Руснаците искат у нас. Они нас любят

Втората по многолюдност група у нас са украинците
31 яну 2011 19:00,
663
Руснаците искат у нас. Они нас любят
Руснаците обичат България. Снимка: Булфото

Най-многобройната група чужденци у нас са руснаците – 21 309 души. 

Това обяви пред агенция Фокус Владимир Калчев, началник отдел „Миграция, интеграция и свободно движение на хора” в МТСП.

Втората по-многолюдност група у нас са украинците (5350 души), а след тях – гражданите на Македония – 4375. 

На четвърто място по брой у нас чужденци са гражданите на Турция – 3828.

Междувременно от Асоциацията на рускоезичните собственици на недвижими имоти в Република България „Альоша“ разпространиха съобщение до медиите.

В него се казва, че руските граждани, живеещи в България, са обезпокоени от промените в Закона за чужденците.

С промените се поставял под въпрос статутът на руските граждани – малки инвеститори, живеещи в България, по разрешението за продължително пребиваване в България.

Към днешна дата само рускоезичните собственици на недвижими имоти в България, включително членовете на семействата им, са повече от 300 000 души, съобщават от Асоциация „Альоша“, цитирани от агенция Фокус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


663
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
544
5
 
37
 
! Отговори
простия преди 13 години
Руснаците са най-хубавите хора в света.Има само две държави в света които ще ви се зарадват ако отидете там и им кажете, че сте от България.Едната е Русия другата САЩ.Като при 2-та ще трябва да обяснявате къде се намира.
543
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** ....и името си не можеш да напишеш на руски....
542
10
 
34
 
! Отговори
Shine преди 13 години
Русия не ни обърна гръб, ние обърнахме гръб на Русия...При това малко, хилаво и нещастно гръбче. За което, разбира се, е виновен Иван Костов ;)
541
5
 
20
 
! Отговори
9 преди 13 години
Разделяй и владей това е САЩ те са силни когато другите страдат , пример за нагло поведение е техният посланник тук
540
1
 
4
 
! Отговори
do578 преди 13 години
nikoi ne iska BG, za6toto e bedna i malka strana. edinstveno strategicheskoto i razpolozenie e interesno za zapada i iztoka.
539
2
 
13
 
! Отговори
ddt преди 13 години
Чудя се това ли е отчела статистиката Най-многобройната група чужденци у нас са руснаците 21 309 души. това значи ,че още 200 000 са влезли под КПП то хаха, май НАП трябва да следи и касовите апарати на тур агентствата хаха иначе руснаците и рускините са пичове, най-добронамерената нация е това
538
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мисля, че почти всички българи обичат Русия и руснаците, но доста от тях се разочароваха, че Русия ни обърна гръб икономически и политически. Сега дори пътуването между двете страни стана безкрайно трудно. А България има нужда от силен съюзник, защото съседните страни само чакат удобен момент да я разпокъсат на части. САЩ в никакъв случай не може да бъде такъв, защото техните интереси са точно обратните - разпокъсана и слаба българия, икономически и политически зависима от мислостта на запада.
537
2
 
9
 
! Отговори
Марк преди 13 години
И аз обичам рускините /като мацето н снимката/!Я ее люблю и хачу ........!Вот так!!!
536
2
 
7
 
! Отговори
до 575 преди 13 години
То и дявола чел библията...
535
19
 
15
 
! Отговори
някой преди 13 години
Нямам време да чета всички *** русофилщини които се изливат тук.Но понеже видях, че някой има нещо против Захари Стоянов, ще обясня накратко:Чел съм "Записките по българските въстания" в оригинално издание - преди преврата от 1944 г. Което ще рече - нецензурирано, пълно издание.Та прочее, в него той описва съвсем безпристрастно, как самият Левски е бил против Русия. Но не само против Русия а и против Сърбия. Против да ни освобождават, а не изобщо против държавите.
534
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До: 565А ти бегай в любимата ти Русия!!!
533
5
 
