Ще уволня Борисов!? Ама за малко!

София осъмна с нестандартен билборд, който бе свален за часове
Обновена: 11 юли 2011 20:24 | 11 юли 2011 18:55,
437
Ще уволня Борисов!? Ама за малко!
Снимка: Булфото

Неизвестен засега мераклия реши публично да "уволни" премиера Бойко Борисов. Инициативата му обаче продължи само няколко часа.

Мераклията използва нестандартна идея – София осъмна с билборд с надпис "Ще уволня Бойко Борисов!", който беше поставен на Ботевградско шосе.

Няколко часа след това обаче плакатът беше срязан. На мястото ясно личаха остатъците от бял винил по рамката на съоръжението.

Все още не е известен авторът на посланието. Постерите бяха с един и същи надпис и от двете страни, а до него имаше празно бяло поле.

Нестандартният призив за уволнение се появи само седмица след акцията във Facebook "Един ден без Бойко Борисов", която събра 35 хил. привърженици.

Инициаторите предлагаха на 5 юли, когато беше годишнината от последните избори, спечелени от ГЕРБ, да не се споменава името на премиера.

След това страницата беше изтрита и на нейно място се появи нова "Ден без Бойко Борисов", която предлага продължение на инициативата на 13 септември.

Още по темата
 Инициаторите изпращат съобщение на желаещите да се присъденият към групата да намерят още 2-ма човека от познатите си, които да се съгласят да се присъединят към страницата и "да са готови за бунт". Техните двама пък трябвало да намерят още по двама.

"Ако един от вас издъни работата и не му се занимава, и си каже: "А-а, то другите ще се оправят...", накрая нищо няма да стане. Затова действайте", призовават инициаторите. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


437
Още по темата: Бойко Борисовбилборд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
367
3
 
8
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
ей, Серго ,къде чак там си се катерил,бе?? :)
366
0
 
4
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
защо прабългарската орда идва и се настанява на Балканите защо турските орди идват и унищожават Константинопол? И Аспарух ако имаше сила би го разрушил но не е имал нито войска нито техника!печелили са отделни битки но никога крайна победа!Това е истината погледната исторически! бедните племена са плячкосвали от богатите и устроени общества.Така са загинали много цивилизации унижожени от набези на варвари. знаем за Симеон и Тервел че са строители! Какво ще знаем утре за днешните ни управници?
365
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе кой ще уволниш бе, Бат Бойко ли? И кой си ти бе анонимни страхливецо? Покажи се, да те видим, може пък да си убавец! Сега в БГ е модерно разни убавци да стават приятелки с Азис или с Яне, за лейди Гага няма да говоря, нея всички я знаят, оня ден водеше прайда и кършеше снага, като млада кобилка. Скоро пак ще иска вот, ама май ще стане: "Вот тебя"
364
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако бях аз щях да ги оставя билбордовете, самия факт, че са разрязани и свалени часове след появяването си говори за тотална комплексарщина. И ще обясня защо. Като пример давам,че хора с имена Бойко Борисов има поне още 100 в държавата, кой нормален човек ще тръгне да се занимава да сваля билбордове?Все едно аз да видя билборд с имена Петя Петрова и да ги нарежа- това може да го направи само комплексирана личност, подвластна на провокации-такива хора ли ни управляват?А къде е свободното слово!?
363
2
 
6
 
! Отговори
Ше го уволня, но..! преди 12 години
*** да си сменя кафевите ***, че стана произшествие....ба*ти смешниците - ако не е янка е тракторът, само те са толкова ***....доганя с таз простотия не би се захванал, и хамстера е по-хитър ..а костов....е като хамстера
362
2
 
9
 
! Отговори
До черв. писачи преди 12 години
И кво стана, а? "Червения герой" се изплаши май - вчера някои доста се кефиха, ама сега съм сигурен, че умират от срам как техните хора вместо герои ще останат анонимни страхливци. Това е характерно за ком. партия - преди 9.Х. 1944 партизаните правеха пак такива "смели" акции, като убиваха беззащитни собственици на мандри и им задигаха кашкавала, като брояха садистичната постъпка за геройска акция - отврат. Убиха ранени войници при Жабокрек и изнасилиха мед. сестрите и после всяка год. празнува
361
6
 
9
 
! Отговори
Алооо! Страх, а! преди 12 години
Автора е някой от многобройните страхливци от БСП, толкова ги е страх от Бат Бойко, че пълнят гащите още като го видят по телевизията. Иначе скрити пред компютъра стават страшно смели "до безрасъдство" - ха, ха, ха, червени изплашени зайчета - бат ви Бойко ще ви хапне за закуска, къде сте тръгнали боси през лука бе!!
360
0
 
