Премиерът има интуицията на Живков и печели!

Проф. Вучков с безпощаден разбор на политиката у нас
Обновена: 14 юли 2011 11:35 | 14 юли 2011 11:35,
95
Премиерът има интуицията на Живков и печели!
Юлиян Вучков. Снимка: Булфото

В характерния си стил телевизионният водещ проф. Юлиан Вучков направи безпощаден разбор на политическата ситуация и политиците у нас.

„Нищо не е нормално и сериозно в нашата държава“, отсече той пред TV 7.

Професорът определи като абсурд, че можеш да седнеш почти без никаква кампания и контакт с хората в креслото на държавен глава.

Според Вучков през последните 20 години партиите предлагат два вида хора за поста президент. Едните били „бивши провалени и вредни политици“, а другите –  анонимници.

По този повод той запита: „Кой е Румен Христов?, а „Меглена Кунева е едно недоразумение“.

Той отправи и остра критика и към евентуалния кандидат-президент на БСП Георги Гергов.

Още по темата

„Каква е неговата култура, за да бъде президент?“, възкликна професорът и попита как точно този човек е натрупал парите си.

„Панаирът, ЦУМ – това са скъпи неща. От свинете ли е натрупал Георги Гергов тези пари?“, запита популярният телевизионен водещ.

Той не спести и критиката си към президента Георги Първанов. Вучков го обвини, че движи компроматните войни у нас.

Другите грехове на Първанов били близостта му до кредитните милионери, както и че е създал „разбойническата Тройна коалиция“.

Според проф. Вучков е изключено Бойко Борисов да участва в президентската надпревара.
„Без него правителството ще се срине. Само той го крепи!“, отсече той.

Професорът смята още, че премиерът печели от факта, че има интуицията на Живков и имитира положителните му характеристики успешно.

Вучков отрече информация в жълтата преса, че ще става баща, но пък се обяви горещо за метода ин витро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Юлиан Вучков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЛЕДАИТЕ ТВ7 -ЗАПИСА С 4ОВЕКА ОТ НАРОДА ВУ4КОВ И ПОДИГРАВКАТА НА ПРИРОДАТА МИС БЪЛГАРИЯ -ЛИЦЕТО НА ОЛИГФРЕНИЯТА И ПРОСТОТИЯТА ,ДЕВСТВЕНАТА СЕЛСКА ТЕТКА МАРА .СРАМОТА Е ДА СЕ ГОВОРЯТ СЕРИОЗНИ НЕЩА СЪС СЕРИОЗНИ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА КАТО ПРОФЕСОР ВУ4КОВ В ПРЕСЪСТВИЕТО НА ЕДНА ПРОСТА МУТРЕНСКА ЛЮБОВНИЦА ,КОЯТО НИ СЕ ПРЕДСТАВЯ ОТ БАРЕКОВ КАТО МНОГО ХУБАВА-ИНТЕЛИГЕНТНА И НА4ЕТЕНА .
28
6
 
13
 
! Отговори
Голем си, голем си преди 12 години
Вучков винаги казва истината!Жив и здрав да сте, професоре!
27
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами Тиквата да го обоществим и да го направим всевишен, поне да се кротнат герберасите.
26
15
 
17
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Вучков е лицето на висшето образование у нас. Заради тия одъртели и корумпирани академични кадри у нас нямаме никакво образование. От университетите излизат същите ***, които са влезли в тях, може би с няколко повече текстове на чалга песни в главата, но нищо повече.
25
3
 
7
 
! Отговори
инед преди 12 години
"Професора" май е обиден на Борисов че не си е помислил за "някой учен човек, професор" да стане президент както му се мазнеше на интервюто му с Борисов.
24
1
 
11
 
! Отговори
запознат преди 12 години
Вучков приказва неща, които се виждат от всички Българи.За мен този човек е водещ за да печелят телефонните оператори.Той не може да изслушва тези, които не са на неговото мнение.Понякога се чудя неговото предаване хумористично ли е, с политически характер ли е ...чеши език ли е? В никакъв случай не мога да го изгледам до края.И сега като гледам, какво одобрение е получил професора във форума "гледам и не мога да повярвам на ушите си".
23
0
 
3
 
! Отговори
Кибик преди 12 години
Добре казано:-)
22
2
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
От артикулиращите по....телевизорите,Вучков е найй...автентичен и критичен.Добър...оратор и народопсихолог като...Тато,той успешно...напипва тънката струна на народното недоволство и страдание.Ако беше десетина години по-млад и...женен,можеше успешно да...изпълнява и президентски...функции(то след Параванов,всеки може формално да...изпълнява тези функции).
21
11
 
7
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
леле-мале - тези от г.е.р.б. до там ли паднаха - този клоун"вучков" да им се явява като "*** дето ги хвали".........май наистина простотията в България е на почит в момента.......
20
7
 
7
 
! Отговори
Сашо Диков преди 12 години
ВУЧКОВ ПРЕЗИДЕНТ!
19
3
 
27
 
! Отговори
Милена преди 12 години
Блестящ анализ за мекерето от село Сирищник! Това наистина е най-големият *** в политиката - задкулисен и коварен, алчен и зъл, отмъстителен и продажен, закрилник на мафията и олигархията, фустогонец и далавераджия, цензор и подлец, покварен родоотстъпник! И доносник от Държавна сигурност, чието досие бе прочистено от верните му ***! Агент Гоце Седефчов е бедствие за нащата изстрадала страна - съсипвайки съдебната система той опъна чадър над най-големите разбойници! Искам възмездие!
18
8
 
