *** Дон Цеци в кражба на тръби, задържали го само за 24 часа и го пуснали понеже някой отгоре се е обадил, а Доня Цеци се прави че бил в конфликт с крадливото си отроче. Докато манговците са на почит в държавата - доникъде няма да стигнем и наистина ще станат 8 милиона а българите 300 000 !
27
0
 
12
 
! Отговори
баба Навра преди 13 години
Mikele *** д...а италианска....
26
0
 
13
 
! Отговори
не преди 13 години
Интеграция с крадци,мързеливци и бандити!? Крайно вредно и опасно за българите! *** да бъдат въдворени на специални места и когато докажат,че могат да живеят в нашето общество,тогава ще говорим за интеграция.Ако и това не помогне-организирано пътуване в родината-майка Индия.Там ще бъдат като риба във вода.
25
1
 
18
 
! Отговори
кочо преди 13 години
eй долно племе сте това *** ,квито и имена да имате все сте *** отвсякъде
24
1
 
9
 
! Отговори
az преди 13 години
*** ДАНО ДА СПИН И РАК ДА ТЕ ТРЪШНАТ ТУБЕРКОЛОЗА ДА ТЕ ЯДЕ ЦИРОЗА ДА ХВАНЕШ ГНУСНО КРАДЛИВО ДОЛНО ПСЕ, ГОМНО ,*** ИЗСРАНО ВМИРИСАНО УУУУУУУУУ ДОЛЕН ПЕДЕРА*
23
0
 
5
 
! Отговори
raZor преди 13 години
Da mi qdete kraka i ti i mikele i maikata i t.n.
22
0
 
3
 
! Отговори
az преди 13 години
nema kak inache shte glasuvam 10000000 pati za tozi komentar :))
21
0
 
6
 
! Отговори
Кветелин Цънчев преди 13 години
В конфликт на интереси сме с Микеле
20
0
 
4
 
! Отговори
аьаьаь преди 13 години
Не е искал да делкате ли е Цецке :))
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това със скарването е е една лъжа ,просто предпазва себе си и се разграничава от последствията ,така действат повечето богати родители на *** хлапета
18
4
 
11
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
ДАНО ПУКНЕШ ОТ РАК *** КРАДЛИВ..НО ДОКАТО МРЕШ СТО ГОДИНИ ДА ЖИВЕЕШ..НА ДЕЦАТА ТИ ВНУЦИТЕ В ИНВАЛИДНИ КОЛИЧКИ *** ДА ТИ БЪРШАТ...ДА СЕ МОЛИШ НА СМЪРТА КАТО НА РОДНА МАЙКА..ДА ТЕ ВЗЕМЕ И ПРИБЕРЕ..АМИН
17
1
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
*** си е ***...вари го печи го то неговото си знае..ако не излъже или открадне все едно че не е живо... ето какъвто бащата такова и малкото ***.а бе....