5
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
няма гражданско общество без средна класа! Медиите обслужват олигархически интереси!реално те са купени и само манипулират обществото да гласува за един или друг барон на мафията!изкарват се кирливите ризи на неудобните на днешния режим но се мълчи за нашите ,,момчета" тук там някой скандал с политик стъпил малко накриво..30 депутата от герб не присъстваха в Нс за един възлов въпрос за конфискация на имуществото на незаконно забогателите !но и в този закон не се регламентира нищо за милионерите
359
2
 
6
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
днес в лицето на Герб надмощие взе клана на службите над червените партийни олигарси! Има някакво желание да се сложи някакъв ред и да се следват някакви правило но нещата са още много мъгливи и не е ясно дали само не се цели да се изтласкат червените олигарси от заетите позиции и да си отворят пътища за нашите хора..ще поживеем още и ще видим!липсва средна класа в страната която да е гръбнак на едно гражданско общество!
358
0
 
3
 
! Отговори
369добавен от: Azz преди 12 години
от НФБМисля че много внимание обърнахме на този билболд!Всичко хубаво и приятен ден!Време е и за морска баня!късмет и здраве
357
5
 
9
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
най лошо бе управлението по времето на сакса и после на станишев ! реално и при двете упраленчески мандата имаше тройна коалиция ! Винаги управляваха хора от Бсп НДСВ и хора на Доган! Винаги конците се дърпаха от службите1 Реално в България има боричкане между службите и партиите за надмощие!Кой да контролира икономиката, наркотрафика..проституцията..митници..това са си два клана на мафията!
356
2
 
1
 
! Отговори
Azz преди 12 години
до 379: явно няма, щом не минават вотовете...малцинството в демокрацията не взима решения - простичък принцип...ама думата ни не е за парламента и неговите малцинства, а за анонимния страхливец дето хем му се иска да уволнява, хем не му стиска да се покаже, хем че и един човек не уволнява в демокрацията...един (малцинството) уволнява само в различните вариации на тоталитаризъм! за това и го казах - шумкарски бандитизъм е тоя плакат! за да стане демокрация, автора да излезе и да увлече мнозинство
355
3
 
1
 
! Отговори
до369добавен от: Azz преди 12 години
в парламента има достатъчно депутати които искат да го свалят и често има вотове на недоверие..друг е въпроса че нямат гласове за да го сторят или още не са си накупили..така че някой си ако е платил за този билборд може да го постави1Борко няма от какво да се плаши и да го къса на пак повтарям ако е платено за рекламното каре а не тихомълком и незаконно! Иначе този симпатяга може и сгради да испише с този надслов но пак ще е незаконно.. унищожава и цапа стени в противоречие с закона за реклама
354
6
 
6
 
! Отговори
роза преди 12 години
ББ, тази позиция не е добра! Ние после ще се храним с картофите, а ти можеш ли ДА СИ ИЗЯДЕШ МАГИСТРАЛИТЕ?
353
0
 
1
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
имаше билборд на Бсп ако гласуваш за бойко получаваш Костов! Е и какво не бе свален защото бе платено за рекламата1 мушмороците да си платят за карето на билборда да съберат например по левче два от фейса ...и като платят после да си върнат плаката за съответния период! Това се нарича правова държава! като искаш да се афиширащ спазвай правилата и законите!
352
2
 
3
 
! Отговори
Azz преди 12 години
до 375: ако го е страх да се покаже дори, не виждам от де ще има топки да уволнява, че и премиера...да не го е назначил еднолично той, че ще уволнява...суверена само може да уволнява, а суверена се състоя от къмто 3 милиона активни избиратели! всичко друго са empty balls на страхливци дето ги е страх от сянката си и за това блянуват за анонимна демокрация - хем никой да не ги знае, хем да им се чува гласеца...сори, ама демократоса не включва нищо от тия елементи ;)
351
7
 
1
 
! Отговори
до 369добавен от: Az преди 12 години
от НФБ и какъв е проблема ако излезе с този плакат с името си? ще го прибият мутрите от ИПОН или частното МВР дето пази ужким народните интереси?Не съм фан на борко но гледам реално! Има много положителни моменти в управлението има и такива които не ми харесват но това е естествено!Всеки има право на свобода на словото!борко не е над тази свобода нито който и да е червен ***!Политиката е КОНСЕНСУС!Има много интереси те се преплитат или разминават....
350
0
 
2
 
! Отговори
Azz преди 12 години
абе това са т. нар. empty balls...
349
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айдее, партизаните атакуват
348
1
 
14
 
! Отговори
Еверест преди 12 години
В софийска област положението е същото като в Батак.Областен координатор на ГЕРБ е един Линко биш сервитьор и *** на Вальо Златев.Две думи на кръст не може да каже.Пияници и простаци.Назначи приятеля си по чашка Христо Андреев за шеф на просветата на областта.За депутата Емо както го нарича бате Бойко да не говорим.Тартор е на групата на комарджиите в Етрополе.Известни са с рекет,изнудване,побоища и т.н.