31
 
! Отговори
истината преди 12 години
БРАВО НА ВУЧКОВ.БЛЕСТЯЩ КОМЕНТАР И ПРАВ НА 1000%
17
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изкуфелият ненормалник да вземе направо да врътне една *** на ***, вместо да ръси простащини колко е велик, а останалите не стрували.
16
5
 
14
 
! Отговори
Вучков каза; преди 12 години
Преди да тръгнем към избор на нов президент, трябва ясно да бъдат посочени вините на Георги Първанов, досегашният държавен глава. Това каза легендарният водещ проф. Юлиян Вучков.Той синтезира основните грешки на Първанов така: Подкрепяше антибългарската партия ДПС;Беше твърде близък до кредитни милиони, олигарси и хора свързани с престъпния свят;Въвлече България във войната ни с Ирак, от което страната загуби;Назначи Станишев за лидер в БСП;Създаде разбойническата тройна коалиция, която окраде страната.Според професора Първанов е в основата на сегашната президентската кампания, а той е източник и на много от появяващите се компромати.По думите му в двадесет годината история всички партии предлагат на народа два типа кандидати за президенти. Първият бивши провалили се некадърни политици, като Меглена Кунева, а вторият анонимчици, които никой не познава и не са свършили нищо полезно за държавата, като синия Румен Христов.Нуждаем се от генерална промяна на политиката, трябва да бъдат издигнати независими интелектуалци с голям обществен кредит, надпартийни и са родолюбци. А партиите търсят точно обратния тип зависим партиец, агент, който да им защитава интересите в институциите, заяви Вучков.Той е категоричен, че ако Бойко Борисов се впусне в президентската надпревара, значи е луд.Без него правителството ще се срути и партията му ще се провали. Борисов има развита интуиция, но и голямо чувство за реалност и затова съм сигурен, че няма да тръгне за президенството, смята професорът.Той твърде, че въпреки критиките Борисов продължава да е най-предпочитания политик в страната. Вучков каза, че не вярва на рейтинги, защото те са купени и измислени от продажни социолози. Той изрази желание да види и в България истинска президентска кампания с дебати, много въпроси и срещи, каквито се водят в САЩ. А не като Георги Първанов, който преди да спечели втория си мандат, бягал от дебатите с опонентите си.
15
17
 
18
 
! Отговори
4ОВЕК ОТ НАРОДА преди 12 години
БРАВО НА 4ОВЕКА ПРОФ. ВУ4КОВИСТИНСКИ БЪЛГАРИН И ЗАКРИЛНИК НА БЪЛГАРИЯ.АКО НАШИТЕ НЕДОДЯЛАНО-НЕГРАМОТНИ-ПРОДАЖНИ-АЛ4НИ-ЛАКОМИ-СЛУГИ-ПОЛИТИЦИ БЯХА КАТО НЕГО НЯМАШЕ ДА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ.ВУ4КОВ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДИГНЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ХОРА.
14
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никакъв професор не е този дърт комунист!!!
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето някои неща казани днес от Вучков които са "пропуснали" да публикуват тука?????Пълното интервю го има из другите сайтове и е интересно."Той продължи да описва евентуалните избраници на БСП за президентския вот и каза по адрес на фаворита Ивайло Калфин:"Той е голо ехо на Станишев". Въпреки това, според него, именно БСП и ГЕРБ ще идат на балотаж, а Кунева "отива на кино".Единствено ГЕРБ може да спечели изборите за президент, и то, ако издигне Росен Плевнелиев, на балотаж.Регионалният министър е добър кандидатТой бе категоричен, че премиерът няма и не трябва да става президент:"Бойко Борисов е изключено да участва в президентската кампания. Да се забрави! Той ще бъде луд, ако се кандидатира за президент, правителството ще се срине. То се крепи само или главно на него",Той направи и своите политически коментари за рейтинга на кабинета и премиера. За Борисов каза: "Все още се къпе в народната любов, но не се знае докога". Той призна, че си няма фаворит за президентския вот, но смята, че ще спечели ГЕРБ.
12
8
 
10
 
! Отговори
kibik преди 12 години
И мен ме съмнява Вучков да е професор и ми е много забавно, че съди останалите кой,каква култура има при положение, че всички виждаме изцепките му по телевизията!
11
2
 
37
 
! Отговори
Валери преди 12 години
Бъгарина ще се оправи тогава когато започне да преминава само на зелен сфетофар. И още не по маловажно да разбира какво говори Вучков.
10
5
 
19
 
! Отговори
Do 2 преди 12 години
Smeshnik e brato no ponqkoga dosta istini govori! Tuka e absoliutno prav - Goce e agent na mafiqta.....toi e edin ot BG oligarsite....toq typan! I mejdu drugoto Boiko Borisov shte opravi dyrjavata....tova e nai-dobroto i deistvashto pravitelstvo koeto sme imali ot 20 godini nasam!!!!!