12
 
! Отговори
гларус преди 13 години
Обичаме руснаците но мразим държавата и олигарсите им.
532
2
 
9
 
! Отговори
галактика преди 13 години
до 539 - фактите ----- Аз говоря за сегашно време /миналото ни е за гордост/ ---- до 542 - точно на берлинската стена е застрелян един 18- годишен младеж и никоя Германия не го прибира - нито Източна, нито Западна / младежът умира от загуба на кръв / --- Можем да излагаме мненията си до безкрай - всеки според разбиранията си ---- Предлагам да не го правим - приятен ден
531
8
 
13
 
! Отговори
Атанас преди 13 години
"Господа, тука се говори против държавата на Негово Величество Султана! Аз излазям!". Абе микроцефалчета, откъде изкарвате Вазов русофоб? От едно стихотворение, написано с горчивина по повод на сблъсъка на нашите воини с руските. Кой закачи България за немците и австрияците в тази война? Фердинанд. А ако сте чели Вазов, ще намерите стотици страници, изпълнени с обич към Русия и народа й. Някое фобско *** да е чело Казандзакис? "Докато я има Московията, ще има православие".Презирам русофобите!
530
2
 
7
 
! Отговори
до 566 преди 13 години
Ти наистина си един злобен болен ***
529
7
 
7
 
! Отговори
антиЕС преди 13 години
Как руският цар върна освободената" България обратно в рамките на Османската империяБожиею милостью мы, Николай Первый, император и самодержец всероссийский, Объявляем чрез сие, кому о том ведать надлежит, что 2-го числа сентября месяца 1829 г., между нашим императорским величеством и е.в. императором оттоманским султаном Магмуд-ханом постановлен и заключен договор вечного мира между обеими империями.
528
6
 
5
 
! Отговори
антиЕС преди 13 години
Това не можа да стане с атентата в църквата през 1925г., но се проведе успешно през 1944-1948г. Паролата "Авгиевите обори да бъдат пометени с желязна метла" беше дадена от Георги Димитров от Москва. Получавайки я, комунистите започнаха убийства без съд и присъда. До края на 1944г. бяха избити над 30 000 кметове, учители, свещеници, полицаи, низши военни, дребни търговци и изобщо по-видни хора по места. Викани посред нощ "за малка справка" те изчезнаха в незнайни безкръстни гробове.
527
13
 
9
 
! Отговори
антиЕс преди 13 години
Съветската окупация от 8 септември 1944г. и подтикнатия от нея "Отечественофронтовски" преврат на 9-ти септември станаха, след като в Москва стана ясно, че по друг начин властта не може да бъде заграбена. Планът за поробване на България започна да се осъществява. Той включваше три елемента:1. Изтребване на българския елит.2. Стопанско поробване на държавата.ОБЕЗГЛАВЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ е било планирано отдавна. След като през 1887г. българският елит начело със Стефан Стамболов успешно се противопостави на проруския преврат и до 1994г. успешно парираше руските попълзновения, в Москва са разбрали, че само с премахване на монарха (както направиха с княз Батемберг) България няма да бъде завоювана. Необходимо е било монархическата институция да се изкорени, а за това първо трябваше да се изтреби обществено-политическия елит.
526
6
 
10
 
! Отговори
до 564 преди 13 години
Ами ей къде е Турция, бегай си там и живей заможно, хем и русофобството ти ще ти е прилика
525
13
 
4
 
! Отговори
антиЕС преди 13 години
Ха, та у нас и заможните мужици не се хранят така, както тоя поробен българин. А други по-късно направо стигнаха до извода, че именно русите са причината за всички български бедствия: ако не бяхме почнали да държим сметка на турците заради поробените българи, без да знаем как стоят нещата, и не беше се наложило след това да освобождаваме тия ограбени богаташи, българинът и досега щеше да си живее безгрижно. И продължават да го твърдят.Ф. М. Достоевски

Спонсорирани публикации