Бакшишите – коректни на пътя, отчетоха от КАТ

И още: "Голям процент от тях са възпитани"
11 яну 2011 15:55,
127
Бакшишите – коректни на пътя, отчетоха от КАТ
Снимка: Булфото

"Няма статистика за нарушенията по пътя на таксиметровите шофьори, но голям процент от тях са възпитани и коректни", обяви пред Дарик главен инспектор Даниела Дескова от Пътна полиция – КАТ в София.

Тя добави, че до края на седмицата ще има нова среща между КАТ и таксиметровия бранш, за да се уточнят мерките, които ще бъдат предприети след последните инциденти, в това число с простреляния в събота таксиметров шофьор Емил Денев.

Още по темата

"Може да предложим фирмите, контролиращи таксиметровите автомобили, да изискват информация за нарушенията и наказанията, а ние да ги уведомяваме за изтекли права на шофьорите.

Самите фирми може да си изградят вътрешни правила, които да изискват от водачите да предоставят удостоверения от съответната пътна служба за предишни нарушения и наказания", препоръча Дескова.

Според нея би било хубаво на определен период, например от 6 месеца, да се изисква обновяване на информацията в досието на водача, защото за това време може да са настъпили промени в личния му картон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
16
 
! Отговори
мда преди 13 години
Лимитиране на бройката на таксита по град. Определен брой свободни лицензи , съобразени с нуждите на града. Тогава ще си пазят работата, а разни смешковци като оня дето налита на бой да си ги стрелят и колят по светофарите, дебиш и дегенериралата ***
62
11
 
0
 
! Отговори
goran преди 13 години
ot centralna gara do lavov most 30kinta ,kat neti iznasq odi pesha,se tai im vikam na tarikatiti ot selata
61
12
 
0
 
! Отговори
goran преди 13 години
kat iskati da va vozim she plashtati i sha sa saobrazqvati s nas,ina4i aide varveti na selo i sa bozeti sas karacuti si
60
2
 
18
 
! Отговори
бълг. преди 13 години
Оня ден по ТВ-то дават нек'ъв бакшиш,щял да да остави таксито и да не работи-*** ти кой плашиш бе смотльо,ако ви направят гражданите бойкот и един ден не се качват в скапаните ви таксита ,какво ще е тогава.ДОЛНИ БАКШИШИ.
59
6
 
0
 
! Отговори
goran преди 13 години
te tes det mogat da pishat golem kelepir,gladni ste i zavijdate tva e
58
0
 
2
 
! Отговори
thebrainless преди 13 години
Ха-ха-хааа!Ха-ха-хааа! -точно казано
57
6
 
0
 
! Отговори
goran преди 13 години
opela mi nov go zeh ela da vidih za dve godin i na ko zamqza,razbiti ulici,divi shofiori det ne moat parkira,piqni klienti tva e
56
1
 
18
 
! Отговори
Ха-ха-хааа! преди 13 години
"Интелектуалците" катаджии дават добра оценка за възпитанието и коректността на ... съседите си в еволюционната стълбица на *** - бакшишите.Неееееее!Аре сега някоя чалгаджийка или плеймейтка да даде дълбокомислено "компетентна" оценка за възпитанието и интелектуалния потенциал я на мутричка, а на футбалер.В тая Чалгария всичко е сбъркано!
55
0
 
25
 
! Отговори
botsos преди 13 години
1. Научи се да пишеш!2. Като не ти харесва да возиш хора, *** копай на полето.3. Ако все пак искаш да возиш хора, които ти плащат за това, ще се съобразяваш с тях.4. Неграмотен ***. Ясно е защо си станал бакшиш - просто нищо друго не става от теб!
54
15
 
0
 
! Отговори
goran преди 13 години
mi kupi kola,plati patent,plati licenz i sha ta vida posle kak she govorish
53
0
 
5
 
! Отговори
МЕ2 преди 13 години
"ВСИЧКИ НА БАКШИШИ ТРУДОВАТА БОРСА !!! ДА" ЕТО И ДВА БАКШИША ГЛАСУВАХА хахахах коментар "49"
52
6
 
0
 
! Отговори
goran преди 13 години
pia vodka ama sled rabota
51
11
 
0
 
! Отговори
goran преди 13 години
shtom imate zor sha plashtat i sha ni dishati potta,za kav k..r da si trosha kolata,da va voza i da vi tarpa pretenciite li,ai sek...r
50
0
 
16
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
НАЙ ХУБАВОТО НА ТАКСИТАТА Е....ДА НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАШ ЧЕСТО....
49
1
 
25
 
! Отговори
gotin преди 13 години
Най-културни са бакшишите на летището и на централна гара. Посрещат те още преди да си хванал багажа и да си помислил накъде да тръгнеш. Любезно те качват в колата без да си включат фискалния апарат и те карат до Люлин през Младост, Дружба и Надежда. Накрая най- културно ти казват 2-3 цифрена сметка без да ти дадът какъвто и да е документ. Разбира се, не може да очакваме да имат дребни пари да върнат остатъка от сметка, вие сте им първият клиент и нямат пари :) Приятно пътуване!!!
48
3
 
8
 
! Отговори
МЕ2 преди 13 години
ВСИЧКИ НА БАКШИШИ ТРУДОВАТА БОРСА !!! ДА
47
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Възпитан таксиджия ? Това като *** скиор ли е?
46
2
 
20
 
! Отговори
СЪЮЗ преди 13 години
РЕКЕТЬОРИТЕ ОТ КАТ И БАКШИШИТЕ ОТ КАТ СЕ СЪЮЗИХА.ТЕЖКО НИ НА НАС ОСТАНАЛИТЕ ХОРА. ТЕЗИ *** И ПОЛУМАЙМУНИ ЩЕ НИ СЪДЕРАТ ПО 2 КОЖИ НАВЕДНЪЖ. ЕЛАТЕ НА СПИРКАТА НА ОКРЪЖНА БОЛНИЦА И ВИЖТЕ ТИЯ БАКШИШИТЕ НА КАКВО НАПРАВИХА НОВИТЕ ТРОТОАРИ, ПОСТРОЕНИ ОТ ОБЩИНАТА. КАЧИХА СИ БРИЧКИТЕ ВУРХУ ПЛОЧКИТЕ И ГИ ИЗПОЧУПИХА И РАЗКЪРТИХА. НЕ СЕ НАМЕРИ НИ ОБЩИНАР НИ ПОЛИЦАЙ ДА СПРЕ ТИЯ ВЪЗПИТАНИ ВАНДАЛИ .
45
0
 
19
 
! Отговори
botsos преди 13 години
Аз на един такъв не му спрях и го ударих. Дойдоха ченгетата. БакшиТа с 1.22 промила в 12:15 на обяд, излиза от забранена улица и ми отнема предимството. Взеха му книжката от раз! Колата ми беше 1 седмица в сервиза, но съм доволен, че скапания бакшиТ не е карал поне месец!
44
0
 
5
 
! Отговори
кл преди 13 години
другари продължавайте така да лъжете всеки ден до изборите,па може и да ви върже да вкарате 2/3 дупетати