Броим се онлайн до полунощ

От 10 февруари започва класическото преброяване
Обновена: 9 фев 2011 08:14 | 9 фев 2011 08:12,
91
Броим се онлайн до полунощ
Сайтът на преброяването ще е активен до 24.00 часа днес. Снимка: БТА

Днес е последният ден от онлайн преброяването. В 24.00 часа сайтът, на който се попълват електронните анкетни карти, ще бъде затворен.

Във вторник броят на попълнилите преброителна карта онлайн достигна 2 милиона души.

От 8.00 часа на 10 февруари по домовете ще тръгнат преброителите на НСИ. Преброяването ще се извършва всеки ден между 8.00 и 20.00 часа до 28 февруари.

Още по темата

Преброителите са длъжни да представят служебна карта от Националния статистически институт, с три имена, служебен номер, снимка, подпис и печат.

Самоличността им може да бъде проверена чрез позвъняване на тел 166 или на единния номер на преброяването 0700 16 310 на цената на един градски разговор. За целта трябва да продиктувате на оператора номера от служебната карта на преброителя.

Не сте длъжни да пускате анкетьорите в дома си, припомнят от НСИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: нсипреброяване 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
34
 
! Отговори
=:@) преди 13 години
Аз не мога да разбера кое му е електронното на това преброяване след като трябва да съм си вкъщи и да дам тъпия код! Имат ми адреса имат ми номера на апартамента имат ми и 10 цифрения номер, защо по дяволите трябва да физически да си дам номера на пустия преброител????? Ако е той да вземе пари ами нали има района който трябва да брои да му ги платят допълнително след като видят, че моя номер е за адреса който той брои! Не искам след като съм се преброил онлайн да имам повече ангажименти!
68
4
 
9
 
! Отговори
гост преди 13 години
Пак правим поредната говорилня! Като искате да спестим пари, защо не искате да се преброявате по интернет? Така на преброител няма да се плаща. Плюс, това до края на тази година ще се преброи целия свят, само ние не трябва да се брим. Въпросите са си чисто статистически, нищо не може да се извлече от отговорите, само статистика. Но ние, по шопски " и сам да съм у трамваю, пак, че се бутам". Все сме недоволни! Спокойно, нищо незаконно няма да ви засекат! Не сме граждани на ЕС още по интелект!
67
4
 
12
 
! Отговори
zlr. преди 13 години
А на кого е нужна информация за ИМЕТО НА ФИРМАТА, В КОЯТО РАБОТЯ !?!?!Май някой иска да продава комерсиализирана база данни!!!!
66
13
 
9
 
! Отговори
до arm преди 13 години
Човече, спести 120-те лева. Попълваш онлайн, пишеш каквато глупост ти дойде на ум. НЕ Е ЗАБРАНЕНО ! Срещу моето ЕГН ще излезе, че се самоопределям като Ескимос, с майчин език Папуа. Дълбоко религиозен съм и изповядвам религията Вишну. Ако пък се задълбочат в другите данни, ще се изприщят в старанието си да проумеят как имам 12 автомобила, но живея в жилище от 18 квадратни метра заедно със сервизните помещения.Това просто е моя начин на съпротива. Да броят.
65
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз пък искам всички мои съседи да се преброят по интернет,даже и ги помолих за това ако имат възможност..И за тях,и за мен ще е по-удобно така..
64
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не знам какво криете толкова? печката на 10 години или фаянсовите плочки над мивката :) ей, няма да се цивилизоваме и това е :) аз се преброих онлан пък нека дойдат да ми демонтират климатика и изолацията
63
2
 
7
 
! Отговори
до prebroen online преди 13 години
И от къде мислиш ги взима тези пари държавата? Намира ги по дърветата ли?
62
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При три компютъра в къщи ,нямам ама никакво намерение аз да вкарвам данните на семейството си в нета! По- голяма глупост от "Данните били защитени" няма!. Ако са ми познати ,съседи преброителите - няма проблем. На чужди хора няма да отворя. Въпреки ,че е истина ,че в доста държави в момента върви преброяване , специално за нашата като ,че ли момента не е добре подбран. Хората изнемогват материално и пари за преброяване в момента са прекомерен разход!
61
4
 
