Полицията издирва 11-годишно момче от Шумен

Детето е в неизвестност от вчера
Обновена: 5 сеп 2011 14:23 | 5 сеп 2011 14:22, Елка Василева
84
Полицията издирва 11-годишно момче от Шумен
Присиян Иванов. Снимка: МВР

Полицията издирва Присиян Ивов Иванов - 11-годишното момче е в неизвестност от неделя, 4 септември, когато си тръгнало от детска площадка в Шумен. Това съобщи пресцентърът на МВР.

Сигнал в областната дирекция в града, че детето е в неизвестност, подала майка му около половин час след полунощ днес. Жената обяснила на полицаите, че към 17.00 ч. вчера оставила сина си да играе на детска площадка в близост до дома им с уговорката до 22.00 ч. момчето да се прибере вкъщи. След като то не се върнало в уречения час, майката направила безуспешен опит да му се обади по мобилния телефон.

За последно Присиян е забелязан около 19.30 ч., когато с велосипеда си тръгнал към друга площадка за игра в града.

В деня на изчезването момчето е било облечено с тъмнозелени къси панталони и със спортна блуза с къс ръкав на червени и черни райета. Велосипедът му е черен на цвят.

Полицията умолява всички, които разполагат с информация за издирваното дете, да се обадят на телефони: 112, 166, 054/877221 или в най-близкото полицейско управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
2
 
! Отговори
Сбогом преди 12 години
Колко тъжно, как никой не е успял да предотврати смъртта на това дете! Дано има възмездие! И Българския съд да е безкомпромисен към виновника! Съболезнования на близките му!
83
1
 
2
 
! Отговори
daniela преди 12 години
i kato se zamislite kakva vina ima tova milo dete , che da svarshi taka negowoto detstwo??? Zashto ,sled kato ima bokluci koito ne trqbwa i bql den da widqt. Dano namerqt winowniq i da go nakajat taka kakto toi nakaza roditelite na detenceto..... suboleznowaniq na maikata i ba6tata.
82
1
 
2
 
! Отговори
:(((( преди 12 години
Sajalqvam za detenceto!!! Saboleznovaniq na roditelite mu!Po4ivai v mir milo dete!:((((
81
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Вземете си думата "***", Комунист80, и млъкнете, ако не можете да кажете "Светла памет на детето!". Това, което трябва да правим сега е не да ругаем и извличаме политически дивиденти от този ужас, защото е пошло и нечовешко, а да видим, какво и как да променим в себе си, за да може да променим БЪЛГАРИЯ за нашите деца. Човечеството няма модел за демокрация, защото не може да промени себе си. Червени или сини, преди всичко сме българи, майки и бащи! Да бъдем такива.
80
8
 
1
 
! Отговори
Комунист преди 12 години
Нали искахте демокрация бе *** седерастки? Е,имате я..."Овой велики стандарт.*** и фърляш..."
79
1
 
1
 
! Отговори
potresena преди 12 години
11-годишният Персиян Иванов е намерен мъртъв от полицията в Шумен06 септември 2011 | 07:23 | Агенция "Фокус"Начало / ТрафикШумен. 11-годишния Присиян Ивов Иванов от Шумен е бил намерен мъртъв късно снощи от полицията. Това съобщи за Агенция Фокус говорителят на ОД на МВР Шумен Десислав Райчинов. Той уточни, че е извършен оглед и ще бъде назначена аутопсия, има наранявания в областта на врата по трупа на детето. Детето е намерено в сградата на недовършения Търговски дом, който се намира между ул. Цар Освободител и ул. Казанджийска в близост до къща-музей Панчо Владигеров. Райчинов посочи, че има задържано лице, заподозряно за извършеното убийство. В момента продължават процесуално-следствените действия от страна на полицията. Сигналът за изчезването на детето е подаден на 4 септември в 0,12 часа на телефон 112 след като детето не се прибрало вкъщи след игра.
78
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
shum.bg/index.phpУжас! Как може такова нещо :(((( Да гние в ада извършителя на това дело! Почивай в мир мило детенце :(((
77
1
 
7
 
! Отговори
Майка преди 12 години
"11-годишният Присиян Иванов е намерен мъртъв тази вечер, съобщи за ШУМ.БГ директорът на ОД на МВР Любомир Христов. Момчето е открито в подземията на недостроения Търговски дом от полицаи, където в момента тече оглед от криминалисти. Присиян е открит на първи подземен етаж, срещу къща-музей "Панчо Владигеров". От полицията обещаха подробности по-късно."Ако това бе богатско дете или важен бизнесмен, още снощи щяха да отцепят района и "недостроения търговски Дом". Още докато са му звъняли на GSM!
76
3
 
1
 
! Отговори
do75 преди 12 години
kade pi6e 4e e martvo
75
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъжно но факт...намерили са тялото на детето...мъртво :(
74
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
i az kakvo da npravia
73
1
 
12
 
! Отговори
dc преди 12 години
Детето е намерено;(( Не се знае още дали става въпрос за убийство... Боже,в какъв свят живеем и как ще си отгледаме дечицата,незнам...:(
72
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако беше няква мутра, веднага щяха да вдигната цялата полиция и военните, плюс мобилизация на 100 хил.запасняци.Ама за това дете на никой не му дреме!
71
3
 
6
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Кво става в тая държава да му *** майката миналата седмица 12 годишно момиче от Добрич изчезна, сега това дете. Какво става кой отвлича деца и никой не се интересува ни телевизия ни никой?
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо винаги се търси някого който да е виновен.През лятото всички деца играят навън и не можеш да ги прибереш.Дано го открият мъничето защото сигурно е по уплашено и от възрастните.
69
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже,пази детето!И помогни да го намерят бързо живо и здраво!Кураж на родителите!
68
1
 
31
 
! Отговори
татко смърф преди 12 години
Абе ей , *** , майката , та майката, вас все майките са ви виновни за всичко...ама верно виновни са сигурно , щом са отгледали такива *** като вас . А бащицата му златен, кво , не е ли виновен ,че сина му е бил навън след 20:00 , м ? Вас питам , чакали ? Или за вас , само майките носят отговорност за децата си ?Виновни тука са най-вече тия, при които е в момента това дете (дано да е живо). Виновни сме и всички ние , че не сме изградили спокойно и сигурно общество .
67
1
 
3
 
! Отговори
schatz преди 12 години
dai boje policaite da si mr1dnat zadnicite,gospod da ti e na pomo6t prisian
66
3
 
22
 
! Отговори
как преди 12 години
Чета и не вярвам на очите си-как може да има такива *** сред така наречените човеци?Едни упрекват майката,други бащата,трети *** казват че става дума за *** и да се радваме че изчезнало.Ужас.
65
2
 
18
 
! Отговори
da преди 12 години
вие пред блока не сте ли играли ? лятото е светло до 21 часа ...