Тотю Младенов вижда по-високи пенсии

Възможно е увеличение от средата на 2011 г., но не се знае с колко
Обновена: 25 яну 2011 18:22 | 25 яну 2011 18:22,
171
Тотю Младенов вижда по-високи пенсии
Снимка: Булфото

"Пенсиите могат да бъдат увеличени през втората половина на тази година", каза министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов.

Министърът не уточни обаче с колко ще бъде увеличението на пенсиите, като отбеляза, че това е въпрос на разчети, които предстои да бъдат направени.

Той подчерта, че сега правителството работи в условията на строга финансова дисциплина.

"За решаването на демографските проблеми в страната са необходими не само помощи, но и ръст на икономиката", посочи Тотю Младенов.

Той изрази надежда младите и висококвалифицирани българи да се завърнат от емиграция и да помогнат за развитието на икономиката.

По данни на социалното министерство милион и половина българи работят зад граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
1
 
! Отговори
Тюто Младенови преди 13 години
Моля за коментар по примера ми за злоупотреба с власт от м-р МТСП-действащ-и сега-лицето Тотю Младенов!Лицето, за което давам този пример е Тотю Младенов-действащия Министър МТСП-затова не реагирате, ако беше някое срс, че да стане пи-ар-че, вече няма на кого да разчита обикновен-ощетен от с-мата, явно само при случай-пи-ар, но, ако се абстрахирате от факта, че аз съм никой и, че в Бг Закона се прилага при ДВОЕН СТАНДАРТ, примера е мн-показателен как-държавна-контролна институция-Изп Агенция с най-широк диапазон функции и периметър-НАРУШАВА заонодотелството, което по презумпция тя КОНТРОЛИРА! Та, примера:Относно: Установяване конфликт на интереси при назначаване от Тотю Младенов на Данчо Василев Кънев за ИД на ОД Инспекция по труда гр. Плевен. Установяване конфликт на интереси при освобождаването от Тотю Младенов на Данчо Василев Кънев от длъжност ИД на ОД Инспекция по труда гр. Плевен по... взаимно съгласие от изпълнителния директор тогава на Изпълнителна Агенция Главна Инспекция по труда, МТСП - София - лицето Тотю Младенов.. след установен конфликт на интереси от контролния орган Инспектората към МТСП за лицето Д.Кънев-НОХД1024/2009г на СРС. Установяване конфликт на интереси при извършването на годишната атестация за мен от Данчо Василев Кънев в качеството му на Оценяващ и Директор на ОД Инспекция по труда гр. Плевен като акт на саморазправа за подадения от мен сигнал до контролния орган Инспектората към МТСП за наличиетона конфликт на интереси при назначаването му и за назидание на другите колеги да знаят какво следва, ако не си мълчат. Установяването на конфликт на интереси при освобождаването ми със заповед Заповед 1668/11.12.04г., издадена от изпълнителния директор тогава на Изпълнителна Агенция Главна Инспекция по труда, МТСП - София Тотю Младенов, действие извършено при злоупотреба със служебна положение с цел наказание и отмъщение за подадения от мен сигнал за конфликт на интереси от мен, който факт ме ме квалифицира, като преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ.
161
0
 
4
 
! Отговори
Кирето преди 13 години
-"Скъпи мои пенсионери,очаквайте две възможности:1-да ви увеличат пенсията с 5 стотинки,или2-да си направите снимка с кучето на Тотьо Младенов.Избирайте!"
160
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
хм...тоя министър поне ги вижда на сън тия високи пенсии...а предните изобщо и не говореха за такива
159
0
 
5
 
! Отговори
българин преди 13 години
идат избори и ще дадат по 30 лева,но това не оправя нещата.имам 43 години стаж и съм със 248 лева пенсия-какво по напред да си купя и кои данъци,ток, газ,вода т.н. да плащам???????ти със моята пенсия ще умреш.цялото правителство сте ***.
158
0
 
3
 
! Отговори
ЧОЧО преди 13 години
ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ С 0.0000010%
157
0
 
