Премиерът има интуицията на Живков и печели!

Проф. Вучков с безпощаден разбор на политиката у нас
Обновена: 14 юли 2011 11:35 | 14 юли 2011 11:35,
95
Премиерът има интуицията на Живков и печели!
Юлиян Вучков. Снимка: Булфото

В характерния си стил телевизионният водещ проф. Юлиан Вучков направи безпощаден разбор на политическата ситуация и политиците у нас.

„Нищо не е нормално и сериозно в нашата държава“, отсече той пред TV 7.

Професорът определи като абсурд, че можеш да седнеш почти без никаква кампания и контакт с хората в креслото на държавен глава.

Според Вучков през последните 20 години партиите предлагат два вида хора за поста президент. Едните били „бивши провалени и вредни политици“, а другите –  анонимници.

По този повод той запита: „Кой е Румен Христов?, а „Меглена Кунева е едно недоразумение“.

Той отправи и остра критика и към евентуалния кандидат-президент на БСП Георги Гергов.

Още по темата

„Каква е неговата култура, за да бъде президент?“, възкликна професорът и попита как точно този човек е натрупал парите си.

„Панаирът, ЦУМ – това са скъпи неща. От свинете ли е натрупал Георги Гергов тези пари?“, запита популярният телевизионен водещ.

Той не спести и критиката си към президента Георги Първанов. Вучков го обвини, че движи компроматните войни у нас.

Другите грехове на Първанов били близостта му до кредитните милионери, както и че е създал „разбойническата Тройна коалиция“.

Според проф. Вучков е изключено Бойко Борисов да участва в президентската надпревара.
„Без него правителството ще се срине. Само той го крепи!“, отсече той.

Професорът смята още, че премиерът печели от факта, че има интуицията на Живков и имитира положителните му характеристики успешно.

Вучков отрече информация в жълтата преса, че ще става баща, но пък се обяви горещо за метода ин витро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Юлиан Вучков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
7
 
7
 
! Отговори
Хектор преди 12 години
Това е Патриарх Евтимий на 21 век.
68
7
 
13
 
! Отговори
84 преди 12 години
Вучков явно окончателно се е сдухал. Колкото и да се насилва човек, трудно ще открие прилика между Борисов и Живков в същността и резултатите от управлението; по-скоро се наблюдава бледа имитация на външни белези. В случая обаче е важна същината! Нея няма как този ***, крадлив,интелектуално недоразвит човек да постигне. Изключителната му самовлюбеност му пречи да оцени и реализира правилно проблемите. Затова резултатите са плачевни, а най-често и вредни. Жалко, че много от нас не виждат реалността, а по-скоро живеят в илюзията, която Борисов им създава... Но това не е приказка, а нашият живот, защо го погубвате с лека ръка, доверчиво надали ухо за легенди и митове? Тук няма богове, а земни хора, със своите възможности и недостатъци. Събуди се, народе, осъзнай се!
67
2
 
7
 
! Отговори
До 69 преди 12 години
***, мразя те съвсем искрено.
66
2
 
3
 
! Отговори
До № 61 преди 12 години
Каква либерална икономика,стопанство видя? То си е пълен административен деспотизъм, граничещ с цинизъм. Абе Румене, на кого искаш да се харесаш, та често често пишеш, взаимно противоречиви неща?
65
3
 
3
 
! Отговори
korleone преди 12 години
Сега има идеалната възможност да се даде управлението на СВИНАР,след като сме имали вече овчар,след което на козар,кравар,пилчар и така докато стигнем до механизацията-тракторист,комбайнер.С една дума на всички животновъди и механизатори,да възобновим ТКЗС-тата и така ще си ги въртим докато остена ни е в оная работа,като ни писне ще отидем в Гърция да протестираме,щото тука не ни стиска с тая робска психика,все пак те са с императорско самочувствие, и така с поколения, що да си разваляме рахата
64
0
 
8
 
! Отговори
:-) преди 12 години
Много ми е интерсно едно нещо. Всеки тук пише, че народа е ***, че българите са *** ит.н. Та нали всички сме от този народ. Явно просто съвкупно сме си *** :-) Всеки се мъчи да излъже. Всеки се мъчи да се скатае. Тогава защо си мислите, че политиците ни ще са по-добри? Те са част от нас. Утре и друг да изберем, пак ще е същото :-)
63
7
 
17
 
! Отговори
:@ преди 12 години
Ей тоя гъзолизец като се появи по медиите да говори глупости в един ден с к*рви Плеймейтки и всякаква друга *** и човек се чуди дали това не е някакъв сюрреалистичен кошмар. Но уви, това е самият живот в Чалгария!
62
6
 
19
 
! Отговори
SJ преди 12 години
Оооох,ама лудото старче вече не знае на коя страна да лиже !
61
3
 
