Нека да изчистим боклука!

Започва мащабното пролетно почистване на столицата
Обновена: 9 апр 2011 08:13 | 9 апр 2011 08:12, Красимир Ангелов
424
Нека да изчистим боклука!
Снимка: Булфото

Започва мащабното пролетно почистване на столицата. В подкрепа на акцията, която стартира в 10 часа, ще се присъединят премиерът Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Те ще се включат в 11 ч. към акцията на общински съветници и служители от Столичната община и Министерския съвет за почистване на "Ловния парк".

Преди това столичният кмет ще бъде в 10.00 ч. в местност "Юбилейната гора" в ж.к. "Овча купел", където служители от направление "Архитектура и градоустройство" и Столичния инспекторат ще работят по почистване на площите.

Лидерът на БСП Сергей Станишев също ще се включи в почистването на столицата. Още в  9.00 часа той ще започне почистването на градинката около Паметника на Съветската армия в София.

Заедно с него ще се включат членове на НС на БСП, народни представители от Коалиция за България и общински съветници на БСП.

За Студентски град пък е предвидено мащабно почистване, което трябва да започне в 10 часа и да продължи цели осем часа.

Пролетното почистване на София започна на 4 април и ще продължи до 21 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
380
8
 
3
 
! Отговори
до 381 преди 13 години
ти си ***
379
11
 
21
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Къде отиват парите от такса смет, които плащаме заедно с данъците?? Откъде накъде хем ще плащаме, хем ще чистим. Няма да се помръдна да чистя, отивам си на вилата.
378
7
 
15
 
! Отговори
Владо преди 13 години
За 3 часа събрах 4 торби боклучета, вие продължавайте да си пишете.
377
1
 
8
 
! Отговори
ай преди 13 години
Чакаме да го извозят , че *** вече зеха да късат найлоновите чували :(
376
4
 
10
 
! Отговори
куку преди 13 години
да бе цяла година *** цапат аз ся за 1 ден няма да чиста!! ако се пази през другото време да не се цапа вс да си хвърля *** кадето трябва да но при тая мизерия да си хвърлят биклука от терасата нама да им чиста селския ***!!!!!!
375
3
 
4
 
! Отговори
мутра преди 13 години
До 375 и 376Образ,понеже си един и същ ще ти отговоря така:огледай се,ослушай се и ако не видиш *** премини,щото може и да си идеш с празни джобове.Ако си много работен ко правиш пред компа ,бе хаирсъз ?
374
4
 
12
 
! Отговори
истината докрай преди 13 години
ПОНЕ КАТО Е ИНИЦИАТИВА НА БТВ,А НЕ ПОРЕДЕН ПР НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ,ДА НЕ БЯХА ПОКАЗВАЛИ БОКО.ОСВЕН ДЖИПОВЕТЕ И ОХРАНАТА МУ/"СЪС СИГУРНОСТТА СИ НЕ ПРАВЯ КОМПРОМИС"/,НЯКОЙ ДА ГО ВИДЯ ДА ПРАВИ НЕЩО ДРУГО.А КАКВО ПРАВИ ОХРАНАТА ДОКАТО БОСА ИМ ЧИСТИ.ЛИПСВА МИ САМО АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК И ЦИРКЪТ ЩЕШЕ ДА Е ПЪЛЕН.ОСВЕН ТОВА ИМА ТОЛКОВА БЕЗРАБОТНИ-ДА ИМ БЯХА ДАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СПЕЧЕЛЯТ НЕЩО КАТО ТЕ ПОЧИСТЯТ *** СОФИЯ. АМА НЕ НАЙ-ВАЖНА Е РЕКЛАМАТА НА НАГЛЕЦА И ЗАМАЗВАНЕ НА ПОРЕДНОТО ИМ О*ИРАНЕ.НЕМА БАЛАМИ
373
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тука е пълно в мишоци, които се крият в гнездата си и ги мързи да излязат от топлото, по-лесно им е да си стоят в мизерията и да се присмиват
372
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До Мутра - обоснови се защо с тях бе ***, или мозъчето ти стига само да там, не може да мислиш
371
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тук преобладават мнения на мързеливи креатури, които предпочитат само да пишат, и никога не биха взели в ръка метла или гребло.
370
5
 
12
 
! Отговори
мутра преди 13 години
Ако ще почиствате ***,започнете с роми и турци.
369
4
 
4
 
! Отговори
Коча преди 13 години
Тези недоволните ми се струва че са простите комунистчета, които днес се смеят на чистещите, ама утре пред приятели ще се изтъкват, че видиш ли как хубаво са си изчистили квартала, духайте супата мързеливци
368
3
 
3
 
! Отговори
хасан преди 13 години
До 368: Ми стой си в бараката и си лежи бе нефелнико, като си толкова отворен защо не си написа данъците и ти бе ***, *** така ще е, докато все си мислиш че ще се прекараш ако удариш две метли за нечия сметка, ще си броиш жълтите стотинки и ще злобееш, *** НЕКАДЪРНИК, даже такива като теб е по добре да не излизат, защото и затова не ставане, нефелник
367
0
 
2
 
! Отговори
дончо преди 13 години
споделям мнението на елмандер
366
4
 
2
 
! Отговори
до хасан и останалит преди 13 години
ХАСАНЕ, КАТО СИ ТОЛКОВА РАБОТЕН ЗАЩО НЕ СИ ПРИ БАТ СИ БОЙКО ДА КРЕПИШ,АМИ МЪРЗЕЛИВЕЦО НЕДЕН, ДРАЩИШ ГРУБОСТИ И ПРОСТОТИИ.Я МАРШ НА КЪРА.
365
7
 
6
 
! Отговори
До Хасан преди 13 години
Ти момко от кое село си? И защо си мислиш, че живееш в хубав квартал след като плащаш само 120 лева за смет? *** поробен, с робско мислене си Асанчо! Първо и най-основно: НЯМА МЪРЗЕЛИВ ЧОВЕК! Ако един ден си стоиш вкъщи на дивана и не ти се става, ама много огладнееш, ще поседиш малко гладен и накрая искаш не искаш ще станеш до хладилника, нали? Но има ПРОСТИ, ПОРОБЕНИ селяни като теб, които си мислят, че могат да ми държат сметка какво да правя с събота - ден, в който ми се полага почивка
364
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
започнете от народното събрание, после подкарайте мутрите в скъпите квартали на софия, след това изчистете гетата напълно от действащите там *** и чак тогава апелирайте за това да се почисти този ***
363
2
 
6
 
! Отговори
елмандер преди 13 години
абе тея от бтв.се *** да си правят реклама с това почистване басииииии
362
3
 
3
 
! Отговори
Маниак преди 13 години
Ох тая с лилавата тениска на снимката така ще я изчистя чеееее.......
361
2
 
6
 
! Отговори
Гербер повяхнал преди 13 години
Нека да изчистим ***!Как може да обиждате батБойко и правителството и да призовавате към преврат!Днес е един обикновен ленински съботник, нищо повече!