Учителката, която обра банка: Сега съжалявам

Жената е без работа и с още по-големи дългове
Обновена: 26 дек 2010 19:33 | 26 дек 2010 19:33,
256
Учителката, която обра банка: Сега съжалявам
Снимка: Булфото

Плевенската учителка, която обра банка, за да си върне дълговете, съжалява, че не е потърсила друго решение. 

„Аз не споделих проблемите с родителите си, не споделих какво се случва с близки хора. Може би не трябваше да действам така на своя глава”, разказа пред bTV Поля Даскалова.

Учителката получи условна присъда от година и половина за това, че нахлу маскирана и „въоръжена” с детски пистолет в банков клон в Плевен.

Заради чистото съдебно минало и пълните самопризнания съдът не я вкара в затвора.

Даскалова преподавала в село Славяново и работела допълнително в читалището. Мъжът й дълго бил безработен.

"Стигаш до един момент, в който виждаш, че не можеш да се справиш", разказва учителката. Кредитори я заплашвали, когато се разчуло, че семейството й може да замине за САЩ и те се притеснили, че няма да си получат обратно парите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
21
 
3
 
! Отговори
koko преди 13 години
супер е на околовръсното бая пара ще изкара
205
3
 
23
 
! Отговори
аз преди 13 години
Разбирам я и и съчувствам,явно мъжът и за нищо не става,явно е поставена в положение без изход.Но не живеем ли всички ние така?Аз също нямам работа,и мъж нямам,е какво банка ли да обера?Ами ако всички започнат да обират? Не мисля,че това е начина,съжалявам.
204
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на снимката е много секси...ако беше мома щях да я взема за жена
203
3
 
29
 
! Отговори
електорат преди 13 години
НАЙ -ЖАЛКОТО Е ,ЧЕ СА Я ХВАНАЛ!!!!
202
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЩО ЗА ЧОВЕК СЛАГА МИНУС НА ФАКТИТЕ КОИТО СЪМ НАПИСАЛ
201
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В много семейства в БЪЛГАРИЯ има поне по един трайно безработен които не е мързелив ами просто няма работа каквато и да е !
200
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още е рано към 9 като отидат наработа пилите и ялите по пвразниците отпускари ще почнат с ПРа на нашите ръководители !
199
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И тъй като доидоха в момент на криза ГЕРБ решиха да стимулират трайно БЕЗРАБОТНИТЕ без право на обезщетение да си търсят работа като им вдигнаха здравните вноски от 10.4 на 16.8 лв въведоха високи глоби и принудително събиране чрез отнемане на имущество !*** нещастници от ГЕРБ
198
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти търсила ли си работа скоро в БГ !Омръзна ми от разни връзкарки които съдят по себе си за всичко в живота на хората.
197
2
 
22
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Точно така! Обирайте банките. Най-големите обирджии са именно те! Браво на учителката! Браво! С пистолет-играчка! Ха ха ха ха ха ха ха! После, олелия до небесата! Обраха банка! Ужассс! Хааа ха ха ха ха ха! Горките..как да не ги съжалиш...
196
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо пишеш на латиница !Защото си емигрантка ли това би обяснило твоята некомпетентност относно ситуацията в страната
195
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добро утро уважаеми читатели ,спите ли !поздравявам майките на нашите ръководители
194
8
 
5
 
! Отговори
Kalina преди 13 години
GERB doidoha na vlast v moment na svetovna kriza! Zatova spadna pokupatelnata sposobnost. A rabota ima! Iska6 li - ima! Viarno, 4e e po-hubavo da rabori6 v MOL, otkolkoto da sadi6 carevica, no kato si pritisnat-ima na4in! I toi ne e da obira6 banka!(izviniavam se za latinicata)
193
1
 
9
 
! Отговори
не мислят преди 13 години
Много хора не мислят когато теглят заеми,че положението може да се промени и да станеш неплатежоспособен,такова нещо се обмисля най-напред в семейството,не може единия да опъва да ги връща парите,а другия ни лук ял,ни мирисал,че и за Америка тръгнали,що не тръгнаха преди да изтегли парите,хората си продават всичко ,като искат да заминат.
192
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
a kakvo 6te kaje6 za staviiski?
191
16
 
12
 
! Отговори
Николов 2 преди 13 години
Не я оправдавам. Осъществила е обир. Това не е моментно хрумване, а обмислено, планирано, умишлено явление. Поради това присъдата трябваше да е ефективна, а не условна. Навсякъде по света умишлените престъпления се наказват по-страго от случайните по характер. Ама имала заеми, да е мислела, когато ги получава. Ама била учителка, да се накаже двойно, защото не може лош човек да възпитава на добро децата. Ама била хубавка, затворът не е само за грозниците, нали сме равни.
190
1
 
19
 
! Отговори
къде се намира оня преди 13 години
Дали са и условна присъда да може да работи, да си плаща кредитите,обаче какво става сега,никой не я иска на работа,къде е оня *** мъжът,дето не си е мръднал *** да си помогне на семейството,така става в България,повечето жени са борбени,за разлика от мъжете,дето само мрънкат и никаква инициатива.
189
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво дадоха ГЕРБ на БЕЗРАБОТНИТЕ !!!По високи здравни осигоровки и глоби за неплащането им Въведоха и принудително събиране чрез отнемане на имуществоДанък колиба !Някои може ли да ми каже какво ще постигнеш като вземеш всичко от един човек които и без това е БЕДЕН !!!
188
0
 
12
 
! Отговори
Един преди 13 години
Едни пиха и ядоха други стояха гладни на студено и гледаха НОВИНИТЕ как другите си живеят живота така е през 21 век !Както е казал един мъдър човек по лошото от фашизма ще е антифашизмаЗащото ако фашизма е обил милиони то ДНЕС демокрацията принуждава милиони да гладуват като не им се дава възможност за работа и добър живот .Такива са фактите в тази стрпана и последната илюзия умря.
187
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Откакто ГЕРБ са на власт покупателната сила на хората спада а те въведоха нови ЗО и глоби за неплащане от БЕЗРАБОТНИ това не е просто ГЕНОЦИД а нещо повече да те карат да си сложиш край на живота с високите разходи които ти създават !БРАВО на УЧИТЕЛКАТА добър пример ни дава да не ониваме и да се отчайваме а да деистваме както може друг избор не са ни оставили управляващите . засрамете се мъже