Нека да изчистим боклука!

Започва мащабното пролетно почистване на столицата
Обновена: 9 апр 2011 08:13 | 9 апр 2011 08:12, Красимир Ангелов
424
Нека да изчистим боклука!
Снимка: Булфото

Започва мащабното пролетно почистване на столицата. В подкрепа на акцията, която стартира в 10 часа, ще се присъединят премиерът Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Те ще се включат в 11 ч. към акцията на общински съветници и служители от Столичната община и Министерския съвет за почистване на "Ловния парк".

Преди това столичният кмет ще бъде в 10.00 ч. в местност "Юбилейната гора" в ж.к. "Овча купел", където служители от направление "Архитектура и градоустройство" и Столичния инспекторат ще работят по почистване на площите.

Лидерът на БСП Сергей Станишев също ще се включи в почистването на столицата. Още в  9.00 часа той ще започне почистването на градинката около Паметника на Съветската армия в София.

Заедно с него ще се включат членове на НС на БСП, народни представители от Коалиция за България и общински съветници на БСП.

За Студентски град пък е предвидено мащабно почистване, което трябва да започне в 10 часа и да продължи цели осем часа.

Пролетното почистване на София започна на 4 април и ще продължи до 21 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
360
4
 
4
 
! Отговори
хасан преди 13 години
И това че се налага да изляза два пъти в годината да поизчистя около блока и в квартала не ми е дерт, на вас толкова ли много ви тежи това бе сульовци, ми стойте си в кочинките и си дишайте ***
359
4
 
3
 
! Отговори
хасан преди 13 години
Ей *** , като ве чета коментира и ми идва ако имам възможност един по един да ви извия врата. Данъци та данъци, какви данъци плащате бе СМЕШНИЦИ, искам всеки от вас да напише. Аз живея в София в много хубав квартал, данъка ми е 120 лв. за смет, + 100 лв. за жилището (то е 200 лв. но понеже ми е основно, ползвам отстъпка), демек 220 лв. на година. Но всяка сутрин гюмовете за *** са празни, изчистени. Вие на запад или в САЩ какви данъци се плащат знаете ли бе МЪРЗЕЛИВИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ
358
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще чистя,ама кога цъфнат налъмите в банята.Погледнете улиците и парковете ,храчки, *** и всякаква отварат.Те съвсем ни направиха на абдали.Излязла Салич,Цолова и ми се правят на такива каквито не са.В къщи сигурно си имат и домашна прислужница.С чужда пита-майчин помен
357
0
 
3
 
! Отговори
Ванката преди 13 години
Вчрвате ли че ще изчистите *** за ден, като се има в предвид че го изхварляте от тераси и коли в продължение на 364 дена? Е аз не вярвам
356
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
OHHHH,ALOOOOO "КУЛТУРТРЕГЕРИТЕ" НАУЧЕТЕ КОРЕНА НА ДУМАТА БАТ,БАТКО,БАТЕ,ПЪК ПОСЛЕ ОБЯСНЯВАЙТЕ КАК БИЛА "***'ВИЕ СТЕ НЕГРАМОТНИ БЕ!!!!!тц,тц,тц БАТ БАЯН *** ли е бе сдуханяци БАТ Е БЪЛГАРСКА ДУМА,ОЗНАЧАВАЩА ПО-СТАР,ПО-ГОЛЯМ, БОЖЕЕЕЕ!!! тц,тц,тц,толкова злобна енергия заради един час работа и глупости,глупости,глупости,тц,тц,тц,тц,тц,тц,ИЗПЕРКАЛ ДЕБИЛЕН НАРОД!!!!!!!!А В СОФИЯ ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ "НАРОДНОСТИ"НАЙ-МАЛКО ПА СА ШОПЕТО и не са по-гадни от другите българи!в източна бг сте .....
355
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Е, *** от съседният вход, който подкастряше дърветата и лозите с нас не се брои - той е *** все пак, а не ***.
354
2
 
2
 
! Отговори
Българин преди 13 години
339 - не си съвсем прав. Докато шетах пред блокът с другите хора (основно оформяхме дръвчета и храсти, щото ний си пазим чисто), видях неколцина *** да вземат дейно участие в уборката. Едно кафяво със стар монитор (вярно не го носеше към кофите, а бягаше на пребежки с него в неизвестна посока) дърт *** и *** чистеха подред кофите (отвътре) а още неколцина откарваха цяла каруца "жилезу".Не си прав.
353
3
 
