Румен Петков ще съди Цветанов и Танов

Отказва се от имунитета. Иска отваряне на разработката "Галеви"
Обновена: 24 ное 2010 08:50 | 24 ное 2010 07:58,
128
Румен Петков ще съди Цветанов и Танов
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Коалиция за България" и бивш вътрешен министър Румен Петков обяви, че ще заведе дело за клевета срещу Цветан Цветанов и Ваньо Танов. 

Румен Петков каза пред bTV, че се е обърнал към главния прокурор Борис Велчев с настояване да бъдат разследвани твърденията за срещата му с Братя Галеви през 2006 г.

Преди дни шефът на Агенция “Митници” Ваньо Танов обяви, че тогава е договорено преразпределението на наркопазара между Галеви и Златко Баретата. По-късно и вътрешният министър Цветанов потвърди тези думи и каза, че СРС-тата от въпросната среща са унищожени непосредствено след нея.

"Танов и Цветанов лъжат по най-циничния начин, че са унищожавани СРС-та от срещата по мое разпореждане", каза днес Румен Петков.

Още по темата

Той настоя да бъде огласена цялостната разработка срещу Братя Галеви. "Ако тя е предшествана от информационно дело, в което се говори за наркотици и банки, то също да бъде огласено", настоя червеният депутат.

Той обяви, че още днес ще се откаже от депутатския си имунитет, "без някой да ми го иска".

По повод публикацията във вестник "24 часа", че САЩ са отнели визата му, Румен Петков заяви, че източникът на изданието всъщност не е дипломатически, а става въпрос за кампания на Цветанов.

Вътрешният министър, в стремежа си да ме оклевети се включи в една кампания срещу мен, заяви Петков.

По думите му целта на Цветанов е да отклони общественото внимание от скандала около шестте му апартамента, за които не може да даде обяснение.

Румен Петков не потвърди, че визата му за САЩ е отнета, но коментира, че е нормално консулската служба да предприеме такива действия след твърденията на настоящия вътрешен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
2
 
! Отговори
нас червеното знаме преди 13 години
Ми защото гейзера ги назначи,нали искаше "масивно присъствие в Интернет",затова!Повечето са пенсии,изживяват се като много печени и хитри,и смятат,че колкото повече крещят,толкова повече им вярват!Блажени вярващите!:)))
101
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на този пич не му ли писна да съди всичко и всички за клевета, и после съдът да казва, че не са клевети и че е престъпник. Какво стана с Рот, нали и него го съди за клевета, а се доказа че е истина..БСП, АБВ, РЗС изчезват просто защото на хората им писна 65 години само престъпници и убиици да се натискат във власта
100
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е така - ще ги хване и ще ги осъди за клевета, ще бъде голям майтап....вие кво си мислите, че като са докопали герберастите микрофоните и лъжат на поразия номера им ще минава винаги?цуцко-шестака още не е казал, откъде е взел парите за апартаментите и що са четири пъти по-ниски цените от нормалните...
99
4
 
10
 
! Отговори
2,5 преди 13 години
ами ще съди,като съдиите ,повечето са от същата партия,свои хора поддържат се...
98
9
 
7
 
! Отговори
DAN KOL... преди 13 години
OT KADE SHTE GI SUDI ??? OT ZATVORA LI ???
97
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
98той ще мине, за разлика от цуцко-шестака, не мислиш ли?както виждаш си даде имунитета, преди още официално да са му го поискалиа цуцко-шестака нещо само мънка, като искат да го разследват, и разни цецки и фидоски скачат като матросовци на амбразурата...герберащини... даже лъжите ви са *** и тиквени....
96
8
 
22
 
! Отговори
До Р. Пет. преди 13 години
Господин голяма уста, като сте толкова невинен, защо не отидете да минете на Полиграф.Тогава, ще е ясно какви сте ги дробили.До всички комунисти -- що не си затваряте гнусните усти
95
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
когато герберастите нямат какво да кажат срещу истината, почват да псуват на комунисти :)а бекапейските книжки им надзъртат от джобовете....
94
9
 
19
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Тая сутрин много рано са изтървали червените ***. Форума е пълен с тях. Няма ли ДДТ?
93
9
 
23
 
! Отговори
Maджо преди 13 години
Във форума е пълно с тъмночервени комунисти. Не ми защитавайте пияницата Румен Петков. Всичките сте такива. Ами как на пияница който го карат с одеало до апартамента му ще му дадат виза? Отглеждайте си такива кадри, другари. Ползата е голяма за Плевен и страната като цяло!
92
2
 
