Руснаците искат у нас. Они нас любят

Втората по многолюдност група у нас са украинците
31 яну 2011 19:00,
663
Руснаците искат у нас. Они нас любят
Руснаците обичат България. Снимка: Булфото

Най-многобройната група чужденци у нас са руснаците – 21 309 души. 

Това обяви пред агенция Фокус Владимир Калчев, началник отдел „Миграция, интеграция и свободно движение на хора” в МТСП.

Втората по-многолюдност група у нас са украинците (5350 души), а след тях – гражданите на Македония – 4375. 

На четвърто място по брой у нас чужденци са гражданите на Турция – 3828.

Междувременно от Асоциацията на рускоезичните собственици на недвижими имоти в Република България „Альоша“ разпространиха съобщение до медиите.

В него се казва, че руските граждани, живеещи в България, са обезпокоени от промените в Закона за чужденците.

С промените се поставял под въпрос статутът на руските граждани – малки инвеститори, живеещи в България, по разрешението за продължително пребиваване в България.

Към днешна дата само рускоезичните собственици на недвижими имоти в България, включително членовете на семействата им, са повече от 300 000 души, съобщават от Асоциация „Альоша“, цитирани от агенция Фокус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


663
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
564
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да изпратим руснаците живеещи у нас в концлагери!!! Робски труд за тях.
563
4
 
15
 
! Отговори
Лорд Биконсфилд преди 13 години
" По добре да загинат 100 000 българи от колкото да пострадат интересите на Британия на Балканите".Кой предизвка берлинския договор? Кой бомбардира София през втората световна.Аман от провокатори и прити мозъци.
562
6
 
20
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
593, когато говориш за гъзоблизци, много те моля да напишеш на Костов правителството, после на Симеон, а и сега на Борисов чий *** близаха толкова усърдно , и какво получиха в замяна на това?Извинявам се за грубия език.Руснаците ни даваха всичко, плащахме с продукция .Технологично бяхме на тяхното ниво, те ни обучиха специалистите безплатно във всички области.Какво ти даде ЕС и САЩ, освем втората си употреба автомобили,дрехи, гуми и правото да си им общ работник или наемник за чужда кауза?
561
5
 
21
 
! Отговори
РПГ-7 преди 13 години
Наши хора са братушките, както отбелязват някой, освободили са ни от турско робство, пишат на кирилица, дори имената ни са едни и същи! По време на СССР плащахме парно по 10лв./месец и 6ст. за градски транспорт пак благодарение на тях. Пък и са хубавици рускините, не случайно гаджето на футболиста К. Роналдо /мечта за всички тинейджърки/ е рускиня .... Разбира се има и хора с промити мозъци вероятно активисти на МЗП-то на Костов пишещи глупости ..е но това е демокрацията всеки има право на мнени
560
6
 
18
 
! Отговори
василико преди 13 години
до 551-все пак, Русия ни е ОСВОБОДИТЕЛКА ,*** главо и колкото и да плюеш-всички си я обичаме нея -Русия! От един корен сме и езикът ни е много близък.Турският въобще не го разбирам ,пък и не ми и трябва.
559
2
 
7
 
! Отговори
василико преди 13 години
към господин 567-Навярно сте засегнат от народната власт по някакъв начин ,аз лично не съм бил никога комунист но май за сегашният "елит" трябва такова нещо.Грубо се изразих наистина...
558
3
 
15
 
! Отговори
до 593 преди 13 години
*** разпенявен поста ми беше към конкретен човек.Я си стой пред телевизор и Рамбо и си превъзнасяй американските ценности
557
4
 
23
 
! Отговори
баба Тонка преди 13 години
Хайде стига истерии де! Руснаците искат да живеят в България защото я обичат и се чувстват обичани тук.Нема лошо. Аз предпочитам такива "заселници", пред родени в България граждани, които се ползват от всички благини на държавата ни и на митингите си крещят "смърт на българите" и "500 + 500".
556
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не се кахъри освобождението е на път да ти го вземат и то под диригентсвото на твоите задокеански любимци.Първо Родопите, после Пирин...Да ти е честит феса
555
10
 
6
 
! Отговори
до 587 преди 13 години
те си тръгнаха, но преди това насъскаха сърбите за да ни нападнат.благодаря много за това освобождение, ама nothanks. може ли да си го вземат обратно, ние без тях ще се справим по-добре
554
10
 
6
 
! Отговори
591 преди 13 години
това са абсолютни глупости! мръсни двулични омразни американски пропаганди!ако ги нямаше раша и ссср слънцето сутрин нямаше да изгрява, водата в реките нямаше да тече, морето щеше да пресъхне. как дръзваш ти да не падаш на колене пред раша непобедимата? родоотсъпник, гад, предател. ще те дадем на другарски съд, ще те затворим за вечни времена в една килия с велислава дърева!
553
15
 
7
 
! Отговори
до 588 преди 13 години
най-големите гъзоблизци са русофилите. кой говори тук за янките и за германците изобщо? или това ви е първична реакция, когато някой нещо ви каже вие незабавно започвате с боя над ***. бием ги ***, защото заслужават да бъдат бити, мразим руснаците, защото заслужават да бъдат мразени.по-голямо лицемерие от вашето няма.рубладжии нефелни.
552
10
 
6
 
! Отговори
стг преди 13 години
още по любят САЩ , като знам колко са там, но все пак и Англия не остава назад, всеки руснак който може се спасява някъде факт
551
10
 
8
 
! Отговори
дассдадасасд преди 13 години
Те руснаците не са гинали само за нас, те си имат политическите интереси. Това, че в този случай съвпадат с нашето освобождение... е подробност за тях. Не забравяй, че това е 3-тата руско-турска война, при първите две също са имали възможност да ни освободят. Но сега при третата, именно българската емиграция се организира и мобилизира около 30% от армията под командването на руските части. Вземи си учебника по история и го прочети, неграмотни юруде.
550
2
 
11
 
! Отговори
do 588 преди 13 години
Аре стига стова лицемерие и гъзоблизане.Видяхме човеколюбивите янки какво направиха в Ирак..А пък жалостивите германци приеха закон против използването на живи червеи от рибарите от хуманни подбуди, точно когато техните пилоти избиваха сръбски деца.Е ама то червея верно германски, не какъв да е...
549
0
 
10
 
! Отговори
570 преди 13 години
аз пък презирам българофобите.
548
11
 
3
 
! Отговори
до 571 преди 13 години
младежът, който се казва Петер Фехтер, пада преди да мине преградата и лежи на източната страна, където западните съюзници нямат право да прекрачат. да умре от загуба на кръв го оставят любимите ти сънародници - руснаците. Източногерманските граничари, оставили го да умре, са били осъдени след обединението на Германия за непредумишлено убийство. Само че истинските убийци, както винаги, са били в Москва. Не е лошо да попрочетеш, преди да пишеш история, съчинена в КГБ
547
5
 
18
 
! Отговори
щирлиц преди 13 години
Ако са искали да ни завоюват,руснаците нямаше да си тръгнат след освободителната война!Много ви се ще някои да не бяха гинали руснаци за Освобождението на България,но "сори"- просто няма друг такъв народ ,който да мре за нечия свобода!
546
3
 
23
 
! Отговори
баба Тонка преди 13 години
По-добре руснаци, отколкото турци или азиатски и близкоизточни "бежанци". Като оставим настрана политиката те са ни най-близки по кръв, религия, култура и ценности.
545
0
 
5
 
! Отговори
dedo преди 13 години
В Русия съм, оп вече съм в САЩ...

Спонсорирани публикации