Учителката, която обра банка: Сега съжалявам

Жената е без работа и с още по-големи дългове
Обновена: 26 дек 2010 19:33 | 26 дек 2010 19:33,
256
Учителката, която обра банка: Сега съжалявам
Снимка: Булфото

Плевенската учителка, която обра банка, за да си върне дълговете, съжалява, че не е потърсила друго решение. 

„Аз не споделих проблемите с родителите си, не споделих какво се случва с близки хора. Може би не трябваше да действам така на своя глава”, разказа пред bTV Поля Даскалова.

Учителката получи условна присъда от година и половина за това, че нахлу маскирана и „въоръжена” с детски пистолет в банков клон в Плевен.

Заради чистото съдебно минало и пълните самопризнания съдът не я вкара в затвора.

Даскалова преподавала в село Славяново и работела допълнително в читалището. Мъжът й дълго бил безработен.

"Стигаш до един момент, в който виждаш, че не можеш да се справиш", разказва учителката. Кредитори я заплашвали, когато се разчуло, че семейството й може да замине за САЩ и те се притеснили, че няма да си получат обратно парите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
4
 
25
 
! Отговори
Потап преди 13 години
Пичове,прав или крив, съдът се е произнесъл и въпросът е приключен. Не бъдете жадни за кръв - все пак не става въпрос за изпечен престъпник, а по-скоро за една объркана и изнервена жена. Естествено, че постъпката й е крайно глупава - най-малкото можеха да я застрелят, защото само тя е знаела, че пистолетът в ръката й е детски.Какво обаче ми направи впечатление на видеото: цветен NOKIA слайдер (може би 5610), черен Mercedes 190 с лети джанти, сателитна чиния, микровълнова фурна, мъжът пуши...
225
2
 
10
 
! Отговори
ссс преди 13 години
друго да питам какви висши образования, трябва да си пълен *** да тръгнеш да ограбваш банка по тоя начин че да си плащаш заема за мерцедеса
224
3
 
4
 
! Отговори
до ссс преди 13 години
Когато видя ***-учителка и нея ще я оправдая, ама де такова чудо :)
223
2
 
6
 
! Отговори
ссс преди 13 години
извинявам се но значи извода е че *** са прави да крадат щот имали нужда, това е извода от вашите писания в почти всичките 228 поста
222
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами ддт, той човека затова ти казва че била първата партизанка. Защото партизаните от 44-та точно това направиха: взеха пищовите, обираха хората, събраха смелост и обраха и банките, национализираха всичко, а сега си го приватизираха че да остане на шумкарските им червени дечица.
221
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И какво се оказа в крайна сметка??? Българската жена е майка героиня, която за семейството си е готова на всичко - за разлика от българския мъж, който се е превърнал в една мижитурка!!!!
220
3
 
6
 
! Отговори
ддт преди 13 години
А бе Вие луди ли сте,била първата партизанка след 1990г.ако всеки който вземе пари на заем,тръгне като нея с пищова,какво ще стане,колко народ има дето има да връща пари ще се превърнем на Дивия запад.
219
4
 
9
 
! Отговори
стг преди 13 години
какви 3 висши образования бе вие откачихте ли , какво значи 3 висши образования вие изобщо давате ли си сметка за смисъла на думите
218
2
 
6
 
! Отговори
до 223 преди 13 години
Ами той българският народ открай време си подкрепя престъпници, ти като ходиш да гласуваш какво мислиш че правиш? Тази жена поне е показала че се бори с престъпността, като е влязла с пистолет в банката.
217
11
 
23
 
! Отговори
BBB преди 13 години
Българският народ е тотално откачен! В това се обедих и днес - не може да подкрепяте престъпник бе хора! Колко човека в България свързват едва двата края и въпреки това не стават престъпници!
216
2
 
16
 
! Отговори
istinata преди 13 години
Не съм прочел всички коментари, но като чета и по вестниците, НИКОЙ не казва, че жената е направила това за ради СЪПРУГА СИ"Мъжът й дълго бил безработен.!"Само КОЙТО НЕ Е ИМАЛ ЕДИН ГОТОВАНЕЦ в къщи, който да не работи, не може да разбере.Виновна е тази красавица, че не се е РАЗВЕЛА с този готованец.Но е достатъчно интелигентна, за да знае, че всички медиини обработки как "ТРЯБВА да имаме мъж до себе си, за ползата от семйството" са "пълнеж".Но понякога човек се заблуждава.Живей си сама р
215
13
 
9
 
! Отговори
Калин преди 13 години
този престъпник.... трябва да лежи ефективно.. какво е наложило да дърпа кредити .. кои и е виновен.. ще ходи в САЩ.. ама хора ходят и без теглят кредити.. и без да грабят банки..!!***.
214
6
 
39
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Инцидентът с тази жена не е срам за нея, а срам за нашите управници. Ако една жена с 3 висши образования, работеща като учителка, е принудена да стигне до обир на банка, за да оцелее семейството й, това е срам за държавата. Държавата е абдикирала от всички свои функции, с изключение на тези, които се отнасят до вдигане на данъци.
213
6
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 13 години
Тежко и горко на държава принъждаваща учителите си да обирата банки. Всъщност Държавата вече съществува само на карата.
212
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поне да си беше поискала пари за това интервю от (омразната) бТВ, няма само да печелят на неин гръб журналята мерзки!
211
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти одобрпваш ли условната присъда на Ставийски?Той неумишлено е карал с превишена скорост и пиян?
210
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Учителката е първата партизанка в историята на България след 1990 г. дръзнала да се надигне срещу богатите, изедниците, чорбаджиите и лихварите!
209
2
 
7
 
! Отговори
Панталей пътник по о преди 13 години
Коко, ти си с едно око, да останеш и без него, *** гаден!Без извинение.
208
24
 
4
 
! Отговори
stg преди 13 години
тая ли е секси бе, вие побъркахте ли се с това широко селско лице издаващо не много висок интелект хехехехе
207
4
 
23
 
! Отговори
Андрешко преди 13 години
Да избереме тази учителка за президент. Гадателките, според свинята Христова били казали, че президента ще е жена. Тази учителка е най-достойния кандидат, понеже е откраднала най-малко.