9
 
! Отговори
USER преди 13 години
АБЕ ЩО ЗА ПРОСТОТИИ?!?!ЗА КАКВИ НИ ИМАТ?ПРАВИЛНО ПИШЕ ПОД МЕНЕ БЛОГЪРА НИЕ ТРЕВА ЛИ ПАСЕМ? ХОРА ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ГЛАСЯТ ,ЧЕ КОГАТО ИМА ОПАСНОСТ ИЛИ ПО ПРОЦЕДУРА СЕ НУЖДАЕ ЕДНО ЛИЦЕ ДА НЕ НАПУСКА СТРАНАТА СЕ НАЛАГА НАЙ-МАЛКОТО "ПАМ" ТАКА НАРЕЧЕНАТА И НЕ МОЖЕ НИКЪДЕ ДА МРЪДНЕ ЗАД ГРАНИЦА ТОЗИ ЧОВЕК ! КАКВО ОБЩО ОСВЕН ПОПУЛИЗЪМ ПРИМЕСЕН С ОТЕНЪК НА ПОСТ-КОМУНИЗЪМ ИМА В ТАЗИ НОВИНА И ПАК САЩ!ДА ПРЕСТАНАТ ДА СЕ ВЖИВЯВАТ КАТО ЖАНДАРМИ - ИМА ВИНА ...КОЙТО И ДА Е -СЪД - ПРИСЪДА - СЛУЧАЯ ПРИКЛЮЧЕН ..КАКВО НИ ЗАНИМАВАТ ТУКА С НЕКВИ КЬОЛЯФИ!
91
10
 
22
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Защо има толкова много червени *** в този форум!!! Айде чиба нещастни мастижаси!!!
90
0
 
6
 
! Отговори
слънце преди 13 години
до 46 - А ако са ви останали сили, след това прочетете и материала за Световната здравна конспирация, който е не по-малко ужасяващ
89
5
 
23
 
! Отговори
Театър преди 13 години
Нещо започва да ми става байгън от случващото се. Цветанов се прави на интересен - това били несериозни неща... Я да видим... Обвинява се бивш министър в престъпление и за него това са несериозни неща! Кои са, тогава сериозните?! Придобитите ад хок имоти май също вече не са интересни. "Медузи", "Килъри", "Дупета" ... може би *** вече следва - какво ли не беше и нещо не се получава резултат! Когото хванаха, съдът го пусна. И ако някой счита, че за това е виновен съдът, ако е достатъчно грамотен, нека се справи със стенограмите от знакови процеси на сайта им и... още да види какви "доказателства" се представят. Баба Гицка - от квартала да беше и тя нямаше толкова да се заперди и да осъди някого, какво остава за съдии с дългогодишна практика... Съвсем не искам да кажа, че хванатите са невинни. Искам да кажа, че хващащите са НЕГОДНИ! Защо, напоследък, управляващите всеки ден вече ми припомнят онзи виц за Иванчо, който завършваше така: "Абе и аз мога и тате може, ама козата си сака пръч!!!" Де го?!?!
88
5
 
28
 
! Отговори
Maджо преди 13 години
Егати и държавата която, се управлява от другар и съдружник на главните мафиоти, държава в която, управляващата партия обвинява бивш главен прокурор за убиец и подбудител без доказателства, обвинява бивш министър за нарко координатор без доказателства и със съдействието на братското ЦРУ му отнема визата за САЩ, егати и държавата в която няма работа, няма хляб, няма живот, а ни се сервират само зрелища.....управниците крадат и се обзавеждат, а народа мизерства..... най-добре да се закрива такава държава.....
87
3
 
3
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
ДА НЕ ГО СЪДИМ НИЕ ЗАЕДНО СЪС СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ.ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВОЕННА АПАРАТУРА С КОЯТО СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА.СИСТЕМА СВОЙ -ЧУЖД В МИРНО ВРЕМЕ.ИЛИ ДА ДАДЕМ ДУМАТА НА ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ КОЙТО ГИ Е СТРАХ.
86
8
 
31
 
! Отговори
друга равносметка преди 13 години
Цонев-оправданСтанишев-очаква се всеки момент да бъде оправданР.Петков-не осъждан без следствия,ще осъди скоро Танов и ЦЦДоган-оправданДавай Бойко хората се смеят от сърце.Само не разбрахме къде отиде фискалния резерв и парите от винетките.
85
0
 
24
 
! Отговори
USA преди 13 години
Поддръжката на САЩ към МВР на РБ и по-специално на Минисъра Ц.Цветанов е повече от ярко изразена!Просто всеки в България трябва да се съобрази и да се ориентира правилно!А, правилното е: Това което иска САЩ да се случва в България това трябва да се случва, независимо дали харесва няко,у и дали не му харесва!Освен това всичко изречено от Министрите и Премиера ни поддържани от САЩ, трябва да не се оспорват по никакъв начин и да се приемат аксиоматично от правораздавателните органи в страната, като неоспорими улики при изготвянето на присъдите срещу... още тези, които управляващите лица считат за престъпници!Та, САЩ са най-висшата демокрация във вселената! Те слагат в ред и регулират отношенията на земята с останалите цивилизации и технологии!Това е!
84
10
 
6
 
! Отговори
Наско преди 13 години
Време е вече да го подгонят този
83
13
 
8
 
! Отговори
Василев преди 13 години
След Уйович идва ред и на Гоцко.А на него какво ще му се случи, направо ще забрави и азбуката!!!Сто процента съм сигурен , че Гоце е вътре в *** които е забъркал Уйович!!!

Спонсорирани публикации