Руснаците искат у нас. Они нас любят

Втората по многолюдност група у нас са украинците
31 яну 2011 19:00,
663
Руснаците искат у нас. Они нас любят
Руснаците обичат България. Снимка: Булфото

Най-многобройната група чужденци у нас са руснаците – 21 309 души. 

Това обяви пред агенция Фокус Владимир Калчев, началник отдел „Миграция, интеграция и свободно движение на хора” в МТСП.

Втората по-многолюдност група у нас са украинците (5350 души), а след тях – гражданите на Македония – 4375. 

На четвърто място по брой у нас чужденци са гражданите на Турция – 3828.

Междувременно от Асоциацията на рускоезичните собственици на недвижими имоти в Република България „Альоша“ разпространиха съобщение до медиите.

В него се казва, че руските граждани, живеещи в България, са обезпокоени от промените в Закона за чужденците.

С промените се поставял под въпрос статутът на руските граждани – малки инвеститори, живеещи в България, по разрешението за продължително пребиваване в България.

Към днешна дата само рускоезичните собственици на недвижими имоти в България, включително членовете на семействата им, са повече от 300 000 души, съобщават от Асоциация „Альоша“, цитирани от агенция Фокус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


663
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
524
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама той Захари Стоянов хем русофил, хем русофоб-по-българско от това здраве...
523
2
 
6
 
! Отговори
до 555 преди 13 години
Из Уикпедия-До средата на 80-те години като политик стои на леворадикални русофилски позиции. Поддържа в Източна Румелия връзки с руски емигранти-народници, а чрез тях и с руската революционна емиграция в Швейцария и Румъния...Захарий Стоянов е повлиян от идеите на руската демократична литература от 70-те и 80-те г. с нейните основни постулати реализъм, демократизъм, обществено служене на литературата.
522
2
 
9
 
! Отговори
до 557 преди 13 години
Леле Танасеееееее, грузинците толкова обичат Русия :))))))))))))))))))))))))
521
2
 
5
 
! Отговори
до 556 преди 13 години
най-много руснаци ходят в турция на море. doubletrouble. затова там кракът ми не стъпва.
520
3
 
6
 
! Отговори
до 545 преди 13 години
има, как да няма. Северна Корея.Вчера били пуснали по магазините ориз, ама само за партийни членове, а на рождения ден на великия вожд Ким ще пуснат и електричество за половин час!Това ако не е просперитет, здраве му кажи.
519
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе срам ме е да си го призная, но и аз бих опънал чорапетата на тази мамаша!
518
7
 
13
 
! Отговори
Атанас преди 13 години
521, ти си изумително *** и неграмотен! Почти всички страни от Балканите се се освободили от турците след поредната Руско-турска война - и Гърция, и Сърбия, и Влашко, накрая и ние. И никоя от тях не е станала часдт от Руската империя. Арменците в Източна Армения дължат съществуеанието си на Русия!А и грузинците, царят на които е измолил присъединяването на Грузия към Руската империя! Тези народи питаят благодарност към Русия. Както и нашият. А *** като някои, драскащи тук, има навсякъде.
517
6
 
11
 
! Отговори
до русколюбците преди 13 години
Синовете ви снахи рускини да ви доведат дано, руснак комшия да ви стане, на морето сред руснаци да ви е хавлията!
516
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама колко са усърдни руските служащи да хвърлят минуси по Захари Стоянов. Трябва да са от някой специален отряд, красного знамени социалистического труда.Имат задача да изпълнят петилетката за две години
515
1
 
6
 
! Отговори
до 551 преди 13 години
те в момента правят същия номер в комбина с турция. дпс и атака са проекти на дс, респективно на кгб. ако ги погледнете в детайл, те са абсолютно взаимозависими. целта им е да поддържат непрекъснат етнически конфликт, на фона на който на българското мнозинство да се продаде идеята, че ЕС означава асимилация от страна на турция, за да се постигне излизане на България от ЕС и попадане обратно в руската сфера на влияние. Турция ще си вземе Родопите и Тракия, а другата половина ще стане като Беларус
514
4
 