11
 
! Отговори
DE DA BE6E TAKA преди 12 години
AKO SRAVNIM BORISOV S JIVKOV 6TE E NEPRAVILNO. PRI TATO IMAHME IKONOMIKA,TATO NE E RABOTIL V MUTRENSKA FIRMA, DA, BIL E AGENT NA GE6EV, KAKTO BORISOV NA DS POD IMETO "BUDA".NO TATO NQMA6E TOVA EGO KOETO IMA BORISOV KOITO NE RAZBIRA, 4E TAKA E PISNAL NA NARODA, TOLKOVA OMRAZA E AKUMULIRAL, NO SUVETNICITE MU GO LUJAT, 4E E EDINSTVEN I NEPOVTORIM. TATO OSTAVI ZDRAVA IKONOMIKA A BORISOV RAZRUHA I BEDNOST. NAPRAVIL E EDIN MILIARD NO ZA SEBE SI, KAKTO I CVETELINA.DA IZRITAME BORISOV, ZA DA JIVNE BG.
60
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Премиерът се крепи именно защото има много Вучковци у нас. Такивам които си живеят с психологията на *** отпреди 89 г. , а не на гражданин от след това.*** от ляво, *** от дясно, за тях в България е тясно.
59
10
 
20
 
! Отговори
Давай смело преди 12 години
Давай Вучков, разкажи играта на 20-годишната политическа върхушка.
58
3
 
25
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Всички партий на прехода, включително и ГЕРБ, са виновни вкупом пред българския народ, заради БЕЗУМНАТА СИ СВРЪХ-ЛИБЕРАЛНА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА ИЛИ ОТКРОВЕННИТЕ ГРАБЕЖИ- Ще Ви кажа, защо Овчарчето Т.Живков, беше добър управник. Не, не заради Комунизма..., той дори не знаеше какво е това..., а защото като малък е бил овчарче!- Това което и днес всеки "***" овчар знае е следното...:... - Стадото се пасе цяла година, пази се от дъжд, слънце и Вълци (чужди банки, енергийни дружества и "приятели"), овцете се заплождат и хранят обилно (дават се заеми при ниски лихви, чрез ББР), за да родят в края на годината агънца (да направят печалба), после да дават цяла година мляко (ДДС и осигуровки)... и никога, ама абсолютно никога..., не се продават на "обособени части" ..., бутчета, дробчета и т.н. защото веднага умират!!!ОВЧАРИТЕ НЕ ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ, ТО Е ПОД КРАВАТА, ТАМ Е И МЛЯКОТО КОСМИЧЕСКАТА ПЕЧАЛБА НА ОЛИГАРХИЯТА ОТ 25-30 МИЛИАРДА ГОДИШНО- Затова и днес Държавата може да се управлява по-добре от всеки "овчар" с опит, отколкото от всички български политици или "професори", с титли... по политикономика или пожарогасене, да не говорим за полуграмотните историци!!!
57
4
 
22
 
! Отговори
до 59 преди 12 години
Ами защото Мегленчето не направи нищо за българските потребители чрез длъжноста, която заемаше, а си въртеше далаверките и натрупа милиони.Да, може Мегленка да е образована, може да знае езици, но не направи нищо за българите и няма и да направи.
56
15
 
12
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Не е ли време този дърт лигльо да си седне на д-то ?Защо смята ,че той е умът и съвестта на нацията.Омразата му към Кунева е патологична и не ми е ясно от къде идва тя.Обидните реплики ,които "хвърля" върху нея не показват интелектуалниятму багаж ,а точно обратното..
55
1
 
17
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Бих желал да кажа, че Т.Живков беше определено надарена природно личност, имаше усет и и умееше да си подбира кадрите. Освен това той имаше много добри съветници. Сегашният премиер,както и неговите предшественици, няма все още изграден нюх в политиката, няма голям брой добри подчинени, между които да избира, не се е занмавал с административна работа и страда доста от това. Втурна се да назначава жени на отговорни длъжности, те не показаха инициативност и необходимите ум и енергия и нещата се спекоха. Ами да си види министрите - половината определено не стават; зам.министрите са в по-голямата си част жени и те не са за тази работа; за друга - може би. Да си види ръководството на НС - пълна мъка; в съдебната власт: допусна да предложат за нови членове на ВСС хора маши на Трйната коалиция, от които едната е около 55годишна т.е. кадър на бай Тошо Ж., а другата е над 60 години! Та този ВСС старчески дом ли ще го правят!
54
6
 
22
 
! Отговори
омбре преди 12 години
Той още Ботев споменава че умните ги обявавт за луди.Наистина луд е прф Вучков защото казва самата истина.Един *** се кипри на премиерското място,смешна държава с заспал и затъпял народ.
53
3
 
5
 
! Отговори
до 51 от опел преди 12 години
Като гледам какво си написал, дълбоко се съмнявам,че имаш поводи да се мислиш за лили иванова. Тя обаче въпреки недостатъците си пее много добре. А ти лаеш шото видители аз съм умника на българия и от всичко абарисваш.Што не одиш да се гръмнеш? А ако си толкова мераклия и си с образованието *** и покажи какво струваш. И ако не си разбрал всички комунисти са като тебееееее.
52
11
 
15
 
! Отговори
Господ преди 12 години
проф. Вучков - последният български интелектуалец и родолюбец!
51
6
 
3
 
! Отговори
До 50 преди 12 години
Ти да си възразявал на радио?
50
11
 
6
 
! Отговори
Браво на професора преди 12 години
Гледайте "Времена и нрави" по Канал 3, всеки вторник от 20:00ч. и повторението в събота от 10:30ч.