Нудистите се борят за място под слънцето

Продължават да се чувстват дискриминирани
Обновена: 24 юли 2011 12:12 | 24 юли 2011 12:12, Екип на Dnes.bg
94



Нудистите в България нямат условия да плажуват по свой вкус. Според председателя на Българската натуристка федерация Галин Герчев няма голяма разлика между ситуацията на хората, които искат да се пекат без бански, сега и преди 1989 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: нудисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
18
 
! Отговори
DANGER - Fat chicks преди 12 години
В нашата мила татковина всички *** се чувстват дискриминирани и постоянно искат ГРУПОВИ ПРАВА ! Аман !
13
3
 
4
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Да кандидатства за малцинство и ще се реши проблема!Да си направят официална регистрация за членовете и да действат за плажове само за тях!!
12
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам колко от коментиращите са минавали покрай нудистки плаж,но аз съм и то многократно. И ако някой има надежда да види млада и стройна нудистка много ще бъде огорчен-90% от нудистите са дядовци и баби които никой никога не би искал да вижда голи.
11
8
 
21
 
! Отговори
дискриминиран преди 12 години
Не харесвам индивиди от моя пол, нямам генетично вроден загар, на плаж предпочитам с бански и за капак- религията ми е като на мнозинството. Нямам никакви права вече. Хелзински комитет къде сте ? Защо не се борите и за моите права?
10
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За 1500 години арабите и мюсюлманите с десетки войни не можаха да преклонят Европа. Обаче дойдоха толерантните и Европа им се надупи доброволно. *** от посмешище се превърнаха привилегировани, а нашите *** например-паразитират върху цял народ. Сега и нудистите били дискриминирани-край нямат лудите борещи се за права
9
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко хубаво нещо е демокрацията,всеки *** може да писне че е дискриминиран защото не му дават да си развява топките на обществени места или пък защото не му зачитат правото всеки да знае че е ***. Благословия е това демокрацията ей!
8
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За цялостен тен може да се ползва и солариум,не е нужно да ви гледаме голотиите,особено ако хората са над 45-50 г и над 80кг за жени.
7
9
 
11
 
! Отговори
някой преди 12 години
до хихаИ с този тен ,лелче или чичка ще те заглеждат повече ли?Ако портофела е дебел - само тогава!!!
6
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
6Що да не комбинирме приятното с полезното. Кво лошо има в това, докато си пия биричката, замезвам със сафридчето и да оплакна поглед в едно хубаво женско тяло ? Най малкото после жената ще я .... удевлотворявам по много и различни начини, ако щеш :))) Демек, нудистки евин плаж спомага за демографския взрив ;) Ако видя гол мъж с навирена гордост, някак си почва да ми се повръща и обръщам една бутилка водка, което въобще не помага на жената :)))
5
13
 
37
 
! Отговори
Хиха преди 12 години
Момчета,нудисткият плаж е за добиване на цялостен тен, а не за демонстрация на голота :) Ако вие ходите да си изплакнете очичките, ние сме там за друго :)))
4
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей тази толерантност някой ден ще ни изяде главата. Всеки куко, *** и *** вече има повече права от останалите. Ще дойде ден да се дупим на меките китки, защото, ако не им пускаме ще се чувстват дискриминирани. Хайде сега на работа, че на Айшето детските трябва да се платят на време, се пак 8 деца са това. Скоро и при, нас като в Норвегия, на някого ще му прекипи от толерантност и ще избие сума ти народ.
3
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1и да са от женски пол. Иначе е п***растия.
2
5
 
17
 
! Отговори
Има ли заначение? преди 12 години
Педофилите също!
1
6
 
36
 
! Отговори
ПОЧИВАЩ преди 12 години
Нудистите ,задължително трябва да са до 45-50год. .От там на горе е извращение!!

Спонсорирани публикации