7
 
! Отговори
антиЕС преди 13 години
И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива *** и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка! Мълчете и не говорете, защото и природните стихии ще да въстанат и протестират срещу подобно едно престъпление! По-малък грях е да обереш черква и манастир, отколкото да клеветиш пред олтара на историята и на събитията, че руското правителство имало братски, честни и благородни намерения, когато е стъпило в земята ни да ни освобождава. Ще ни се смеят ташкенците, авганците, черкезите, бухарците и арменците, за които същата Русия не по-малко кръв е проляла. Ще ни кълне Полша, тая китка на славянството, която руските железни автократи три пъти хайдушки разделиха помежду три царства, с бесилници и с колове окичиха цели градове и села. Ще ни кълне още нещастна Босна и Херцеговина, която пак руските дипломати харизаха на Австрия
513
3
 
4
 
! Отговори
до 546 преди 13 години
Преговорите и решенията на Санстефанския договор изострят силно отношенията между Русия и останалите Велики сили. Споровете помежду им намират временно решение през юли 1878 г. с Берлинския договор, който преразглежда условията, договорени в Сан Стефано. Противоречията относно санстефанските клаузи са сред предпоставките за разпадането на Съюза на тримата императори седем години по-късно. Уикпедия Първо се ограмоти турска подлого
512
1
 
6
 
! Отговори
антиЕС преди 13 години
Кой прибра под свое крило всичките чапкъни в България, а законните власти, в това число и В. Н. Събрание, за незаконни с единствена цел, да се продължи още в България безредицата, да се отчая и омаломощи българският народ и да каже: Дойдете и ни спасете" - Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв!
511
6
 
5
 
! Отговори
до 539 преди 13 години
а след съветското робство станахме "простаците на балканите"
510
2
 
6
 
! Отговори
антиЕС преди 13 години
Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантутехме като просяци с единствена адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път за бойното поле? Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна?Кой настояваше най-много да се пратят турските комисари в Южна България? Ами я кажете, кой ни открадна княза от Софийския палат в това време, когато на неговата глава не бяха изсъхнали още лавровите венци от Сливница? -УЖ
509
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тук не става въпрос за съюз, а за историческа памет.Защото без нея сме една нация от просяци и ***..
508
5
 
9
 
! Отговори
Да обобщим друзя преди 13 години
Три категории се заселват у нас - рускини с мерак за женитба /пази боже/, мутрета дето временно имат проблеми в рашана и бягат тука да се крият, а третите са онова съсловие на което е заповядано да присъства тук! Но всички тия като се домъкнат в страната първото нещо е да получат пребиваване за да може да влизат в страните от ЕС. Самия европейски съюз не ги пуска посмъртно ако не са предателски настроени нации които за едно - две имотчета си изхлузваме гащите и голим ***.
507
6
 
5
 
! Отговори
антиЕС преди 13 години
Кой въстана срещу нашето свещено дело - съединението на Южна със Северна България? Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантутехме като просяци с единствена адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път за бойното поле? Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна?Кой настояваше най-много да се пратят турските комисари в Южна България? Ами я кажете, кой ни открадна княза от Софийския палат в това време, когато на неговата глава не бяха изсъхнали още лавровите венци от Сливница? Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантутехме като просяци с единствена адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път за бойното поле? Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна?Кой настояваше най-много да се пратят турските комисари в Южна България? Ами я кажете, кой ни открадна княза от Софийския палат в това време, когато на неговата глава не бяха изсъхнали още лавровите венци от Сливница?
506
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
няма един съюзник на Русия/СССР който да е прокопсал. Сърбия е конкретния пример. Ако продължат с приятелството, скоро Сърбия ще е град държава.
505
3
 
5
 
! Отговори
до 541 преди 13 години
каквото ти наредят от лубянка или от позитано 20

Спонсорирани публикации