8
 
! Отговори
БЕЗДОМНИК преди 13 години
Незнам коя е Вашата спирка?Там е прблема, че нямам дом и живея на различни места.Мога да променям дори и града.Нямам дом, нямам град, нямам .....Кой, кога и как ще ме преброи.Ето на, че няма да бъдем преброени.А името на кампанията е " И МЕН МЕ ИМА ". ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ПРОБРОИТЕЛИ !!!!!!
60
3
 
4
 
! Отговори
prebroen online преди 13 години
kak 6te vi vzimat pari za prebroqvane vie ludi li ste... prebroitelq si vzima parite ot d1rjavata ne ot horata koito broi .... ako se zanimava pove4e vreme s vas i vi pravi anketa vzima pove4e, ako vzeme samo nomer4eto mu davat 0.80st taka e spored men :)
59
11
 
6
 
! Отговори
arm преди 13 години
Това преброяване е пална простотия и погазване на човешките права. Каква демокрация е това. С помощта на това преброяване аз не се чувствам свободен гражданин. С информацията от преброяването вече всичко ще е ясно за всеки. А все пак живеем в корумпирана страна и колко му е на някое замаляло типче от НСИ да изнесе дадена информация от преброяването. Аз лично мисля да платя 120 лв за свободата си и да не попълвам никакви простотии и глупости.
58
3
 
15
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Най смешното е че ЧАК в четвърти раздел ,двадесети въпрос те питат: "Грамотен ли сте? (можете ли да четете и пишете)".
57
4
 
7
 
! Отговори
horus преди 13 години
И още нещо - Управляващите, като искате да видите положението на народа, не харчете милиони за "Преброяване". Просто слезте от лъскавите си колички (дето ние ви ги купихме) и се повозете малко с градски транспорт, или пък идете да поживеете в някоя панелка, може да отидете и на работа в някое типично БГ предприятие - да се запознаете с приложението на Трудовия Кодекс (дето го няма !). Хората умират, държавата агонизира - те препрояване ще правят и анализи ще провеждат !!
56
2
 
2
 
! Отговори
до БЕЗДОМНИК преди 13 години
Значи сте този който спи на спирката до нас,но Вие не сте бездомен..Вие така искате да живеете,на свобода..Аз не отговарям за района в който Вие спите,да му мисли Вашия преброител..
55
6
 
11
 
! Отговори
ПИТАНКА преди 13 години
Защо се иска и ЕГН и номер на лична карта? Къде отива тази информация??
54
3
 
2
 
! Отговори
БЕЗДОМНИК преди 13 години
Да така е.В Русе няма приют за нас.Живеем където намерим.Има бездомници разбира се и в Русе.Затова питам кой , кога и как ще ни брои ???
53
5
 
6
 
! Отговори
horus преди 13 години
***, ***, корумпирани некадърници от НСИ !!! По - *** и скапана анкета досега не съм попълвал ! Чудно ми е колко ли струва на данъкоплатеца подобна из..я и колко хора след преброяването "случайно" ще се окажат собственици на фалирали фирми ! "Данните били защитени" - Да бе, Да ! Ама не и в България. И като се преброихме, какво ?! Един голям праз ! На бай *** му дай все задълбочени анализи и статистики да прави - пък за решенията - чакайте конския великден
52
2
 
1
 
! Отговори
до БЕЗДОМНИК преди 13 години
Тц,не сте от Русе..В Русе няма бездомни и няма и приют за такива хора..
51
2
 
1
 
! Отговори
БЕЗДОМНИК преди 13 години
До 42От Русе съм и не съм единствен.Много сме и не само от Русе а и от други градове и от Стара Загора.Кой кога и как ще ни прброи ???
50
3
 
4
 
! Отговори
до Fox преди 13 години
....въпрос като например - колко е квадратурата на кухнята ви без коридорите и сервизните помещения ?дообяснение -"ако кухнята е част от стаята - не се брои..."Ами в новите апартаменти повечето "кухни", че и спалните са в едно помещение - дори коридори няма !Който чака преброител да грабва метъра и да мери .........