3
 
! Отговори
до Simona преди 13 години
Миличка, ние пък тук всички пишем на кирилица, само ти си на латиница. След като излизаш да чистиш улицата в събота, когато би трябвало да е почивен ден значи ти не плащаш данък сгради, нито данък смет... не плащаш ДДС. В крайна сметка и ти трябва да положиш труд някякъв, макар и малък. Ние всички плащаме данъци и затова не чистим.
352
2
 
2
 
! Отговори
simona преди 13 години
Ot polovinata kvartal izlqzohme samo 7 choveka, chetirima ot koito bqhme maika mi, bashta mi i brat mi ! E tova, ti chistish , drugite gledat ! Ubejdavam se 4e obshtestvoto ni ne e gotovo za tova, i moje bi nikoga nqma da stanem gotovi !!!
351
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Знаете ли кои ще извози най много *** ?БДЖ по празниците Жалко ,че после ще ги върне обратно
350
1
 
6
 
! Отговори
Гошко преди 13 години
Евалата Пешо братче кажи им на тия как стоят нещата ВЕЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМАГарантирано от ГЕРБ Търсят ме да си плащам за какво ли не и ме заплашват с глоба
349
3
 
9
 
! Отговори
пешо преди 13 години
по-добре да *** на метеното, отколкото да мета насраното! плащам данък за да чистят фирмите по чистотата! и не ми пука какво ще си помислят чужденците за софия! ако искат да чистя, да ми платят! аз как си плащам навсякъде!
348
1
 
7
 
! Отговори
За боклука широко преди 13 години
А защо не помислим за духовния ***? За управленския ***? За политическия ***? За моралния ***? Какво са пред тези *** няколко найлонови пликчета ***.
347
0
 
6
 
! Отговори
фанфан преди 13 години
АКО ЛАКЕЙСКАТА БТВ ИЗЧИСТИ О*РАНОТО ОТ ТОВА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ ГИ ПРИЗНАЯ.КАТО СА ТАКИВА БАБАИТИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ- ИМАШЕ ЕДНИ АКЦИИ СРЕЩУ СТРАШНИ БАНДИТИ,ЗАЩО НЕ СПРАВЯТ С ТОЛКОВА БЕЗОБИДНИЯ И БЕЗЗАЩИТЕН ***.А КУПИЩАТА ПАРИ,КОИТО ПЛАЩАМЕ ЗА ТАКСА СМЕТ-ЗНАЧИ ХЕМ ПЛАЩАМЕ УБИЙСТВЕНИ ТАКСИ ХЕМ И ЧИСТИМ. Е КАКВА Е ЛОГИКАТА ОТ НАПЪНА НА БТВ И КОЙ ЩЕ ПЛАТИ МАСРАФА Й. ВСИЧКО Е PR ЗА ЗАПУШЕНИЯ НОС И ЕВЕНТУАЛЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ФАНДЪКОВА И НЕКАДЪРНИЯ Й ПРЕМИЕР.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БТВ СТАНАХА ЗА СМЯХ.
346
0
 
4
 
! Отговори
да бе преди 13 години
По отношение на *** ,в Москва /Русия/,проблемът е решен от всякъде !Там на всеки 200 метра има милиционер ,който прави проверка на такива съмнителни лица ,с въпрос ,"По каква работа сте в центъра /или в Москва /"?И при най-малкото съмнение за каквото и да било ,съответно започва обикалянето на всички районни управления ,и смятайте какво става с този индивид ?
345
5
 
3
 
! Отговори
до 342 преди 13 години
Брат, не са виновни и ***, ако е мръсно дори! Както всеки човек, ако някой *** си изхвърли *** в реката трябва да бъде глобен. Дори и да не си работил никога, ако парите ти падат от небето, дори и да крадеш, когато отиваш в магазина да си купиш един хляб и той е примерно 1 лев, 20 стотинки от него отиват за ДДС! Сигурно и други данъци и такси има в тази цена, но не ги знам! Така, че не е работа дори и на безработните да чистят! И те плащат данъци!
344
7
 
2
 
! Отговори
до 337 преди 13 години
За *** ,...Бойко е виновен ,отново !Все се търси повод от бай *** ,да не сме като хората !
343
0
 
4
 
! Отговори
жоро преди 13 години
Народа е разделен на хора с работа и без работа !Това е истината едните не искат да чуват за другите
342
1
 
3
 
! Отговори
до 338 преди 13 години
Ако имаше насилие ,....щеше да има ред ,а то няма ?
341
2
 
3
 
! Отговори
жан преди 13 години
Обиколих квартала и видях предимно от електората на БСП по навик изчезнали да чистят !