5
 
! Отговори
1122 преди 13 години
като го гледаш на снимката, май е шмръкнал една от магистралките на Плевналиев.
156
0
 
4
 
! Отговори
ivza преди 13 години
Абе Тотьо,отговори ми кога ще си получат решенията подали документи през януари, след като в НОИ нямат още програма с която да ги изчислят.А какво ще правите със закъснялото изплащане-ще ги платите на куп, ами лихви.Аршина трябва да е един-закъснявам с внасяне осигуровки-наказание, ами за Вас.Стига вече-аман.
155
0
 
5
 
! Отговори
Чопър преди 13 години
Браво Тотю ! Много време чаках тази новина.Дано не стане като"когато цъфнат налъмите" !
154
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
амии, наближават избори и заплатите си ще дадат.....
153
1
 
7
 
! Отговори
въпрос преди 13 години
Тотю Тотюююююю, откъде ще ги вземеш тия пари за пенсиите от твоята заплата ли?Ей ама ти засенчи и комунистите по благи предизборни популистки обещания!
152
1
 
9
 
! Отговори
хха-хах преди 13 години
Като гледам този поглед...с 15 ст. ли? От 2013?
151
0
 
6
 
! Отговори
СТООН преди 13 години
ХА ХА ХА ,КОЛКО СМЕ ДОБРЕ.
150
0
 
6
 
! Отговори
сс преди 13 години
абе *** кой ще се върне бе, да не са луди там заплатите са нормални и възраста не е толкова висока колкото тук ............ВЯРВАЙ СИ .....тук ако не си разбрал ще останат политици , милиционери , *** и кучета .....
149
1
 
7
 
! Отговори
торбалан преди 13 години
тотьо кратуната .... абе негодник *** , през каво видя повисоки пенсии през кривия макарон ли ?не мога да разбера от къде ще дойдат по високите пенсии !?! кажи ми бе *** колко ще са работещите след 20-тина години и по колко ще трябва да внасят за да получаваме ние по-високи пенсии ,май и ти не си вярваш !я ме светни на колко ще пенсиониташ милиционерите бе ...... по големи *** от вас досега не съм виждал
148
0
 
11
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболест преди 13 години
...е по-добре да се пенсионират в чужбина отколкото тук. *** никой вече няма да иска да работи тук и да ви дава парите си срещу късно пенсиониране.
147
1
 
11
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболест преди 13 години
Ха, Абе Тотю, кво се хилиш като Тиквобойко на Хелуин? Наясно сме какво правиш."Министърът не уточни обаче с колко ще бъде увеличението на пенсиите, като отбеляза, че това е въпрос на разчети, които предстои да бъдат направени." Тоест ще е като с парното, увеличаваме го и после го намаляваме с пет процента. Така и тук увеличаваме цените и после увеличаваме пенсиите колкото да не е без хич. А колкото до млазите специалисти в чужбина, ядец, докато ти си министър те няма да дойдат, защото...
146
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
NIKOI DA NE GLASUVA ZA BKP KLONOVETE V RAZLI4NITE PARTII NEKA NE SE KARAME KOI DA NI OSKUBE .... DA BOIKOTIRAME PREHODA IZVAR6VAN PREZ CQLOTO VREME OT BKP KADRI VODE6TI NI KUM ZATRIVANE NA RODOVETE I NARODA
145
0
 
16
 
! Отговори
БГ преди 13 години
ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО..
144
1
 
12
 
! Отговори
M>M преди 13 години
след като има таван на пенсиите -700 лв - трябва да има и таван на държавните заплати - и те да бъдат не повече от три максимални пенсии - 2100 лв всички които са на държавна заплата да не вземат повече от 2100 лева
143
0
 
15
 
! Отговори
Ba.M преди 13 години
Кой лъже министърът!?Ние,пенсионерите,да не сме вчерашни!?Наближават избори и ...хайде,отварят торбата с лъжите. Защо не ни дадоха за миналата и за тази Коледа по една пенсия допълнително.Ние сме си я заслужили.Работили сме за държавата и заслужаваме повече от министъра.