Сливенски жрици завладяха холандския Грьонинген

Общо 250 са проституиращите жени в града, повечето – българки
Обновена: 12 юли 2011 20:21 | 12 юли 2011 20:03,
188
Сливенски жрици завладяха холандския Грьонинген
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

70% от българските проститутки в холандския град Грьонинген са от Сливен. Общо 250 са проституиращите жени в града, а голяма част от тях са българки, съобщиха представители на полицията от холандския град.

Те са на посещение в Сливен за представяне на съвместния проект за борба с трафика на хора, с цел сексуална експлоатация, реализиран с българските им колеги.

Освен българските труженички имало още от Румъния и Чехия. Те работели по 18-20 часа в денонощието, а спечеленото давали на сводниците си.

Сексробините се страхуват да подават жалби срещу сутеньорите си, коментират холандските полицаи.

Въпреки това при всеки получен сигнал момичетата получавали закрила от органите на реда, медицинска помощ, настанявали ги на таен адрес и им осигурявали безопасност.

Целта на представения в Сливен съвместен проект за противодействие на сексуалната експлоатация е размяна на информация между българските и холандските полицейски служители и превенция на риска от трафик.

Изработен е и филм, който ще бъде показван на момичета в рисковата група от 12 до 18-годишна възраст.

Проектът е дългосрочен, а през есента се очаква ново посещение на холандските полицаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами тя полицията в Сливен изобщо не знаят кои са сводниците дето изнасят на конвеир момичета ? Що ли?
160
1
 
15
 
! Отговори
ined преди 12 години
Сливи от Сливен :)
159
0
 
5
 
! Отговори
пю до 158 преди 12 години
Имаш логика? за съжаление са станали такива. Но изборас и е техен. А и като прибавим, че много от политиците покровителствуват сводниците защото им снасят, няма защо да обиждаме тия мадами! Други са за трепане, било политици и сводници, но ние нямаме служби, които да го правят. Професионалисти са могат да разберат каквото пожелаят за всеки, но явон няма гласувани закони за наритване на политици и сводници? Хванат ги, постоят малко в карцера и пандиза, а често в домашен арест с Уиски и мацки.
158
5
 
9
 
! Отговори
Разбирач преди 12 години
Всички са българки от тези с БГ паспорт освен двете ***, иначе има всякакви: германки,холандки, от антилите, венецуелки, колумбиики, полякини, руманки не съм срещал..
157
5
 
20
 
! Отговори
Разбирач преди 12 години
Има две улици тук(Гронинген), на едната са за 30, а на другата за 50 евро това е за един тек или 15мин макс...нашите са и на двете. Доста от сутенъорите са им съпрузи, и бройката която е в статията е от преди няколко години- в момента са доста по-малко. Всички са българки, има само 2 ***.
156
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kvo ste gi zaobijdali momichetata te pone pravqt pari ,a ne stoqt zad burata v ofisite i da kradqt parite na horata kakto pravqt povecheto darjavnici...i
155
1
 
2
 
! Отговори
beb4o преди 12 години
te danesa glupavi te sa im jenite imat grajdanski brak
154
2
 
4
 
! Отговори
ariisko bratstvo преди 12 години
trepane na vsichki do deveto kolqno.
153
1
 
4
 
! Отговори
жрица на любовта преди 12 години
към 151 !да не говориш за мен че знаеш от опит че са ебливи ? мисля че те познавам и съм спала с теб пич ;)
152
7
 
4
 
! Отговори
жрица на любовта преди 12 години
о да така е потвърждавам го ! аз лично съм от сливен и всеки ден минавам покрай мястото на което се събират тези жрици на любовта! отначало не ги понасях .,но един ден се наложи да отида при тях защото ми трябваха цигари на бройка а те продаваха :) !така видях че са много приятни хора ( защото не са само *** има и травестити ) така почнах да се събирам с тях всеки ден .,и се оказа че са много причтни ,научиха ме на много неща . затова не ги плюите те само правят кефа на хората !
151
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сливен, Стара Загора, Ямбол... - целият край е мега ***, българите там са бели лястовици.
150
7
 
17
 
! Отговори
НС БОП преди 12 години
В Белгия и Германия...А за холандските полицаи рабитещи по линия "Проституция" ги сменят на 1 година-сами си правете извода защо...Идваха в Сливен Снимаха Гледаха и Ахкаха...а истината е една...Че тези скандинавци с меките *** не са виждали такива красиви жени като българките/техните са ужасни животни/и си плащат за удоволствието..Проблема е,че паричките им напускат страната им и отиват в Бг.Но така е безплатен обяд няма...и за това са тук тези ***...а ние сме дупедавци...
149
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сливенките са много ебливи, това го знам от опит...
148
0
 
10
 
! Отговори
НС БОП преди 12 години
Нищо ново не поднасяте Нюза....това са новини актуални за 1996 год...И наистина съм съгласен с това което е посочено във форума,че града е Хроунинген.И това не е новост отдавна сливенските сводници се бяха изнесли от там защото мястото беше проблемно и много псевдо сутеньори се бяха заселили там,станаха по непредпазливи и започнаха да се дънят.Тогава те започнаха да създават нови диаспори в територии които още не бяха "Разработени"-като Утрехт,Амстердам,Хага,Ротердам и др.После се прегрупираха
147
1
 
14
 
! Отговори
Стареца преди 12 години
Не съм сигурен, че всичките са от Сливен. Преди време имаше хубаво предаване на Карбовски за собственичка на витрина в Белгия, със скрита камера. С умишлена неточност за анонимност - представиха я че от Сливен тя е от едно много малко градче - познаха я. Ромка и отдавна милионерка. Важен бе механизма на проституцията, а не от къде е. Има българки, който се продават за 10 лева, но има и други дато не се продават за милион. Жените са различни. На североизток и северзапад са по-дашни от българките
146
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Otgovorete si na slednite vuprosi:Kakvi sa peva4kite na Painer?;Kakvi sa mutresite?;A po koi li na4in sa se izdignali do Parlamenta 99%ot deputatkite?...Vsi4ki te sa...Taka e istinata boli.Az li4no sum GORDA,4e sum bulgarka,uvajavana i obi4ana ot semeistvoto mi,ot kolegite mi,no sum imala 6tastieto da sre6tna 4oveka do sebe si,a moje bi tezi momi4eta sa nyamali tozi kusmet-sami,turse6ti izhod ot bezizhodicata...Ne,4e gi opravdavam,no naistina mi e jal i bolno za tyah!.
145
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ey sega i odrusah slivata puhahahahaaaa...Vulgari,vardete jenite si bre,v kravta im e ....:)
144
1
 
7
 
! Отговори
Е-62 преди 12 години
Прекрасна гражданска позиция! Да, в България има прекрасни, красиви и умни хора, които ги ядат 240 прсета!! /знаете, че проститутките от България, из цяла Европа, не са само ***/
143
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Vsi4ki krasivi *** sa izvan Sliven.V grada ostanaha naj nadutite i frigidni Grozotii!
142
0
 
1
 
! Отговори
мои преди 12 години
до 132Никъде недей напуска,много си *** и мисля ще се загубиш из Европата.